Diskusie - 938. stránka fóra
3
WoW Pomoc nováčikovi
Ahoj, po rokoch sa vraciak k wow. Mám datadisk cataclysm a chcela by som poprosiť niekoho skúsenejšieho na zodpovedanie pár otázok. Ak sa niekto taký nájde budem vďačná :) Otvor fórum »
21. 7. 2016 12:19
1
Knihy
Ahojte. Nepoznáte náhodou nejaké dobré knihy na štýl Dostojevského, Tolstého, Remarqua a podobne? Otvor fórum »
21. 7. 2016 11:36
21
Dajú sa ovládať sny?
Občas sa mi snívajú sny a vždy keď sa zobudím tak som si povedal, že som mohol zrobiť nejakú kravinu, ale nikfy som ju nezrobil, lebo som si myslel, že je to skutočnosť. Ako to... Otvor fórum »
21. 7. 2016 10:54
34
Seriál
Aký je váš obľúbený seriál ? Napíšte ho do komentárov rada by som si pozrela nejaký dobrý seriál. Lebo moje obľúbené sú How I Met Your Mother a The Bing Bang Theory . Otvor fórum »
20. 7. 2016 23:24
3
Rím - tipy
Počúvam nejaké tipy ; ) mam odkukane vselijake miesta uz aj take turisticky zname ale aj par takych co az tak turisti nepoznaju. No zaujima ma ze co by ste vy doporucili. Mozno poradite neico o com... Otvor fórum »
20. 7. 2016 21:55
36
Vlaky zadarmo
Ahojte :) chcem sa spýtať, nemáte niekto skúsenosť s vlakmi zadarmo po skončení SŠ? Zmaturovala som a som už aj po zápise na VŠ, čiže mám potvrdenie o návšteve školy no napriek tomu mi ho uznať nechcú, ... Otvor fórum »
20. 7. 2016 20:17
3
YouTube kanál
Ahoj .. Mam zalozeny youtube kanal, kde pridavam videa. Chcel by som sa spytat ci tu niekto nevie ci je povolene mat vo videu hociake pismo, ktore sa da nastavit v programe , v ktorom videa... Otvor fórum »
20. 7. 2016 18:34
5
Na dovolenku s českou cestovnou kanceláriou?
Z Čiech k nám nedávno expandovala CK Arcadia Air - www. exotickapriroda. cz . Aký to na vás robí dojem? Cestovali by ste s Českou cestovnou kanceláriou? Myslíte, že pôjdu ceny baniam, vzhľadom k celosvetovej situácii (ľudí... Otvor fórum »
20. 7. 2016 17:06
6
PS4 alebo Xbox One S?
Vraj má čoskoro vyjsť Xbox One S a ja neviem čo teda kúpiť ... bude výkonnejší ako PS4? Alebo tam nenastane zmena výkonu? Čo sa teda oplatí z týchto dvoch konzol kúpiť? Otvor fórum »
20. 7. 2016 16:59
12
Oslabená imunita
ahojte Viete mi poradiť kvalitné výrobky na posilenie imunitného systému? Bola by som vďačná, keby sa našiel niekto ochotný kto už má s výrobkami, ktoré mi odporučí nejaké osobné skúsenosti. som už zúfala dlhé pomaly každý mesiac... Otvor fórum »
20. 7. 2016 15:54
7
Komu vďačíme za ľudské práva? (viac koment)
20. 7. 2016 13:32
11
Typy pre prváka na VŠ
Zdravím, V sempembri idem na VŠ a bol by som rád, keby ste mi napísali niečo, čo potrebujem vedieť. AKé veci potrebujem kúpiť? (Okrem učebníc). Ako je to z dochádzkov, ked nemôžem prísť na... Otvor fórum »
20. 7. 2016 12:35
4
Kokosový olej
Ahojte, máte niekto skúsenosti s kokosovým olejom? Čítala som že je dobrý na zuby, vlasy... ale hlave čo ma zaujíma, že je dobrý na chudnutie. Tiež som tam čítala že 2 lyž. denne naštartujú... Otvor fórum »
20. 7. 2016 12:19
5
Notebook 500-600€
Chcel by som si kúpiť niaký nový notebook v cene 500-600€. Používal by som ho na sledovanie filmov, hranie hier (CS:GO, LoL a mohol by rozbehnúť aj Civilization VI a pod. ) Niesom niako zdatný... Otvor fórum »
20. 7. 2016 12:10
3
Ako rýchlo a akými spôsobmi sa dá doručiť niečo a hlavne akými spôsobmi sa to dá vybaviť
Ahojte =) Vie mi niekto z vás poradiť či je možné objednať si kuriéra aj nejiakým iným sposobom ako cez internet? alebo akými spôsobmi sa dá niečo doručiť :) ? minule som nad tím rozmýšľal a keby nemám internet tak... Otvor fórum »
20. 7. 2016 10:27