Diskusie - 749. stránka fóra
22
Vztah na dialku
S priatelkou zijeme v kosiciach no ona chce odist na strednu este na 2 roky do BA, neviem co mam robit som zufaly tvrdi ze ma miluje ja ju milujem takisto no proste bojim sa vztahu na dialku,... Otvor fórum »
7. 3. 2017 00:19
8
Milva šampóny
Máte niekto skúsenosti s týmito produktmi? ..pomohli vám? alebo naopak? Otvor fórum »
6. 3. 2017 20:44
1
Vysoká škola
Je tu niekto kto študuje financovanie, bankovnictvo, investovanie na eube? Otvor fórum »
6. 3. 2017 20:43
16
Stojí to za to?
Dnes nám slovenčinárka priniesla opravené písomky a v nich nám viacerým neuznala odpoveď, ktorá bola ako som aj po pátraní v KSSJ zistila, správna. Na konci hodiny som sa jej na to spýtala a ona mi povedala... Otvor fórum »
6. 3. 2017 20:28Research
Hello Guys! I'm conducting a research and I'd be forever grateful if you find 8 mins of your time and become a part of this research! It is about personality traits and marketing roles. Many thanks... Otvor fórum »
6. 3. 2017 20:16
14
Láska na druhú
Je podľa vás možné ľúbiť dvoch, príp viacerých ľudí? ale nemyslím ako.. rodičov, skôr na takej akoby partnerskej báze (lenže obaja/obe nemôžu byť vašimi partnermi) Otvor fórum »
6. 3. 2017 18:06
25
Nikam nechodím
Do teraz som to neriešil ale v poslednej dobe tak rozmýšlam prečo nikam nechodím. Myslím tým ožrať sa a tak. Toto ma moc ani neláka no práve preto sa bojím že si nikdy nenájdem frajerku. Kamarátov mám... Otvor fórum »
6. 3. 2017 17:54
5
UMB Cestovný ruch
Zdravím, študujete niekto CR v BB? Zaujímalo by ma ako to je s tým druhým jazykom. Na strednej mám ako druhý jazyk nemčinu a tú už nechcem ani vidieť. Na VŠ by som si chcel dať ako... Otvor fórum »
6. 3. 2017 15:58
5
Lenovo s580 kryt
Neviete kde by som mohla zohnať obal na mobil Lenovo s580 Najlepšie nejaká slovenská, možno česká stránka Otvor fórum »
6. 3. 2017 15:55
10
Ako si vložiť kontaktné šošovky
Píšem, pretože som o nich premýšľal ale mám problém s tým otvoriť oko tak aby som ju tam vložil. Jednoducho je to reflex a vždy ho prižmúrim a bojím sa ho dotknúť :/ máte nejaké skúsenosti? Ako ste... Otvor fórum »
6. 3. 2017 14:32Walker Stalker Con v Londýne
Ahojte, je tu niekto kto pozerá The Walking Dead a rozmýšľa nad tým, že by sa bud rok zúčastnil WSC v Londýne ?:) ak áno, tak správa :) Otvor fórum »
6. 3. 2017 13:26Laboratórne vyšetrovacie metódy, Trnavská univerzita
Podal som si prihlášku na Trnavskú univerzitu, odbor Laboratórne vyšetrovacie metódy. Idem tam po zdravotke, odbor zdravotnícky laborant. Bodol by mi teda nejaký názor študenta, bud TU alebo odboru LVMZ o škole, príp. ... Otvor fórum »
6. 3. 2017 13:11
2
Problém s PC
Ahoj. Našiel by sa tu prosím niekto ochotný, kto by ma vedel presne navigovať, že aký si potrebujem stiahnuť ovládač, aby mi fungovalo pripojenie na internet? Preinštaloval som si Windows a nedá sa mi... Otvor fórum »
6. 3. 2017 12:16
4
Košice farmácia prijímacie konanie
Ahojte, su prijimačky do KE ťažké ? Som z gymnázia. Z akých kníh sa tam je najlepšie pripravovať ? A čo je pravdy na tom že v KE je to študium ťažšie ako v BA ? Do... Otvor fórum »
6. 3. 2017 11:19
41
Hrali ste toto už ? :)
http://www. higherlowergame. com/ Dufam ze nedostanem ban ze robim reklamu :D Hrali ste tuto tipovaciu blbost uz ? Ked ano kolko ste nahrali najviac bodov ? Ja 18 a to je na moje slabe vedomosti z anglictiny... Otvor fórum »
6. 3. 2017 08:30
5
Trhanie zubov
Má niekto skúsenosti s tým že má/mal strojček na zuboch a museli mu trhať v zadu zuby? Mali ste bolesti poprípade napuchnutú tvár? Mňa to čaká v utorok a nikdy mi zuby netrhali takže bobkujem už teraz :/ Otvor fórum »
5. 3. 2017 22:00
16
Moc
ahojte kocur sa ma vycikal na koberec a cele to smrdi. Skusal som nato dat ocot a potom lenor myslite ze to zabere? Ake rady by ste my poradili vy ? Dakuejm za vsetky nirmalne odpovede Otvor fórum »
5. 3. 2017 20:47
- Nie
- Je chudobný jak socka!!!
Hlasuj »