Diskusie - 876. stránka fóra
3
Iphone fake
Prosím o pomoc mám mobil iphone 6 fake no sa mi pokazila nabíjačka usb kábel prosím poraďte mi kde ju mám kúpiť pretože mám aj originál nabíjačku na iphone ale originál mobil nie fake ale od kial mi stou originál... Otvor fórum »
3. 10. 2016 14:24
16
Strach z citania
Dobry, prosim vas poradte. Neviem ako si to mam vysvetlit. Vzdy ked mame v skole citat nejaky text tak ma chytne strasna tema, srdve mi busi, ruky sa mi potia atd. A ked citam trase sa mi... Otvor fórum »
3. 10. 2016 12:36MIKROEKONÓMIA E. GREGOVÁ
Prosím Vás nemá niekto náhodou túto knihu ???? http://www. edis. uniza. sk/produkty/foto2_883. jpg Otvor fórum »
3. 10. 2016 11:28
20
Alkohol na prednaskach
ahojte, ako to mate na VS prednaskach, seminaroch a podobne s alkoholom, viem ze niekde je uplne bezne pocas prednasky pit plechovku piva ci vino. Otvor fórum »
3. 10. 2016 11:25
3
Prerušenie študia VŠ
Chcem sa opýtať ak by som si dala prerušiť študium na VŠ hned v prvom ročniku či potom po uplinutí roka (ak by som sa rozhodla nepokračovať v študiu) musim nastupiť do školy ?? Vďaka za info anodpovede Otvor fórum »
3. 10. 2016 10:14
45
Plačete často?
Čo vás rozplače?ja som mala také obdobie, že mi aj zomrela starká a proste nič, nerozplakalo ma nič, ale posledné dva roky mi úplne hrabe:D, pri tajnom živote maznáčikov som revala, pri Bridget Jonesovej ani... Otvor fórum »
3. 10. 2016 09:53
10
Zviditeľnenie hudby
Chcela by som sa spýtať, či mi by mi niekto vedel poradiť, ako zviditeľniť svoje skladby. Ak máte nejaké stránky alebo niečo podobné kam by som to mohla dať tak dajte vedieť. Otvor fórum »
3. 10. 2016 09:35
27
Akú pizzu obľubujete?
3. 10. 2016 08:32
34
Nudný život
Ahojte , neviem ako vy , ale ja mám taký trošku nudný život. Celé doobedie v škole , potom domov , zniesť okolo 20 bedničiek. Potom sa učiť , až do 10-11... Otvor fórum »
2. 10. 2016 19:55
3
Vymysli názvy k filmom
Ako výstižnejšie by ste preložili tieto názvy filmov? American Pie, Harold & Kuman Go to White Castle(Zahúlime, uvidíme), Meet the Fockers, Ocean's eleven, Rush Hour, Saw, Step Up, The 13th... Otvor fórum »
2. 10. 2016 18:01
3
Interiérový dizajn- prijímacie skúšky, portfólio
Ahojte! :) Ak ste niekto študovali/idete študovať/študujete dizajn prosím vás aké ste mali prijímacie skúšky (čo presne?) a na akej škole? Plus čo ste museli mať v portfóliu(musí byť presne interiér alebo môže byť čokoľvek?) :) Aj zahraničné školy. Ďakujem Otvor fórum »
2. 10. 2016 17:02
8
Chémia
Ahojte, prosím vás pomôžte mi už s chémiou lebo netuším už čo mám robiť, som nemala chemiu už dva roky a som kus mimo. Treba ten vzorec prehodiť na názov a dole ten názov na vzorec ...... Otvor fórum »
2. 10. 2016 15:43
3
Prosba o vyplnenie dotazníka na Bc. prácu
Prosím Vás o vyplnenie dotazníka, týkajúci sa Starostlivosti o duševné a telesné zdravie tehotných žien, za odpovede Vám veľmi pekne ďakujem. https://docs. google. com/forms/d/1uDqylOLgE5gPatEdXYUIm_SILEQXvXW2gJns6PZaf9o/edit?usp=forms_home Otvor fórum »
2. 10. 2016 13:37
10
Kaufland brigáda - skúsenosti
Ahojte rozmýšlam nad brigádou v Kauflande v Petržalke a chcel by som vediet či niekto nemate s touto pracou skusenosti. Ja osobne sa roboty nebojim, len mam velky strach z prace v pokladni :( nechaju studentov robit aj... Otvor fórum »
2. 10. 2016 13:04
1
Menej známe zákutia Prahy
ktoré sa oplatí vidieť. Poradíte mi nejaké "svoje miesta" v Prahe, kde je pekne a oplatí sa tam byť ? :) Otvor fórum »
2. 10. 2016 12:43Psychologia a studium v UK
Ahoj, je tu niekto kto sa chysta studovat/studuje na VS psychologiu/psychologiu s kriminalitou v UK aulebo inde abroad??..Alebo inac, co si o tom myslite..narocnost studia..zvladnutelne?... a stoji to zato, je to perspektivne?? Otvor fórum »
2. 10. 2016 12:29