Diskusie - 757. stránka fóra
17
Stretli ste sa s niečím absolútne nepoužiteľným?
Môže to byť stroj, nástroj, prístroj, pomôcka, ktoré boli zostrojené/vyrobené aby pomáhali, ale majú fatálnu chybu ; ) Otvor fórum »
24. 2. 2017 10:22
10
Kde zanikol starý Hip Hop štýl?
Ľudia chcela by som sa spýtať kde zanikol straý Hip Hop štýl? Ze volné nohavice po zem a tričká šiltovky s rovným šiltom . strašne sa mi to páčilo ja som bola ešte vtedy malá . Teraz co... Otvor fórum »
24. 2. 2017 09:41
10
Závislosť
Poznám ozaj skvelého človeka. Bol obdarený snáď všetkými kladnými vlastnosťami, jeho duša je prenádherná..žiaľ, má problém s alkoholom. Liečil sa na Prednej hore, no to pomohlo len na krátky čas.. ako mu pomôcť?Som ochotná urobiť čokoľvek len aby bol o5... Otvor fórum »
23. 2. 2017 22:13
6
Výber banky
Ahojte, viete mi podariť dobrú a hlavne najlacnejšiu banku? Dosť často vyberám peniaze z bankomatu. Niekedy aj 3x za deň. A čo hovoríte na Unickreditbank? Máte s tým niake skúsenosti? Ďakujem za... Otvor fórum »
23. 2. 2017 22:10
32
Zmylili ste si uz dakedy sprchy/satne s opacnym pohlavim???
Prosim povedzte mi, ze nie som jediny, citim sa jak uchyl.. :D Holy sa tam sprchujem, same baby okolo, ja som si povedal, ze su asi spolocne, no a musel som fakt vyzniet jak... Otvor fórum »
23. 2. 2017 21:59
8
život v Kanade
Najde sa niekto schopny, informovany alebo skuseny kto by mi rad poradil v tejto zivotnej otazke:D Výška vs život v zahraničí? Hneď po strednej či s odstupom? A ešte ma zaujíma či je možné pracovať v mojom odbore.... Otvor fórum »
23. 2. 2017 20:52Prijímačky - LF Martin
Zdravím, máte nejaké informácie o prijímačkách na všeob. lekárstvo v Martine? Počul som, že sa oproti minulým rokom pridala v každej otázke jedna možnosť a jednotlivé testy sa od seba výrazne líšia zameraním na jednotlivé okruhy. ... Otvor fórum »
23. 2. 2017 20:50Afro copíky
Ahojte, nepoznate niekoho, kto vie spravit afro copiky(zapletane vrkociky) za prijatelnu cenu v okoli PO-KE? :) Otvor fórum »
23. 2. 2017 20:17
5
Preklad anglictiny
prelozil by mi niekto prosim jeden text do anglictiny? text zaslem do spravy Otvor fórum »
23. 2. 2017 19:58
2
Súrne: Ako zistiť názov fakulty?
Chystám sa na VŠ Zdravotníctva a Sociálnej práce sv. Alžbety a onedlho mi vyprší termín podania prihlášky. Potrebujem ale napísať fakultu na ktorú sa chystám. Nikde na nete som názvy ich fakúlt nenašiel. Chcem ísť na... Otvor fórum »
23. 2. 2017 19:54
7
9
Aký notebook na grafiku?
Potrebujem si kúpiť nový notebook, pretože tento čo mám, nezvláda grafické programy. Akej značky si mám kúpiť? Dik Otvor fórum »
23. 2. 2017 17:46
18
Dobrá/zlá pamäť
Na ktoré veci máte dobrú pamäť, čo si bez problémov viete zapamätať a čo si naopak neviete zapamätať vôbec? Aké triky používate k zapamätaniu? (Napr. nemám pamäť na ľudí ale keď si ich pri prvom stretnutí predstavím s... Otvor fórum »
23. 2. 2017 16:01
21
Kvôli čomu by ste boli ochotný stáť v dlhom rade?
Občas sa tomu človek nevyhne, ale tiez sa stáva, že stojíte v rade pre niečo čo nie je nutné, respektíve stojíte tam dobrovoľne, či? Otvor fórum »
23. 2. 2017 10:29
6
Hygiena potravín
Ahojte, je tu niekto, kto sa tento rok chystá na Univerzitu veterinárskeho lekárstva a farmácie v KE na odbor Hygiena potravín? Prípadne na Bezpečnosť krmív a potravín. :) Otvor fórum »
23. 2. 2017 10:06