Diskusie - 877. stránka fóra
26
Prvý šedivý vlas
V koľkých rokoch ste si našli prvý šedivý vlas? Ak vôbec. . Otvor fórum »
2. 10. 2016 12:01
5
Kanady s oceľovou špičkou
Ahojte, chcela by som kanady s oceľovou špičkou, ale nevyznám sa v tom. Rada by som si kúpila také, ktoré niečo aj vydržia, ale zas nie zbytočne predražené kvôli značke a podobne. ... Otvor fórum »
2. 10. 2016 11:27Piaristické gymnázium FH alebo GVBN
Rada by som vedela, aké máte skúsenosti s GVBN (Gymnázium V. B. Nedožerského) alebo s PGFH (Piaristické gymnázium Františka Hanáka) Neznášam gymnázium, ale mama ma núti ísť na to. Keby som si mala vybrať... Otvor fórum »
2. 10. 2016 11:01
3
Ktorá škola je lepšia? Výber gymnázia
Ahojte Košičania:))). zachvíľu ma čaká výber gymnázia a ja sa neviem rozodnúť medzi dvoma. Viem, že školu by som si mala vybrať sama ale potrebujem poradiť - prosím uvedte aj nejaké dôvody.. Poštová alebo Park Mládeže (španielske) ? Vopred... Otvor fórum »
2. 10. 2016 10:47
5
Stredná škola
Dobrý deň, chcela by som sa informovať keď dokončím základnú školu a chcela by som sa stať policajtkov na aku strednu mam ísť a potom co ako dalej kto ma stym skusenosti alebo vie co a ako... Otvor fórum »
2. 10. 2016 08:05
13
Adventure filmy
Nejake dobre tipy? Niečo na štyl pán prsteňov, inception, hobbit ale aj nejaké vesmírne. Hoďte do komentu nemám čo pozerať:) Otvor fórum »
1. 10. 2016 22:06
12
Najvýznamnejšia udalosť v medzinárodnej politike
Ktorá udalosť v medzinárodnej politike podľa Vás najviac zmenila chod dejín (či už celkovo, alebo v danom regióne, v ktorom k nej došlo) a prečo, resp. čím alebo ako... Otvor fórum »
1. 10. 2016 19:43
9
Nejaké skúsenesti s jazykovými pobytmi EF ???
Tento rok som objavila jazykové pobyty od EducationFirst. Rozmýšla budúci rok íst na prázdninový... A chcela by som ísť do Ameriky konktrétne do NY alebo LA alebo Anglicka. Máte niekto skúsenosť? Je lepšie ubytovanie v... Otvor fórum »
1. 10. 2016 16:57
9
Gymnázium v Košiciach
Ahojte, som v deviatom ročníku a rozmýšlam nad školou. Na vysvedčení som mala (zatial) samé 1-tky. Na výšku by som chcela íst na medicínu. Aké gymnázium v Košiciach by ste mi odporučili ako najvhodnejšie?... Otvor fórum »
1. 10. 2016 16:15
14
Motivačné knihy
Ahojte máte nejaké tipy na motivačnú literatúru ? Čítal som už Jak myslí milionári od T. Harva Eckera, Mysli Konaj Zbohatni od A. Winsona a Bohatý táta, chudý táta od R. Kiyosakiho. Za každý další tip... Otvor fórum »
1. 10. 2016 15:45
13
Chcem ísť do zahraničia pracovať
Ahojte, prosím prosím poraďte mi :D do akého štátu sa najviac oplatí? Anglicko/Nemecko/Iné? Poraďte čo môžete, nejakú agenturu alebo čo si ako vybaviť Otvor fórum »
1. 10. 2016 15:41
1
Co si myslite o knihach tonyho buzana
viete, myslienkove mapy, trening pamati a rychle citanie Otvor fórum »
1. 10. 2016 15:33
34
Aký ste typ osobnosti?
Možno to je pre vás strata času ale je to zaujímavé :) mne vyšlo INTP-T a je to zriedkavý typ ... čo ste vy? https://www. 16personalities. com/sk/bezplatny-test-osobnosti Otvor fórum »
1. 10. 2016 14:25
5
TeX- Studio
Ahojte, vie niekto, ako správne nainštalovať TeX-Studio a veci k tomu potrebné? Skúšala som to už dvakrát a vždy sa to nejak dojebalo. Teraz som si preinštalovala PC, a chcem ísť na istotu. (Mám Windows... Otvor fórum »
1. 10. 2016 14:17
4
Gymnázium Veľká Okružná vs. Belgické bilingválne gymnázium
Ahojte, prosim vas vedeli by ste mi poradiť? Teraz som deviatačka a mám si vybrať školu na ktoru pojdem. V možnosti su dve, ale neviem na ktoru, ked ma prijmu. Bavi ma matika aj ju viem , ... Otvor fórum »
1. 10. 2016 14:08
- Tolko
- Teľo
Ďalšie možnosti »