Diskusie - 704. stránka fóra
3
SOŠ Potravinarska Nitra
Ahojte.. som malada 15 ročná baba..zaujimala som sa o školu Potrvinarska odbor cukrár v Nitre.. neviete náhodou niekto ako to tam je? Je to dobrá škola? A čo ten intrák? Maminina kolegiňa tam mala dcéru a že sa jej... Otvor fórum »
7. 5. 2017 08:29
15
Zrnko múdrosti pre dobré manželstvo
Zrnko múdrosti pre hľadanie dobrého partnera pre manželstvo: - Muži sa nezmenia. (A manželky sú sklamané. ) - Ženy sa zmenia. (A manželia sú sklamaní. ) Otvor fórum »
7. 5. 2017 02:04
34
Na čo všetko míňate SVOJE peniaze?
7. 5. 2017 00:33
10
Premena jednotiek rychlosti
Ahojtee :D Chcela by som sa opýtať ako sa premiena napr. 360 m/min. na km/h? :D takýto priklad bol na prijimackach a neviem ako to previesť (nikdy sme take v skole nepocitali) ... že podla akeho principu... Otvor fórum »
6. 5. 2017 23:01
15
Nitra
Ahojte, je tu niekto z Nitry? :) Idem tam na Výšku, že čí sú tu nejakí pohoďáááci. :P Otvor fórum »
6. 5. 2017 20:41
10
Analogový fotoaparát
Ahojte, mám problém. Kúpila som si Zenit 11 a skúsila svoj prvý film. No po jeho vyvolaní sa ukázalo že je "prázdny". črtali sa tam možno tri fotky, inak ako keby na ňom nebolo nič... Otvor fórum »
6. 5. 2017 19:24
22
Ste Vlk samotár alebo máte radi život vo svorke?
6. 5. 2017 18:22
9
Cestovanie letecky iba s op
Ahoj, je tu niekto kto má skúsenosť s lietaním bez pasu, iba s op? Samozrejme sa jedna o cestu vrámci Eú a plánujeme ísť spoločnosťami: Ryanair, Eurowings a Iberia. Ďakujem. Otvor fórum »
6. 5. 2017 15:56
13
Popiš názvom filmu svoj vztah k triednej učitelke
A kto uz nechodi do skoly tak zaspomina na casi ked chodil :D Otvor fórum »
6. 5. 2017 14:23
3
UKF VŠ
Ahojte, chystá sa tento rok niekto na UKF do Nitry na filozofickú fakultu, učiteľstvo AJ a Sjl? :) Otvor fórum »
6. 5. 2017 12:19Magnetická rezonancia - Stará Ľubovňa
Zdravím :D zaujímalo by ma, či niekto nepoznáte milého, mladého chalana z MG v SL. Na pravej ruke má rozsiahle tetovanie. Zaujal ma, no z toho vyšetrenia som bola tak paralyzovaná v... Otvor fórum »
6. 5. 2017 12:09M
Ahojte. Včera som bol podpísať zmluvu na firme, a robil som test na drogy zo slin. A mi tam ukázalo veľmi malé množstvo marihuani. Ale ja som nikdy nefalcil marihuanu. A potom hovori vedúci že... Otvor fórum »
6. 5. 2017 12:07
15
Akú úpravu podlahy preferujete vo vašej izbe?
- Koberec/koberce
- Plávajúca podlaha, laminát (alebo iné drevo)
- PVC podlahy, linoleum
Ďalšie možnosti »
6. 5. 2017 09:54- Plávajúca podlaha, laminát (alebo iné drevo)
- PVC podlahy, linoleum
Ďalšie možnosti »
6
Nemôžem zdieľať dáta na iOS
Ako nadpis napovedá, nemôžem Zdieľať dáta na iPhone 5s - iOS 10. 2. 1 resp. Od prvej iOS 10 - vôbec tuto možnosť nemám v nastaveniach ... Neviem či je vôbec potrebný screen... Otvor fórum »
5. 5. 2017 23:19
56
"Alternatívni" ľudia, kde pracujete?
Ľudia s piercami, tetovaniami, farebnými vlasmi či inými "modifikáciami" tela... Kde pracujete? A schovávate tieto veci kvôli práci? :D Ja neviem že tetovania rukávmi, vyberáte si piercing a taak... Otvor fórum »
5. 5. 2017 21:04
5
Voľby - vyhraj tablet
Zdravím, išli by ste voliť do VÚC, ak by ste mohli vyhrať napr. tablet? Zaregistrovali by ste sa na stránke daného kandidáta a ak by bol zvolený, tak by sa losovalo o výhru? Otvor fórum »
5. 5. 2017 19:55
- Nie, lebo ju nevedia zohnať...ale vyhráme
- Áno, vyhráme a pustia hymnu ako má byť
Ďalšie možnosti »