Diskusie - 750. stránka fóra
5
UMB Cestovný ruch
Zdravím, študujete niekto CR v BB? Zaujímalo by ma ako to je s tým druhým jazykom. Na strednej mám ako druhý jazyk nemčinu a tú už nechcem ani vidieť. Na VŠ by som si chcel dať ako... Otvor fórum »
6. 3. 2017 15:58
5
Lenovo s580 kryt
Neviete kde by som mohla zohnať obal na mobil Lenovo s580 Najlepšie nejaká slovenská, možno česká stránka Otvor fórum »
6. 3. 2017 15:55
10
Ako si vložiť kontaktné šošovky
Píšem, pretože som o nich premýšľal ale mám problém s tým otvoriť oko tak aby som ju tam vložil. Jednoducho je to reflex a vždy ho prižmúrim a bojím sa ho dotknúť :/ máte nejaké skúsenosti? Ako ste... Otvor fórum »
6. 3. 2017 14:32Walker Stalker Con v Londýne
Ahojte, je tu niekto kto pozerá The Walking Dead a rozmýšľa nad tým, že by sa bud rok zúčastnil WSC v Londýne ?:) ak áno, tak správa :) Otvor fórum »
6. 3. 2017 13:26Laboratórne vyšetrovacie metódy, Trnavská univerzita
Podal som si prihlášku na Trnavskú univerzitu, odbor Laboratórne vyšetrovacie metódy. Idem tam po zdravotke, odbor zdravotnícky laborant. Bodol by mi teda nejaký názor študenta, bud TU alebo odboru LVMZ o škole, príp. ... Otvor fórum »
6. 3. 2017 13:11
2
Problém s PC
Ahoj. Našiel by sa tu prosím niekto ochotný, kto by ma vedel presne navigovať, že aký si potrebujem stiahnuť ovládač, aby mi fungovalo pripojenie na internet? Preinštaloval som si Windows a nedá sa mi... Otvor fórum »
6. 3. 2017 12:16
4
Košice farmácia prijímacie konanie
Ahojte, su prijimačky do KE ťažké ? Som z gymnázia. Z akých kníh sa tam je najlepšie pripravovať ? A čo je pravdy na tom že v KE je to študium ťažšie ako v BA ? Do... Otvor fórum »
6. 3. 2017 11:19
41
Hrali ste toto už ? :)
http://www. higherlowergame. com/ Dufam ze nedostanem ban ze robim reklamu :D Hrali ste tuto tipovaciu blbost uz ? Ked ano kolko ste nahrali najviac bodov ? Ja 18 a to je na moje slabe vedomosti z anglictiny... Otvor fórum »
6. 3. 2017 08:30
5
Trhanie zubov
Má niekto skúsenosti s tým že má/mal strojček na zuboch a museli mu trhať v zadu zuby? Mali ste bolesti poprípade napuchnutú tvár? Mňa to čaká v utorok a nikdy mi zuby netrhali takže bobkujem už teraz :/ Otvor fórum »
5. 3. 2017 22:00
16
Moc
ahojte kocur sa ma vycikal na koberec a cele to smrdi. Skusal som nato dat ocot a potom lenor myslite ze to zabere? Ake rady by ste my poradili vy ? Dakuejm za vsetky nirmalne odpovede Otvor fórum »
5. 3. 2017 20:47
2
Myers-Briggs Type Indicator
GET TO KNOW YOURSELF BETTER! Have you ever a job in marketing? What are your personality traits and how would they suit into Roles in marketing? Let’s figure it out! Your voice matters!... Otvor fórum »
5. 3. 2017 20:25
28
Aký smartfón?
Ahojte, potrebujem trošku pomoc pri výbere smartfónu, naposledy som mobil kupovala pred x rokmi, takže netuším, čo teraz letí, aké značky sú dobré (rozumej fungujú správne a nedžubajú sa). Cena do 200€, za... Otvor fórum »
5. 3. 2017 19:34
9
Obnova Wordového súboru
Ahojte, ide obnoviť súbor Wordu predtým ako som ho uložila na novo? Mala som dokument kde som písala, bol uložený a potom som tam niečo prerábala a uložila....a potom som zistila že som vymazala niečo doležité. Dá sa... Otvor fórum »
5. 3. 2017 17:31
17
Zahodenie za seba
Niektoré časti života treba ukončiť kým su pekné... aby sme na ne mohli spomínať len v dobrom a nenechať ich zájsť až do boja(s druhými ale ja so sebou samým)....súhlasíte? Otvor fórum »
5. 3. 2017 16:03
4
Podmorský svet v Rakúsku
Boli ste niekto v Rakúsku takom podporskom svete? Viete ako sa to volá? A koľko je vstupné? Oplatí sa tam ísť? :) ak viete či myslím tak napíšte. Otvor fórum »
5. 3. 2017 15:42