Diskusie - 910. stránka fóra
3
červená farba na vlasy z drogérie
ahojte baby :) chcela by som od vás povyzvedať aká je podľa vás najlepšia ČERVENÁ farba na vlasy, myslím tým normálnu trvácnu farbu a nie šampóniky, ocenila by som, keby že mi sem napíšete nejaké značky ktoré... Otvor fórum »
21. 8. 2016 21:57
2
Nemčina Martin
Ahojte, viem, že existuje množstvo stránok s ponukou doučovania, no mne sa nepodarilo nájsť žiadne. Chcela by som sa teda spýtať, či niekto nepoznáte v Martine doučovateľa nemčiny (nie pre začiatočníka) alebo poprípade poradiť jazykovú... Otvor fórum »
21. 8. 2016 21:34
4
Alternatívne blogy
Ahojte, kde ešte okrem Birdz. sk blogujete?Pripadne hoďte aj link :) A napíšte v čom má ten druhý blog výhody a nevýhody. Peace :) Otvor fórum »
21. 8. 2016 19:48
38
Udriet zenu
Myslite ze ma chlap pravo udriet zenu v sebaobrane? Napriklad je ozrata a fyzicky ho napada :D Kamarat (naozaj kamarat, nie ja) mi hovoril ze ho byvala priatelka napadla a rozbila mu mobil, a ze jej... Otvor fórum »
21. 8. 2016 19:31
34
Myslíš niekedy na samovraždu?
Ahojte všetci, čo mávate depresie, úzkosti a samovražedné myšlienky. Ak sa vám už čokoľvek stalo, chcem aby ste vedeli, že v tom nie ste sami a že to nie je vaša vina. ... Otvor fórum »
21. 8. 2016 19:22
1
FIO vs EQUA BANK
Ahojte. :) Rozhodujem sa medzi týmito dvoma bankami, a tak ma zaujímajú vaše osobné skúsenosti, nejaké odporúčania, plusy/mínusy (mainly pre študenta) ? Ďakujem. Otvor fórum »
21. 8. 2016 18:41
6
Na akej úrovni ovládate značkovací jazyk html/ccs?
- Neovládam
- Niečo hádam viem, ale neovládam
- Ako typický stredoškolák ktorý hodiny informatiky neprefejsbúkoval
Ďalšie možnosti »
21. 8. 2016 17:34- Niečo hádam viem, ale neovládam
- Ako typický stredoškolák ktorý hodiny informatiky neprefejsbúkoval
Ďalšie možnosti »
21
Zamiloval som sa :(
Ahojte, teraz som bol s kamarátom a jeho rodinou v Česku na dovolenke a zamiloval som sa do jednej Češky čo tam bola s nami. Mám pocit že aj ona do mňa len som nemal šancu jej to... Otvor fórum »
21. 8. 2016 17:17
11
Ako sa používa práčka
Veci sú dnu , prášok som vložil , teraz neviem čo mám nastaviť aby to začalo niečo robiť :) Pomôže niekto? Obrázok pridám do 1. komentu Otvor fórum »
21. 8. 2016 16:12
22
Bolenie brucha po prvom sexe
Ahojte, Pred dvoma dnami som mala prvy krat sex a nepouzili sme kondom lebo sme ho nemali. Myslim ze sa do mna neurobil. No odvtedy ma strasne boli brucho a je mi ako keby na... Otvor fórum »
21. 8. 2016 11:33
2
FSEV BA - Soc. a prac. psychológia
Je tu niekto kto to momentálne študuje ? :) Chcela by som sa ho opýtať pár otázok ohľadom štúdia :) Otvor fórum »
21. 8. 2016 11:25
12
VŠ - Pomoc od študentov
Ahoj takže idem do 4. ročníka na gympli. Rozhodujem sa medzi odbormi: UCM - biotechnologie a aplikovaná biológia, psychológia, ale tú neviem kde je najlepšia, áno viem že pri psycho možno nebude uplatnenie ale to je... Otvor fórum »
20. 8. 2016 23:00
45
Hladám partiu fajn ludí :)
Ahojte hladám mladých ludí s ktorymi by som mohol travit cas - kino, opekačky, fitko, beh a podobne aktivity. Idealne okolie NM MY TN a BA :) Otvor fórum »
20. 8. 2016 18:33