Diskusie - 927. stránka fóra
5
Bit či nebit!
porate mi tu ludia nudim sa tu žeru ma nervi čo mam robit ? Otvor fórum »
3. 8. 2016 16:42
3
Najlacnejsia autoskola v PO
Ktora autoskola je podla vas najlacnejsia v PO ? Chcel by som robit vodicak na A1 a zatial som nasiel za 280€ , co mi pride ako celkom vpohode cena , ale preistotu sa pytam , otazka je smerovana hlavne... Otvor fórum »
3. 8. 2016 15:36
13
Rovnoprávnosť "="(domácnosť, zamestnanie, vo vzťahu,,. )
... čo si predstavujete pod týmto "pojmom"?... globálne alebo konkretizujte určitú oblasť (i). Chcela by som počuť Vaše názory, postrehy a nie skopírované odkazy alebo texty s wikipedie. :) ďakujem... danke... merci... thanks... gracias ...... Otvor fórum »
3. 8. 2016 15:14
2
Parndorf Outlet
Cawte Oplati sa ist do parndorfu v auguste ? Dá sa tam zohnat polo košela Ralph Lauren za 30 €? Dakujem Otvor fórum »
3. 8. 2016 14:12
11
Poraďte darček
Moja mama bude mať 40. narodky. Nechce žiadny pobyt a pod. lebo by tam aj tak nešla, knihy nečíta, darčeky do domácnosti/kuchyne jej vraj pripadajú že ju máme len na upratovanie a varenie :D ak... Otvor fórum »
3. 8. 2016 12:45
12
Systém, ktorý ma hnevá?
EU nám dala šancu vyjadriť sa k témam, ktoré sa snažia legislatívne ukotviť... čím viac mladých sa zapojí, tým silnejší hlas začujú a tým väčší dopad na tvorbu debilných zákonov a kvôt to môže mať. Vyjadrime sa teda? Otvor fórum »
3. 8. 2016 11:44
26
Anti hip-hop pesničky?
Nepoznáte niekto niaku pesničku, s ktorej by môj sused pochopil že každý máme rád iný štýl, a nie sme obohatený keď tam vytuni hip-hop? Nech si každý počúva čo sa mu páči, ale nenúti to... Otvor fórum »
3. 8. 2016 09:31Mlada Garda
Čaute, mám jednu otázku. Ako je to s rozdelením blokov na chemické a strojárske. Lebo som chemik, ale dal som si izbu na Dčku. Je s tým nejaký problém? Otvor fórum »
3. 8. 2016 08:49
12
Ktorý by ste si vybrali a prečo
2. 8. 2016 23:47
14
Mate svoju fiktivnu postavu?
Mate nejaku fiktivnu postavu ktora je ako vy? Nemyslim ktorou by ste chceli byt, alebo s ktorou suhlasite ale kto JE ako vy? Otvor fórum »
2. 8. 2016 23:24
13
Spolubývanie MUNI Brno
Ahojte, od septembra nastupujem na MUNI na Prirodovedecku fakultu a hľadám si bývanie, nevie niekto o niečom poprípade nehľadá niekto spolubývajúcu? :) Otvor fórum »
2. 8. 2016 22:19
4
Štúdium v zahraničí
Chcela by som sa opýtať hlavne tých, ktorí majú skúsenosti, ako to je s tým štúdiom v zahraničí. Či je to náročné, aké sú požiadavky, aké musím mať známky, prípadne z čoho potrebujem maturitu... Otvor fórum »
2. 8. 2016 21:55
2
Franz kafka
Ti co citali jeho dielo V karnem tabore, ako ste ho pochopili, aka je podla vas vypovedna hodnota a hlavna myslienka? Otvor fórum »
2. 8. 2016 20:49
14
Kto zažil podobný prvák na výške?
Zažili ste saunu v kúpelke? Jedli ste dvojmetrovú šnúru na prádlo s kečupom? Fúkali mega bubliny? https://www. youtube. com/watch?v=EO-sRLSqO4w PS: to som ešte jedol mäso. :) Otvor fórum »
2. 8. 2016 20:27
12
Speváčka
Ahojte Chcela by som vás poprosiť či by ste mi sem napísali nejaký pseudonym ( ako Rihanna, Celeste Buckingham ......) ale po anglicky chcela by som začať spievat anglicke piesne mám aj vlastné ale nechcem ísť do... Otvor fórum »
2. 8. 2016 20:12