Diskusie - 753. stránka fóra
3
Názov pesničky ??
Neviete náhodou niekto názov pesničky vo videu ? https://www. youtube. com/watch?v=_O1Ix0Xg838 Otvor fórum »
2. 3. 2017 12:32
9
Názov časopisu
Hľadám nejaké krátke možno vtipné slovo, ktoré by bolo názvom časopisu o zdravom životnom štýle. Časopis by bol zameraný hlavne na jedlo, takže ak by ste mali nejaký tip, čo by vás zaujalo, sem s... Otvor fórum »
2. 3. 2017 09:48
15
Kto je dokonalý hipster?
Ako vyzerá? Aké má koníčky, zručnosti, povahové črty a statky? Ja by som hrozne chcela byť dokonalý hipster, denne brázdim zo päť hodín instagramček, učím sa latte art a šetrím si na... Otvor fórum »
2. 3. 2017 02:45
7
Heslo k zamknutému WinRAR archivu
Viete mi niekto poradit ako zistím heslo k zamknutemu WinRAR archivu ? Na ulozto je jedna fajn audiokniha a nikde inde ju neviem najst... Je na to nejaký program alebo nejaka metoda ? Kontakt na uploadera nemam zial, ... Otvor fórum »
1. 3. 2017 22:11
1
Prosím o pomoc s hodnotením predmetu
Pekný večer. som si vedomá toho, že to nie je téma do fóra, ALE (vždy je tu nejaké ale) potrebovala by som vašu pomoc - rozpíšem sa v komentári Otvor fórum »
1. 3. 2017 21:12
30
32 ročný a panic?
Páči sa mi 32 ročný mladík, chcem ho zbaliť, ale údajne je panic. Introvert nie je, má dobrú prácu, oblieka sa štýlovo, vždy je usmiaty, milý. Je veľmi inteligentný. Kamarátky... Otvor fórum »
1. 3. 2017 19:48
1
Učiteľstvo výtvarného umenia PO
Ahojte, chodí niekto na tento odbor v PO na fakulte??? :) Ako sa vám tento odbor pozdáva, prevládajú teoretické poznatky, alebo aj niečo vytvárate, kreslíte? Otvor fórum »
1. 3. 2017 19:39
15
Potrebujem pomoc
Ahojte, už okolo 3 roky pocitujem únavu a nič sa mi nechce robiť. Doteraz sa to celkom dalo zvládnuť, ale je to čím ďalej, tým horšie. Za dva mesiace musím odovzdať diplomovú prácu a nedokážem... Otvor fórum »
1. 3. 2017 14:09
24
Dnes som,,.
- Papal mesko ,obycajny vsedny den :)
- nepapal mesko, drzim post :/ (armagedon na Vas)
- Som vigan ,vigatarian (mam post furt) :(
Ďalšie možnosti »
1. 3. 2017 13:02- nepapal mesko, drzim post :/ (armagedon na Vas)
- Som vigan ,vigatarian (mam post furt) :(
Ďalšie možnosti »
3
Dánsko - Kodaň
Čaute tak ďalší mesiac idem do Kodane na víkend tak sa chcem informovať ak z vás niekto už bol v tomto meste. Ako to funguje s MHD, odporúčať nejaké tie bary kluby atď a samozrejme nejaké pamiatk. Otvor fórum »
1. 3. 2017 12:47Stres, tréma
Nemá prosím vás niekto prácu na tieto témy alebo je tu niekto kto sa podrobnejšie zameriava/l na tieto témy? Otvor fórum »
1. 3. 2017 11:07
29
Poznáte zaujímavé ŠPZ?
Videli ste značky ktoré boli iné? Prezývkou alebo odkazom ; ) Na takéto značky existuje web, ktorý sa venuje ich zbieraniu, videli ste však nejaké na vlastné oči? ; ) Otvor fórum »
1. 3. 2017 08:37
25
Zle stavy z travy
Po 4mesiacoch som sa nafajčila. Začalo mi strašne rýchlo biť a potom sa mi začala točiť hlava a zahmlelo sa mi pred očami zrazu mi niečo zsčiernío zrak a odpadla som. Nikdy sa mi pred tym nič take... Otvor fórum »
28. 2. 2017 21:18
11
Fyzioterapia
Chcem sa spytat ci sa da uplatnit z fyzioterapie. Prihlasku uz mam podanu ale nemam v tom este jasno. Otvor fórum »
28. 2. 2017 20:55
11
Financie, bankovníctvo a investovanie
Zdravím, chcela by som sa opýtať, či tu niekto študuje odbor Financie, bankovníctvo a investovanie a či by ste boli ochotní mi odpovedať na nejaké otázky, porozprávať o vlastnej skúsenosti :) Otvor fórum »
28. 2. 2017 20:45