Diskusie - 760. stránka fóra
4
Hľadám film
Zdravím! Hľadám fantasy film ktorý by som zaradil do takých 90. rokov podľa matnej spomienky no neviem to určite. Je to o mládencovi ktorý pochádzal z bežného ľudu a vyberú ho na istú čarodejnícku školu... Otvor fórum »
20. 2. 2017 23:02
2
Medicína v Martine
Ahoj, hľadám tu niekoho, kto študuje na tejto škole, popr. má skúsenosti a bol by ochotný sa s nimi podeliť a pomôcť tak... Vopred ďakujem, ak sa niekto taký nájde.... Otvor fórum »
20. 2. 2017 22:51
16
Poruchy prijímu potravy
Čaute :D Obraciam sa na vás s otázkou, že podľa čoho usudzujete, že má niekto PPP? Iba podľa toho že je "bars chudý" alebo "bars tučný"? Kedy by sa mal nad sebou človek zamyslieť a vyhľadať... Otvor fórum »
20. 2. 2017 21:23
43
Ste za povinnú vojenčinu?
20. 2. 2017 20:14
11
Trainspotting 2
No čo videli ste už? Vaše pocity , názory? :D Mne sa to páčilo veľmi , ajkeď podľa mňa to na jednotku určite nemá čo sa ani nedalo čakat ..ale príjemné vidieť zas všetkých pohromade :) Otvor fórum »
20. 2. 2017 19:42
13
Lacné cestovanie
Dnes už cestovanie nie je žiaden problém, akou formou cestujete najradšej vy? Radšej si za pohodlie priplatíte, alebo naopak len to najlacnejšie - low cost. Na nete som našla celkom lacné autobusové spojenie flixbus. sk... Otvor fórum »
20. 2. 2017 17:30
2
Práca študenta
Otázka znie: Môžem ako študent (podľa individuálneho plánu na SŠ) pracovať na dohodu o brigádnickej prácu študenta a zároveň na TPP/skrátený úväzok? Otvor fórum »
20. 2. 2017 17:22
10
Masmedialka/zurnalistika na slovensku
zdravim, najdu sa studenti zurnalistiky UK, masmedialnej komunikacie UCM alebo masmedialnych studii UPJS??? hlasi sa niekto tento rok na tieto zamerania?? ako hodnotite tieto odbory??(vy co to studujete))... je velky zaujem o taketo medialne vzdelanie?? Otvor fórum »
20. 2. 2017 17:16
2
Dilema :D
Ktorá vysoká škola na štúdium cudzích jazykov sa vám zdá byť dobrá? Otvor fórum »
20. 2. 2017 15:26
1
UK Marketingová komunikácia
Ahoj, študuje niekto tento odbor na UK ? Ak áno, vedel by mi povedať niečo bližšie ? Napríklad, či je BA lepšia ako NR, aký je medzi nimi rozdiel v štúdiu, aké bývajú témy na... Otvor fórum »
20. 2. 2017 15:11
3
Farmácia v BA fafuk vs košická
ak sa tu najdu nejakí studenti niektorej z uvedených fakúlt, prosím nch napíšu taký subjektívny názor na tú školu Otvor fórum »
19. 2. 2017 21:44BOX v Košiciach ? :O
Čaute, potreboval by som poradiť kde v KE sa dá trénovať box. Prípadne nejaká alternatíva :D Zatiaľ viem len o klube BOX Košice pri OC Galeria ak by tu bol niekto z klubu tiež by sa... Otvor fórum »
19. 2. 2017 20:48
6
Seminár z fyziky
Ahojte, o dva roky maturujem a uvažujem o medicíne, najlepšie v ČR. Viem, že sa tam robia prijímačky aj z fyziky a neviem či si mám vybrať aj seminár z fyz. kamarátka mi vravela, že... Otvor fórum »
19. 2. 2017 20:37
4
Euba medzinárodné podnikanie?
Ahojte, má niekto skúsenosti s odborom medzinárodne podnikanie na ekonomickej vs v BA, alebo nejaké ohlasy? :) Či je aj nejake uplatnenie po škole..? Otvor fórum »
19. 2. 2017 20:15
3
Prihláška naň VŠ
Čaute :) potrebujem radu, keď som maturovala minuly rok a podávam si prihlášku teraz na vš, je potrebné aby som do prihlášky vpisovalaa predmety a známky?Kedže budem posielať overené vysvedčenia z každého ročníka +maturitné , tym pádom... Otvor fórum »
19. 2. 2017 19:57
4
Možny podvod?
Čaute, mate niekto aktualne skusenosti s prijmom penazi od neznameho cloveka cez Westernunion? Ziadne aktualne forum som nenasiel. Jedna sa o prevod par tisic z Usa za predaj webu. Samozrejme ze ja by som take peniaze neznamemu... Otvor fórum »
19. 2. 2017 18:14