Diskusie - 933. stránka fóra
1
čas doručenia
zdravim chcem sa len opytat ake mate skusenosti s dobierkou ? ked to poslem 2. triedu do kolko dni bude dorucena ? je to balik Otvor fórum »
27. 7. 2016 21:20
28
Som sebecky, narocny, chamtivy?
Ahojte. Toto forum asi nebude standartne a vela ludi asi ani nepochopi aky mam vlastne problem :D No ja som sa rozhodol ho aj tak napisat. Lebo ma to zozier. Ide o to ze... Otvor fórum »
27. 7. 2016 20:25
7
Ako zistím heslo na svoju wifi?
Už dlhšie mám heslo (pôvodné ako prišiel router) a viem, že je to kopa čísiel ale neviem aké :/ ako to zistím na Windows 10? Neviem ako zistiť heslo k vlastnej wifi ... poradíte mi? Otvor fórum »
27. 7. 2016 19:28
15
Žijete tam kde by ste chceli žiť? Alebo plánujete zmenu?
27. 7. 2016 18:59
6
Prvé auto- Fiat Stilo 1. 9JTD vs Fabia na plyn.
Caute, chcem si kupit moje prve auto do 2000eur. Nieco co vela nezerie a aj to nejak vypada. Paci sa mi Fiat Stilo, da sa kupit za dobru cenu a aj ma super spotrebu no bojim... Otvor fórum »
27. 7. 2016 18:51
19
Vztah
čo by ste spravili mate vztah dlhšie ako rok a zistite na frajerovom telefone že si potajme pise aj z druhou ktora mu posiela fotky a pisu si ako by si to rozdali ako to mám chapať? pište sem! Otvor fórum »
27. 7. 2016 17:20
28
Vyvolavanie duchov
Vyvolaval uz dakto duchov ? Diali sa pritom dake cudne veci ? Pocul som totiz vela pribehov ze dakto dakoho vyvolaval a potom sa zacali diat cudne veci otvarali sa a zatvarali okna, svetlo sa zhasinalo a vypinalo bolo... Otvor fórum »
27. 7. 2016 16:04
6
Verzia bluetooth v mobile
Ahojte :) Kamarátka si chce kúpiť bezdrôtové slúchatká, ktoré som jej odporúčila (Lamax Prime P-1), u ktorých píšu, že fungujú s verziou bluetooth 4. 1. Neviete, prosím, ako v mobile zistím, akú verziu... Otvor fórum »
27. 7. 2016 12:47
3
Tričko s vlastnou potlačou
Ahojte, chcem sa spýtať tých ľudí, ktorí už majú nejakú skúsenosť so stránkami, ktoré robia potlače na tričká, či by ste mi vedeli odporučiť nejakú kvalitnú stránku. :) Otvor fórum »
27. 7. 2016 12:03
15
Podpora SD karty ?
Ahojte planujem kupit novu microSD kartu do mobilu ale nijako neviem zistit ake karty moj mobil podporuje nevedeli by ste mi poradit kde a ako by som to vedel zistit ? popripade moj mobil Huawei P8 lite. Ďakujem :) Otvor fórum »
27. 7. 2016 11:16
2
Audrey Hepburn/Marilyn Monroe-Bratislava, B. Bystrica
Ahoj, prosím potrebovala by som poradiť. Nevie niekto o nejakom kamennom obchode v týchto mestách kde by som dostala nejaké tričká prípadne iné predmety s motívom týchto slečien? Dakujem za každú odpoved :) Otvor fórum »
27. 7. 2016 11:04Fajka - Na tabak
Chcem sa len opýtať ci tu niekto nepredávajte fajku na tabak... plus aké tabaky su do toho najlepšie chuťovo a cenovo... :) Otvor fórum »
27. 7. 2016 10:03
15
Kolko razi ste stupili na klinec/triesku/sklo a ako to dopadlo?
Zaujima ma to lebo sa mi to deje aspon raz za rok, co je moctojemoc. Rovnako som jeden z tych slabochov co moc nema rad krv, takze vyberanie je super zazitok. Este teraz ma noha boli a neviem ci... Otvor fórum »
27. 7. 2016 08:40
36
Čo by ste robili? Výhra
Čo by ste robili, ak by ste si zo srandy vsadil na eurojackpot a vyhrali by ste 82 000 000€? Ako by ste naložili s takou čiastkou? Proste, vyhráte balík a ako by ste naložili? Teraz... Otvor fórum »
26. 7. 2016 22:43
27
Podvádzanie ?
chalani (alebo aj dievčatá ? to je jedno) ako by ste reagovali keby sa váš priateľ/priateľka bozkáva s rovnakým pohlavím ? nebolo by to nič vášnivé len proste v opitosti blbý nápad a zvedavosť v jednom. brali by ste... Otvor fórum »
26. 7. 2016 19:35
7
Vklad penazi
ahojte, ludkovia, ja viem, ze je to blba otazka, ale ako mam vlozit peniaze na svoj vlastny ucet Otvor fórum »
26. 7. 2016 19:26
- rock
- metal
Ďalšie možnosti »