Diskusie - 754. stránka fóra
23
Nejaký smutný-depresívny film?
Poraďte film nejaký dojímavý až depresívny, tak ako je "zostaň so mnou", "na vine sú hviezdy", "miestnosť samovrahov" Otvor fórum »
28. 2. 2017 16:45
32
Problems
Ja neviem ako mám pomôcť svojej kamoške. Sa mi priznala že si dala Ibalgin a Magrilan sedem tabletiek iba tak medzi rečou. Snažila som sa aby prišla na iné myšlienky. Som sa bála o ňu aby sa rana dožila.... Otvor fórum »
28. 2. 2017 16:12
2
Laboratórne vyšetrovacie metódy v Trnave
Ahojte, som študentkou prvého ročníka LVMvZ na Trnavskej univerzite a chcem sa opýtať nejakých ľudí čo tento odbor študuju a sú vo vyšom ročníku, alebo niekoho čo už pracuje v tomto odbore, či sa vedeli upatniť?? Otvor fórum »
28. 2. 2017 14:24
2
Učiteľstvo slovenského jazyka a literatúry- PO
Ahojte, prosím vás, kto študuje tento odbor na filozofickej fakulte? Chcela by som si naň podať prihlášku, zaujímala by ma náročnosť štúdia a nejaké tie podrobnosti o štúdiu a tak z pohľadu študenta :)Prosím, píšte vaše... Otvor fórum »
28. 2. 2017 12:49
21
Aké povolanie by som nikdy nerobil/a
28. 2. 2017 12:37Parkovanie v BA
Caute Bratislavcania Ako to mate s parkovanim v BA? Mozem parkovat hocikde aj ked nema rezidencnu kartu a nemam ečv BA ani BL. Budem parkovat centre pri ruzine. Pripadne ceny parkovania na den alebo... Otvor fórum »
28. 2. 2017 10:47
26
Chýba vám leto? Prečo?
Táto zima bola taká skutočná, no pomaly sa dní predlžujú a blíži sa prvý jarný deň. Chýba vám leto? Aké aktivity? Dlhé letné večeri, pobyt vonku, gril, voda, dovolenky... Čo okrem komárov ; ) Otvor fórum »
28. 2. 2017 08:38
11
Vypadavanie vlasov
caute mam strasne riedke vlasy a este k tomu som postrehol masivne vypadavanie... nevedeli by ste mi nejako poradit? Riedke vlasy mame v rodine ale moji starsi surodenci majú hustejsie ako ja. Budem vdacny za kazdu pouzitelnu radu... Otvor fórum »
28. 2. 2017 06:12
7
Testosterón
čaute... mam taky problém... myslim ze mam nizku hladinu testosteronu....mam 23 a vsetko tomu nasvedcuje... teda to co som si zistoval... napríklad brada mi nerastie... niekedy nemam chut na sex atd... mate stym niekto skusenosti? blbe komenty si nechajte ..dík Otvor fórum »
28. 2. 2017 00:17
4
Kontrola záverečnej práce
Ahojte, chcela by som sa spýtať ako CRZP vlastne kontroluje zhodu. Kontroluje to aj napr. už tri idúce slová po sebe v nejakej vete? alebo väčšinou len vety či odseky? Lebo už som z toho fakt tak... Otvor fórum »
27. 2. 2017 23:19
7
Archív TVJoj
Aj vám tak sekajú videá z archivu TV joj? :D ked chcem pozrieť nejaké video tak to občas seká. Je to počítačom alebo to majú oni chybu? Otvor fórum »
27. 2. 2017 20:33
32
Auto vašich snov
aké auto by ste si kúpili keby máte neobmedzený rozpočet? Otvor fórum »
27. 2. 2017 20:30
5
Predĺženie vlasov VEK
Musím mať určitý vek nato, aby som si mohla predĺžiť vlasy? Či to nieje zakázané alebo tak Otvor fórum »
27. 2. 2017 19:49
34
Ste vlastenec? patriot? nacionalista? patrón?
aha, to posledné tu asi nepatrí..... ja konkrétne vlastenec som, ale isto nie som šovinista, xenofób ani nič podobné ani nemám rád SNS ani LSNS to radšej Béla.... Viac sa mi to páči ako fórum nie... Otvor fórum »
27. 2. 2017 19:43
6
Názov pesničky
Ahojte , toto smerujem hlavne ľuďom ktorí často navštevujú rôzne párty, keďže danú pesničku som tuším ani nikde inde nepočul. je to pieseň ktorá je charakteristická iba base dropom, ak to tak možno nazvať. Tuším sa tam vôbec... Otvor fórum »
27. 2. 2017 19:41MLM
Zdravím, vie niekto o skutocne dobrom MLM systéme ? Nič ako OVB, lebo aj ked možno su aj dobrí fin sprostredkovatelia ale oni uz maju tak dojebanu povest že do toho ist nechcem. A ak niekto ma... Otvor fórum »
27. 2. 2017 18:55
3
Facebook Potvrdit identitu
Tak uz podla nazvu viete asi o co ide proste FB mi blokol moj ucet. prečo? Niekto ma nahlasil ze mam zle meno pritom to bola prezyvka iba tak mi ho blokly a ze mam im poslat svoj pas/občiansky... Otvor fórum »
27. 2. 2017 13:33