Diskusie - 875. stránka fóra
4
Test z angličtiny
ahojte, mam test ktory by som potrebovala vypracovat. je to test na urovni 2 rocnika na gymnaziu. bol by mi ochotny ho niekto vypracovat? test hned poslem. Otvor fórum »
4. 10. 2016 15:19
7
Hranolky,,.
Znovu som hladná... Ako dlho sa robia hranolky vo friteze? Surne!!! Otvor fórum »
4. 10. 2016 14:41
2
Ľudia nechcete ísť zajtra do Prahy?
Ahojte, mám zaplatený hotel v centre Prahy (118€-2 osoby, 2noci, raňajky) nedá sa to už zrušiť, nechcete niekto ísť? Od Zajtra do piatku Otvor fórum »
4. 10. 2016 14:40
9
Žiadosť k polícii
Ahojte nedávno som si podal písomnú žiadosť k polícii a volali mi že mám prísť na osobný pohovor že ma budú ešte kontaktovať kedy keďže tam kde bývam že je málo policajtov. Je to dobrá cesta že moja žiadosť nezamietli?Čo... Otvor fórum »
4. 10. 2016 14:37US - SVK
Zdravím, nachádza sa niekto práve v US a plánuje v najbližšej dobe ísť na slovensko ? Otvor fórum »
4. 10. 2016 13:13
30
Nesplnený sen
Najde sa tu niekto, kto mal nejaky sen, hocijaky a uz ste mu boli blizsko aby sa splnil ale nieco sa pos*alo ? Ako ste sa s tym vysporiadali? Lebo toto je moj pripad a som totalne sklamana....:( Otvor fórum »
4. 10. 2016 10:58
6
Stres a hlad
Neviem ci tu niekto je ale skusim. Dnes vnoci nemozem vobec zaspat. Moze to byt sposobene tym ze som strasne hladna a vystresovana? Otvor fórum »
4. 10. 2016 03:15
3
Problémy s WiFi pripojením
Ahojte. už také 3 dni mám problém s WiFi pripojením na iPhone. Každému normálne ide aj na mobile aj na počítači ale mne ukazuje že ide, keď idem napríklad na Facebook tak pri signále ukazuje to... Otvor fórum »
3. 10. 2016 23:20
3
Fakulta medzinárodných vzťahov EUBA alebo Medzinárodné podnikanie s agrárnymi komoditami SPU
Ahojte, chcela by som sa Vás spýtať, ze na ktorú školu sa viac oplatí ísť študovať? Chodim do 4. ročníka na OA, mám dobré známky, zaujíma ma aj účtovníctvo, ale aj celkovo ekonomika ako... Otvor fórum »
3. 10. 2016 22:52
5
Názov hry
Vie mi niekto povedať ako sa volala hra... dosť stará hororová hra v ktorej sa hralo za chlapa a hned na začiatku niaku babu uniesol lietajúci zombie :D neviem ako sa to volá ale ked som bol malý tak som... Otvor fórum »
3. 10. 2016 22:05
5
BCAA
Ako dávkovať bcaa ? Na nete píšu všade inak a som z toho už kokot vie mi to niekto uviesť na správnu mieru ? Ďakujem Otvor fórum »
3. 10. 2016 21:43
9
Skuska zavislosti na sledovani TV programov
Zeby Novy rok 2017 priniesol nieco nove? V DVB-T prestanu vysielat ZADARMO programy TV MARKIZA. Aspon sa tak o tom hovori ... A ja si myslim, ze nejaky cas to ludia, ktori nie su zvyknuti platit... Otvor fórum »
3. 10. 2016 20:36
9
Môžem mať pruh?
Som chorý a keď zakašlem alebo kýchnem cítim tlak v oblasti pravej slabiny. Na dotyk sa zväčší ale po dokašľaní/kýchnutí sa vráti nas5. Na ľavej strane sa to nedeje. Mohlo by isť o pruh? K doktorovi sa... Otvor fórum »
3. 10. 2016 20:26
4
Umelé krv
Ahojte :) Rada by som sa Vás spýtala, či mi neviete poradiť z čoho sa dá vyrobiť umelá krv . ... Ak by sa dalo aby to neobsahovalo potravinárske farbivo, tak budem... Otvor fórum »
3. 10. 2016 20:17
14
OA Imricha Karvaša
Nuž 9. ročník valasy ... Aké máte skúsenosti , rady , dojmy a iné veci o tejto škole. Ja by som sa hlásil na bilingválne štúdium nemecké. Otvor fórum »
3. 10. 2016 17:57
13
Osvienčim
Caute. Boli ste niekto v Osviencime? Ake ste mali pocity ked ste tam boli a ked ste odtial odchadzali? Zajtra ideme a chcem vediet ako sa vam tam "pacilo":| Otvor fórum »
3. 10. 2016 17:00
6
Zamestnanie - pobrežná hliadka v zahraničí
Zdravím už od detstva mám sen byť záchranár ktorý skáče z helikoptéry do rozbúreného mora a zachraňuje topiacich ľudí. Neviem ako začať prvý krok poradil by mi niekto ako sa tam dostať do takýchto zložiek ma niekto... Otvor fórum »
3. 10. 2016 14:38