Diskusie - 927. stránka fóra
4
Štúdium v zahraničí
Chcela by som sa opýtať hlavne tých, ktorí majú skúsenosti, ako to je s tým štúdiom v zahraničí. Či je to náročné, aké sú požiadavky, aké musím mať známky, prípadne z čoho potrebujem maturitu... Otvor fórum »
2. 8. 2016 21:55
2
Franz kafka
Ti co citali jeho dielo V karnem tabore, ako ste ho pochopili, aka je podla vas vypovedna hodnota a hlavna myslienka? Otvor fórum »
2. 8. 2016 20:49
14
Kto zažil podobný prvák na výške?
Zažili ste saunu v kúpelke? Jedli ste dvojmetrovú šnúru na prádlo s kečupom? Fúkali mega bubliny? https://www. youtube. com/watch?v=EO-sRLSqO4w PS: to som ešte jedol mäso. :) Otvor fórum »
2. 8. 2016 20:27
12
Speváčka
Ahojte Chcela by som vás poprosiť či by ste mi sem napísali nejaký pseudonym ( ako Rihanna, Celeste Buckingham ......) ale po anglicky chcela by som začať spievat anglicke piesne mám aj vlastné ale nechcem ísť do... Otvor fórum »
2. 8. 2016 20:12
7
Chloroform ? uspavacia látka ?
ahojte ako sa volá ta látka keď vo filmoch alebo reálne prídu zlodeji do bytu a daju na utierku vodu dajaký roztok asi sa to vola Chloroform a to daju na usta a nos a ta osoba uplne omdlie ...... Otvor fórum »
2. 8. 2016 20:07Ludia na lolko na Weste?
cavte hladam ludi na hranie na weste, chcem si tam spravit ucet novy hravam prevazne jungle mid top ked tak nick BestSonaWe dik :P na easte ked tak ucet nahakuzpower Otvor fórum »
2. 8. 2016 19:57
12
Cestovanie MHD
Dobrý deň včera som sa prestahoval do BA, mám to do práce 5min MHD, lenže tu máme zástavku kde sa nedajú kúpiť lístky, ako si mám tie lístky kupovať poprípade, som počul že sa dá vybaviť... Otvor fórum »
2. 8. 2016 19:42Poraďte s knihami :D
Zdar , nepoznáte nejaké knihy podobné Americkému odstreľovačovi alebo Kontraktor-ovi ? Ale čo za niečo stoja , nie nudné pi*oviny . Dik. Otvor fórum »
2. 8. 2016 18:08
4
Predaj samsung galaxy s4
Zdravím, mam na predaj telefon, pouzivany, neposkodeny ako cisto novy, kto by mal zaujem mozme sa dohodnut:) Otvor fórum »
2. 8. 2016 15:35
1
Problém s notebookom
Mám notebook lenovo G510 ked píšem nejaký text začne mi sám od seba písať bodkočiarku, alebo napriklad ked píšem vo worde kliknem na list a začne mi písat bodkočiarku. Chcela by som vediet či má tiež niekto... Otvor fórum »
2. 8. 2016 15:25
6
Elektrický holiaci strojček
čaute :). Nakoľko ma bežná žiletka už omrzela a chcel by som si teraz spraviť radosť tak si plánujem kúpiť planžetový strojček. Chcel by som s ním holiť nie len tvár ale aj všetky ostatné telové partie :D. Viete... Otvor fórum »
2. 8. 2016 15:18
3
Zenon
Vie mi niekto dať link na online film Zenon návšteva na Zemi? Je to ten 1. Diel a našla som to len na jednej stránke a tam meškal obraz so zvukom takže prosim Otvor fórum »
2. 8. 2016 13:38
1
Nohavice
http://www. sammydress. com/product2575116. html Ahojte :) Vedel by mi prosím niekto poradiť či sa dajú tieto krásne gate zohnať aj niekde na Slovensku alebo sa to dá iba cez internet? ďakujem za vaše postrehy :) Otvor fórum »
2. 8. 2016 12:19
4
Let do Dublinu
Prosim Vas neleti zajtra niekto s Ryanairom do Dublinu o 13:45? Mam totiz len 15 rokov a potrebujem si napisat cislo letu niekoho dospeleho aby som mohla letiet. Otvor fórum »
2. 8. 2016 11:34
23
Aké máte vlasy na občianskom preukaze?
2. 8. 2016 10:53
2
Biochémia
Je tu prosím niekto kto študuje biochémiu na UK v BA? Mala by som pár otázok Ďakujem :-) Otvor fórum »
2. 8. 2016 08:22
22
Aké auto? študent 4000-5500€
Zdravíčko, som študent a hľadám nejaké auto. Avšak sa v nich absolútne nevyznám a preto hľadám radu. Na aute budem jazdiť denne, prevažne dlhé trate, chcelo by to niečo malé / kompaktné,... Otvor fórum »
2. 8. 2016 08:18
11
Pocuvate podcasty?
Ahojte studenti, mam otazocku. Pocuvate podcasty na svojom iphone? Som v USA a je to tu veelmi popularne. je to tak aj u nas na SR? byvala som pod kamenom? :)) nejake oporucenie na podcast v slovencine... Otvor fórum »
2. 8. 2016 02:19