Diskusie - 894. stránka fóra
13
Zdravotne poistenie studenta v CR.
Ako Ste riesili zdravotne poistenie vy ktori studujete alebo Ste studovali v CR? :) Je potrebne sa odhlasit tu a prihlasit tam, alebo si mam vybavit tu europsku karticku? dakujem za rady :) Otvor fórum »
8. 9. 2016 13:20
2
Má tu niekto účet na 123dopyt.. ?
Ahojte, Je tu niekto kto má účet na 123dopyt. sk ? Zaplatený aby sa dalo pozrieť kontakty ? Potreboval by som súrne kontakt na 1 dopyt ale žial neukáže mi to pokiaľ to nemám zaplatené .. Je tu nejaký... Otvor fórum »
8. 9. 2016 13:09
9
Váš názor
Práve ste vyšli zo SŠ a nepodali ste si prihlášku na VŠ. Rozhodli ste sa, že rok počkáte, prídete nato, čo Vás skutočne baví. 1. Myslíte, že je to ok byť rok doma... Otvor fórum »
8. 9. 2016 13:04
40
Od ktorého roku aktívna/y na Birdzi? (viac 1. koment)
8. 9. 2016 10:50
17
Šťastie= vďačnosť, či vďačnosť = šťastie?
Čaute, natrafila som na jednu takú úvahu a zaujalo ma to. Sú šťastí ľudia i vďační alebo naozaj vďační ľudia sú aj šťastní? Mám rada tieto slovné hračky, lebo ma nútia sa často krát zamyslieť nad... Otvor fórum »
8. 9. 2016 10:00
7
ISIC a električenka
Ahojte všetci :) viete mi niekto povedať, ako to je s kúpou električenky na ISIC? Stačí, že ho mám aktivovaný na školskom termináli, alebo musím sa ešte niekam trepať na Dopravný podnik ho aktivovať? Otvor fórum »
8. 9. 2016 09:41
5
Sociálne štipendium
Je tu niekto, kto sa do toho rozumie? Mám nárok na štipendium ak, žijem len s ocom, sestra ma iný trvalý pobyt, no mama platí výživné len jej a mne nie? Ako dokázať, že mne... Otvor fórum »
8. 9. 2016 01:00
33
Môže byť vzťah z rozumu šťastný?
Prípadne, vydrží podľa vás dlhšie? Prešli ste si už takým vzťahom? Otvor fórum »
7. 9. 2016 20:24
13
Rupauls Drag Race
Pozerá tu niekto rupauls drag race? Kto je vaša oblubena Queen? Komu držíte palce v all stars 2? Otvor fórum »
7. 9. 2016 19:02
6
DEDIčSTVO
ahojte, potrebujem od vás pomoc. zdedil som po ocinovi byt ale musím vyplatiť brata. dedičstvo nadobudlo právoplatnosť 14. augusta a v papieroch je že brata mám vyplatiť po právoplatnosti avšak nie je tam žiadny presne určený... Otvor fórum »
7. 9. 2016 18:28
17
Spolubyvajuca
som na internate s jednou novou spolubyvajucov, problem je ze nikde sa jej nechce so mnou ist, lebo sa jej nic nikdy nechce nabuduci tyzden ma prist jej frajer a urcite s nim pojde, ani porozpravat sa s nou neda,... Otvor fórum »
7. 9. 2016 17:55
2
Dobrá plaváreň v Bratislave
Ahojte! Poradte mi, prosím dobrú plaváreň, kam nechodia mamičky s plienkovamými deckami do vody , nie je preplnená Otvor fórum »
7. 9. 2016 16:13
6
Pre nositeľov strojčeku
Ahojte :) vy čo ste mali strojcek na zuby a mali ste tzv. extraoralny ťah. Čiže tie gumičky ktore Vám spájali hornú a dolnú čeľusť. Akú dlhu dobu ste to nosili a čo Vám to vlastne urobilo... Otvor fórum »
7. 9. 2016 15:44
1
Prváci psychológia UK
Čaute chcela by som sa opýtať, či tu je nejaký prvák s oborom psychológia na UK, poprípade aj starší žiaci. Potrebovala by som sa opýtať na pár vecí. Otvor fórum »
7. 9. 2016 15:07
17
Pomoc ohľadom lf
Ahojte, je tu niekto taky ktorý by mi vedel povedať či sa dá prestúpiť z jednej lekárskej fakulty na druhú... keby som dokončila 1. Rok a na ďalšiu nastúpila opat do 1 ale nemusela by som robit prijmacky.... Otvor fórum »
7. 9. 2016 14:40