Diskusie - 901. stránka fóra
15
Ako sa ľahko zbaviť akné?
Chcela by som sa spýtať, či niekto máte skúsenosti s ,,väčším" akné . A ešte by som chcela poprosiť či by ste mi mohli dať nejaké domáce rady ako ľahko odstrániť akné ? Už dlhšie s tým... Otvor fórum »
31. 8. 2016 23:33
24
Rady-Stres
Ahojte všetky živé stvorenia na Birdzi! Chcel by som sa spýtať, ako sa VY vyrovnávate so stresom. Čo vám pomáha? Čo je dobré ? Otvor fórum »
31. 8. 2016 23:27
5
Stredna skola
Neviete kolko klasickych tried a kolko klasickych s rozsirenou anglictinou otvaraju na Gymnaziu Park Mladeze 5? Otvor fórum »
31. 8. 2016 23:23
40
Prekáža vám ak človek nadáva?
Ked si chlap/zena vulgarne zanadavaju, ale často, vadí vám to? Mam kamarata co nadava nez prestavky a ma trilion kamaratov so slusnym slovnikom, obliekanim. Ako to? :D Otvor fórum »
31. 8. 2016 22:39
8
Stravné lístky
Ahojte, neviete či si za stravné lístky môžem nakúpiť nejaké veci do školy? Som celkom zmätená, pretože niektorí píšu, že sa nepotravinové veci nemôžu kupovať za stravné lístky, iní zas že áno. Ďakujem... Otvor fórum »
31. 8. 2016 22:15
1
Lukostreľba Bratislava
Ahojte, je tu niekto, kto chodí/chodil na lukostreľbu v BA? Potreboval by som sa spýtať pár veci. Otvor fórum »
31. 8. 2016 20:10
19
Orange is the new black
neviem ci som jedina ktora miluje tento serial, ale nechce sa mi to pozerat lebo Piper mi neskutocne lezie na nervy a najradsej by som ju prefackala nech prestane byt taka slahnuta pussy :D inak najlepsi serial, kazdemu... Otvor fórum »
31. 8. 2016 19:10
24
Čo vás rozhodone nažhaví, rozpáli ? Pre ženy
Ženy, čo vás najviac rajcuje počas sexu/predohry? Myslim skôr malé detaily či už na tele alebo... , nejaký pohyb, zvuk, tľapkanie po zadku... , ťahanie za vlasy, pohľad atď. A hlavne v akej... Otvor fórum »
31. 8. 2016 18:57
7
Prosím o radu
Ahojte:) Začiatkom šk. roka ma čaká posledný rok ZŠ. Keďže mám rada v takýchto veciach poriadok nech neskôr nezmätkujem, chcela by som sa spýtať či viete niečo/niekto z vás nechodí na gymn. Metodova, Vazovova alebo... Otvor fórum »
31. 8. 2016 17:20
7
Zápis na vysokú školu
Ahojte, potrebivala by sim od niekoho poradiť. Dneska, čiže 31. 8. som ukončila štúdium prvého ročníka na výške. Rozhodla som sa však pre inú školu, v ktorej mám zápis 8. 9.. Neviete náhodou niekto... Otvor fórum »
31. 8. 2016 16:35
4
Problem s mobilom
Ahojte neviete ako si mam dat simkartu do dotykoveho mobilu apple5s ? neviem ako si ho mam ten mobil roztvorit zozadu a vlozit simku . Dakujem Otvor fórum »
31. 8. 2016 16:20
16
Vodiči
Ahojte, dnes si tak ideme s bratom po meste autom a zrazu na križovatke skočí červená boli sme ďaleko tak sme samozrejme zastavili. A hneď spoza nás:"Ty k**** mal si prejsť k****... " A podobne. Čo... Otvor fórum »
31. 8. 2016 16:05Editorstvo a vydavateľská prax
Ahojte, je tu niekto, kto ide tento rok na UKF študovať editorstvo a vydavteľskú prax do 1. ročníka ? :) Otvor fórum »
31. 8. 2016 15:24
5
Chemici o drogach
Koľko percent účinnej látky môže obsahovať kryštál mdma? Otvor fórum »
31. 8. 2016 15:06
15
Kamaráti z internetu
Predstavte si situáciu, že máte kamaráta, s ktorým ste sa osobne nikdy nestretli lebo býva v inom štáte ako vy. Išli by ste ho navštíviť ? Respektíve za akých podmienok by ste išli ? :-) Otvor fórum »
31. 8. 2016 14:42
5
Sójové mlieko - zarobenie
Dobrý deň, chcel by som sa opýtať: koľko (g) sójového prášku musím "roztopiť" vo vriacej vode aby som dosiahol približne takú istú hustotu aké má kravské mlieko. Vďaka (a nie, niesom #vega ) Otvor fórum »
31. 8. 2016 13:59