Diskusie - 765. stránka fóra
14
Nezvládnutie rozdielový skusok
Chcel by som sa spýtať ak som prvák na gymnáziu a počas štúdia (1 ročník polrok)chcel som prestup na bilingvalne a bolo umožnené a nezrobil som rozdielový skúšky mám ešte môžnost prestúpiť o mám robiť? Otvor fórum »
14. 2. 2017 20:29
9
Stroh
Asi viete o čo ide ak nie tak je to rum 80%... Mám jeden v skrini a stojí tam už dlho tak nechcem aby sa pokazil :D :D ale otázka je ako ho piť resp. s čím aby... Otvor fórum »
14. 2. 2017 19:18
9
Manazerska alebo Financna matematika UK
Zdravim, o rok maturujem, a jediny predmet ktory ma celkom zajima je matematika, budem z nej aj maturovat samozrejme. Este vobec niesom rozhodnuta kam mam ist ale rozmyslam nad odborom Manazerska matematika a odborom Ekonomicka a... Otvor fórum »
14. 2. 2017 18:37
10
Čo hovoríte na koncept "smart" lavička?
- testoval som ju a páči sa mi
- testoval som ju a nepáči sa mi
- netestoval som ju a páči sa mi
Ďalšie možnosti »
14. 2. 2017 14:33- testoval som ju a nepáči sa mi
- netestoval som ju a páči sa mi
Ďalšie možnosti »
15
Kam na strednú? Chcem byť herec
Ahojte. Chcem byť herec, ale neviem kam na strednú? Poradíte mi niečo? Ďakujem :-) Otvor fórum »
14. 2. 2017 09:34
41
18
Genetika
Ahoj Vsetci... Mam taku dilemu ohladom mojho vztahu... Nasiel som si babu a zistili sme ze mame spolocnych jednych bratrancov vadi to?? Mojej priatelky mama a jej sestra maju muzov a ta sestra ma ocoveho... Otvor fórum »
14. 2. 2017 00:03
36
Skinny jeans na chalanoch
Ahojte. Už dlhšiu dobu uvažujem, že si kúpim úzke (skinny) rifle. Aký máte názor na to, ak ich nosia chalani? Poprosím teda komentáre najmä od dám. Síce jeden už mám, priateľke... Otvor fórum »
13. 2. 2017 23:56
22
Čo recitovať v 1. ročníku SŠ
Na slovenčine si máme vybrať nejaké dielo na recitáciu, bude prihliadať na umelecký prednes, výber diela, rozsah-cca 3 minúty. Netuším čo je na to vhodné, čo ste si vybrali vy ? Otvor fórum »
13. 2. 2017 22:11
28
Depresia
Jedno forum som uz davno pisala a stale nic nepomohlo. Kto to pozna a co vam nato pomaha? Nemyslim klasicku zlu naladu co trva kratko ale pocit co trva niekolko mesiacov mozno rokov a zmeni uplne cloveka. Otvor fórum »
13. 2. 2017 22:00
41
Aká by ste chcela byť Fantasy postava?
Elf? Trpaslík? Fico? Obor? píšte, píšte....ja by som chcel byť zaklínač Geralt alebo ježibaba Otvor fórum »
13. 2. 2017 21:07
2
Doučko KE - matika VŠ
Zdravím, vie mi niekto odporučiť niekoho na doučovanie "aplikovanej matematiky"? + iné srandy, ktoré sa vyskytujú vo vysokoškolskej matike ... vďaka :) Otvor fórum »
13. 2. 2017 19:46
4
Preklad
cauko najde sa nejaka dobra dusa ktora by bola ochotna mi skontrolovat jeden anglicky text, nie je az tak dlhy a poslala by som vam ho do spravy. Otvor fórum »
13. 2. 2017 19:11
23
Poďme srdiečkovo brainstormingovať! :)
Čaute birdzáci, vytváram valentínsky darček a hodilo by sa mi trošku nových nápadov! aké najcrazy rande ste v živote mali? čo crazy by ste so svojim partnerom chcelii vyskúšať? ĎAKUJEM ! (: Otvor fórum »
13. 2. 2017 18:28FA STU
Ahojte, je tu niekto, kto studuje dizajn na FASTU v BA? Rozmyslam o studiu na tejto skole a mala by som par otazok. Zvladate to financne? Stihate popri tejto skole aj zarabat? Mali ste specialnu pripravu na talentovky+su... Otvor fórum »
13. 2. 2017 18:08
17
Kam na Valentína?
Už viete kam plánujete na Valentína? Budete ho nejako oslavovať alebo je to pre vás deň ako iný? Hľadám nejakú inšpiráciu, tak sa pýtam... :) Otvor fórum »
13. 2. 2017 17:26
19
Myslíte, že mať rád stačí?
Myslene to v zmysle ze sa nebudete pozerať na chyby druhého a na to, čo vám nevie dať ale ze vam stačí to, že vás človek má rád? Otvor fórum »
13. 2. 2017 16:07
5
Dotazník k bakalárke
Ahojte :) chcela by som Vás poprosiť o vyplnenie dotazníka k mojej bakalárke. Zaberie Vám to len pár minút a mne to veľmi pomôže. Za každé vyplnenie vopred ďakujem :) http://www. survio. com/survey/d/Q7H7F3L6E4E4D6R8Y Otvor fórum »
13. 2. 2017 14:50