Diskusie - 745. stránka fóra
11
Gréčtina
Začal som sa učiť arabsky, ale je to dosť ťažký jazyk, lenže potom sa rýchlo zamestnam. Rozmýšľal som nad novogrectinou, ak je tu niekto kto hovori, uci sa alebo pozna niekoho kto vie po grecky tak napiste.... Otvor fórum »
12. 3. 2017 08:13
6
Zápis
Čo si myslíte, ale máte osobnú skusenosť s tým, že ste cez leto boli mimo, alebo ste sa nemohli dostaviť na zápis na VŠ? Kedy tak zvyčajne bývajú ? V auguste, či septembri? Dá sa to... Otvor fórum »
12. 3. 2017 07:44
3
Ktorému z týchto slávnych futbalových klubov fandíte?
12. 3. 2017 07:02
10
Sony telefóny
Ahojte je tu nejaký majiteľ zariadenia Sony? Potreboval by som sa vás spýtať na kazivosť. Pretože už v minulosti som Sony mal a ten sa mi pokazil 3x do 3/4 roka. A k mobilom sa nesprávam zle. ... Otvor fórum »
12. 3. 2017 00:59
2
Sagem ako získať data
Ako preniesť fotky zo starého sagem telefónu do PC? Otvor fórum »
12. 3. 2017 00:34
77
Dáte zaočkovať svoje deti? (aký máte názor na očkovnanie?)
11. 3. 2017 21:17
25
Na akom nástroji hráte ?
Tak na aký nastroj hráte ? Môžte tu kľudne dať aj nejaké vaše videjká , songy a iné srandy :D http://www. mojevideo. sk/u/kirwah/ tu je zopár mojích videi , na prd kvalita ale čo... Otvor fórum »
11. 3. 2017 20:32
1
Nefunkčný internet na Apple
Ahojte! Potrebovala by som menšiu pomoc. Mám Ipad apple mini a nedávno mi na ňom prestal fungovať internet. Asi bude problém niekde v routeri no neviem kde je ten pes zakopaný. Viem, nie je to veľmi... Otvor fórum »
11. 3. 2017 20:06Skúsenosti s pracaeu..
Serus, ľudia v poslednej dobe sa často objavujú pracovné ponuky konkrétne do rakúska wien, graz na rôznych fórach alebo bazos cez spoločnosť pracaeu sk máte s tým niekto nejakú skúsenosť či sú to všetko podvody alebo? Vďaka za... Otvor fórum »
11. 3. 2017 19:47
11
Tenisky
Vedeli by ste mi poradiť obchody (kamenné či internetové) kde radi kupujete športovú obuv? Hľadám nízke tenisky, aby neboli sieťovinové ani textilné (odolali dažďu). Mali by mať hrubšiu podrážku (ako bežecké). Poteším sa tipom na... Otvor fórum »
11. 3. 2017 18:54
11
Hľadám Ježiša
Ahojte, hladam jednu pesnicku uz strasne dlho no nemozem ju vobec najst tak sa obraciam na vas :D je ako uz nadpis vypoveda o jezisovi, spievalo ju par postarsich chlapikov v bielych koseliach a klip vyzeral celkom... Otvor fórum »
11. 3. 2017 18:50
9
Vysvečko
Ani ste sa nepochválily aké ste mali visvečko na polroka. Ja som mala solouku s matiki Otvor fórum »
11. 3. 2017 18:41
3
Facebook na nás kašle! Ukradnuta biznis stranka
Ahojte, mate niekto skusenosť s ukradnutou facebook strankov? Mam dost rozbehnutu 116k stranku ktoru mi ukradli. Nahlasujem to kazdodenne no nic sa nedeje aj ked tam mam autorske prava. Kto ma s tymto este skusenosti? Alebo nejaky... Otvor fórum »
11. 3. 2017 18:24
36
Partnerka chce čas
Partnerka mi povedala po odluke asi mesiac (vztah na dialku) že už neciti to čo nazačiatku a povedala či jej nedam priestor na pochopenie svojich emocii ja som suhlasil ale tušim že je Knenavratne preč. kto mate skusenosty poradte... Otvor fórum »
11. 3. 2017 03:03
10
Deti
- som chlap a preto rodinu zabespecim
- som chlap som otvoreny moznosti zeby mohla zena zarabat ak zaraba viac (psst)
- som zena a necham to na chlapovi (nech sa citi ako alfa samec)psst
Ďalšie možnosti »
10. 3. 2017 23:48- som chlap som otvoreny moznosti zeby mohla zena zarabat ak zaraba viac (psst)
- som zena a necham to na chlapovi (nech sa citi ako alfa samec)psst
Ďalšie možnosti »
1
PEF Mendelu, PF VUT, ESF MUNI
Zdravím, je tu niekto, kto by mi vedel opísať niektorú z týchto fakúlt? Konkrétne ide o odbor manažérsku informatiku, ekonomickú informatiku a podnikovú informatiku. Prijatý už pravdepodobne som na Mendelu, ale zatiaľ ako primárny cieľ... Otvor fórum »
10. 3. 2017 23:30
- A-
- B+
Ďalšie možnosti »