Diskusie - 889. stránka fóra
15
Neviem meno na yt kanal,,.
rada by som si založila yt kanál, ale nwm ake si mám dať meno....natáčala by som skatche, tagy, challenge... akom každy iba tochu inak... rada a dobre kreslím tak by môhlo byť aj niečo z toho. prosím, pomoc :)... Otvor fórum »
15. 9. 2016 12:08
8
Sony Xperia
Ahojte, potreboval by som poradiť mám mobil Sony Xperia Z1 a keď fotím cez prednú tak mi to retušuje tvár a zrkadli na inú stranu napr odfotim sa na ľavej strane dá ma to na pravú. Kde to... Otvor fórum »
15. 9. 2016 11:58
7
Mampi
Obliekol by si si alebo to už je na teba moc ? http://mampici. com/?ref=235 Otvor fórum »
14. 9. 2016 23:08
3
Aktualizácia IOS
Potrebujem pomoc Dosť často sa mi stáva že sa mi automaticky stiahne nový software do IPhonu aj keď ho nechcem. Bola by som naozaj rada keby že mi s týmto problémom pomôžete a poviete ako mám zabrániť... Otvor fórum »
14. 9. 2016 21:52
2
BP : Ekonomické postavenie autonómnych spoločenstiev v rámci španielskeho hospodárstva
Áno, toto je moja bakalárska práca. A určite nie som zúfalá a viem si rady, ale veľmi by som sa tešila vašim prípadným nápadom k danej problematike o čom písať, čo by bolo zaujímavé, či máte nejaké skúsenosti s... Otvor fórum »
14. 9. 2016 20:17UNIcert
Ahojte, chcem sa spýtať, či si niekto z vás spravil tento certifikát, resp. či ste o ňom počuli, ďakujem za každý príspevok Otvor fórum »
14. 9. 2016 19:54
10
Tréningový plán na crossfit
Ahojte :) rada by som sa zapísala na crossfit, poprípade skúsila nejaký tréningový plán . Máte s tým skusenosti ? Vedeli by ste mi poradiť nejaké cvicenia, najlepšie celý plán ? Ďakujem za odpovede :) Otvor fórum »
14. 9. 2016 19:39
4
Dánsko
Ahojte je tu niekto kto študuje v Dánsku? :) mala by som nanho pár otázok, nakoľko nad touto možnosťou uvažujem :) ďakujem krásne Otvor fórum »
14. 9. 2016 18:32
4
Help me, please! :D Červené vlasy
Čaute! Máte niekto skúsenosti s odstránením červenej farby z vlasov ?? Pôvodne mám vlasy tmavo hnedé. Takže nie sú nejak extrémne červené, ale rada by som sa tých červených odleskov zbavila. Any... Otvor fórum »
14. 9. 2016 18:19
28
Chceli by ste mať sluhov?
Takže chceli by ste mať sluhov / slúžky :D Tak ako v starovekom Egypte alebo Ríme? Ak áno tak koľko sluhov a čo by ste im dávali robiť? :D Otvor fórum »
14. 9. 2016 18:03
14
Čo je to birmovka ?
neviem vôbec na čo to je len nam teta katechetka rozdala prijímačky na birmovku dačo také valasy viete mi to objasniť? Majte srce ako knieža Rohan ale pozor! aby vám neostala holá riť Otvor fórum »
14. 9. 2016 17:45
9
Ako stiahnut MS office zadarmo?
Nedali by ste mi navod, .. stranku.. hocico.. som asi neschopná.. Dakujem za rady :) Viem, ze sa to má kupovať..ale kto to ma kupene v dnesnej dobe. Otvor fórum »
14. 9. 2016 14:55
14
Tetovanie
Chcem si dať vytetovať hory - malý nenápadný obrázok, keby ste to na niekom videli aký by ste mali názor, pocit aký by to mohlo mať podľa vás význam? Otvor fórum »
14. 9. 2016 12:20
3
Cvicenie na vysokych skol
Pekny den pre vsetkemu! Mal by som taku otazku , ze kedy zvykol byt cvicenie na vyskovych skol?V rozvrhe nie je tam... Otvor fórum »
14. 9. 2016 11:40
4
Bývanie na Mlynoch
Ahojte, mam otázku ohladne ubytka na Mlynoch - je možné tam bývať aj keď nie som primárne študentom UK? :D Otvor fórum »
14. 9. 2016 10:47