Diskusie - 876. stránka fóra
3
Vymysli názvy k filmom
Ako výstižnejšie by ste preložili tieto názvy filmov? American Pie, Harold & Kuman Go to White Castle(Zahúlime, uvidíme), Meet the Fockers, Ocean's eleven, Rush Hour, Saw, Step Up, The 13th... Otvor fórum »
2. 10. 2016 18:01
3
Interiérový dizajn- prijímacie skúšky, portfólio
Ahojte! :) Ak ste niekto študovali/idete študovať/študujete dizajn prosím vás aké ste mali prijímacie skúšky (čo presne?) a na akej škole? Plus čo ste museli mať v portfóliu(musí byť presne interiér alebo môže byť čokoľvek?) :) Aj zahraničné školy. Ďakujem Otvor fórum »
2. 10. 2016 17:02
8
Chémia
Ahojte, prosím vás pomôžte mi už s chémiou lebo netuším už čo mám robiť, som nemala chemiu už dva roky a som kus mimo. Treba ten vzorec prehodiť na názov a dole ten názov na vzorec ...... Otvor fórum »
2. 10. 2016 15:43
3
Prosba o vyplnenie dotazníka na Bc. prácu
Prosím Vás o vyplnenie dotazníka, týkajúci sa Starostlivosti o duševné a telesné zdravie tehotných žien, za odpovede Vám veľmi pekne ďakujem. https://docs. google. com/forms/d/1uDqylOLgE5gPatEdXYUIm_SILEQXvXW2gJns6PZaf9o/edit?usp=forms_home Otvor fórum »
2. 10. 2016 13:37
10
Kaufland brigáda - skúsenosti
Ahojte rozmýšlam nad brigádou v Kauflande v Petržalke a chcel by som vediet či niekto nemate s touto pracou skusenosti. Ja osobne sa roboty nebojim, len mam velky strach z prace v pokladni :( nechaju studentov robit aj... Otvor fórum »
2. 10. 2016 13:04
1
Menej známe zákutia Prahy
ktoré sa oplatí vidieť. Poradíte mi nejaké "svoje miesta" v Prahe, kde je pekne a oplatí sa tam byť ? :) Otvor fórum »
2. 10. 2016 12:43Psychologia a studium v UK
Ahoj, je tu niekto kto sa chysta studovat/studuje na VS psychologiu/psychologiu s kriminalitou v UK aulebo inde abroad??..Alebo inac, co si o tom myslite..narocnost studia..zvladnutelne?... a stoji to zato, je to perspektivne?? Otvor fórum »
2. 10. 2016 12:29
26
Prvý šedivý vlas
V koľkých rokoch ste si našli prvý šedivý vlas? Ak vôbec. . Otvor fórum »
2. 10. 2016 12:01
5
Kanady s oceľovou špičkou
Ahojte, chcela by som kanady s oceľovou špičkou, ale nevyznám sa v tom. Rada by som si kúpila také, ktoré niečo aj vydržia, ale zas nie zbytočne predražené kvôli značke a podobne. ... Otvor fórum »
2. 10. 2016 11:27Piaristické gymnázium FH alebo GVBN
Rada by som vedela, aké máte skúsenosti s GVBN (Gymnázium V. B. Nedožerského) alebo s PGFH (Piaristické gymnázium Františka Hanáka) Neznášam gymnázium, ale mama ma núti ísť na to. Keby som si mala vybrať... Otvor fórum »
2. 10. 2016 11:01
3
Ktorá škola je lepšia? Výber gymnázia
Ahojte Košičania:))). zachvíľu ma čaká výber gymnázia a ja sa neviem rozodnúť medzi dvoma. Viem, že školu by som si mala vybrať sama ale potrebujem poradiť - prosím uvedte aj nejaké dôvody.. Poštová alebo Park Mládeže (španielske) ? Vopred... Otvor fórum »
2. 10. 2016 10:47
5
Stredná škola
Dobrý deň, chcela by som sa informovať keď dokončím základnú školu a chcela by som sa stať policajtkov na aku strednu mam ísť a potom co ako dalej kto ma stym skusenosti alebo vie co a ako... Otvor fórum »
2. 10. 2016 08:05
13
Adventure filmy
Nejake dobre tipy? Niečo na štyl pán prsteňov, inception, hobbit ale aj nejaké vesmírne. Hoďte do komentu nemám čo pozerať:) Otvor fórum »
1. 10. 2016 22:06
12
Najvýznamnejšia udalosť v medzinárodnej politike
Ktorá udalosť v medzinárodnej politike podľa Vás najviac zmenila chod dejín (či už celkovo, alebo v danom regióne, v ktorom k nej došlo) a prečo, resp. čím alebo ako... Otvor fórum »
1. 10. 2016 19:43
9
Nejaké skúsenesti s jazykovými pobytmi EF ???
Tento rok som objavila jazykové pobyty od EducationFirst. Rozmýšla budúci rok íst na prázdninový... A chcela by som ísť do Ameriky konktrétne do NY alebo LA alebo Anglicka. Máte niekto skúsenosť? Je lepšie ubytovanie v... Otvor fórum »
1. 10. 2016 16:57