Diskusie - 704. stránka fóra
Výmenný pobyt
Ahojte :). Chcela by som sa opýtať, či je tu niekto, kto má skúsenosti s výmenným pobytom v anglicky hovoriacej krajine. Ja by som chcela ísť na "exchange year" na Nový Zéland alebo do Austrálie.... Otvor fórum »
8. 5. 2017 12:42
12
Na akú školu aby som bola architektka?
Ahojte :) ... chcela by som sa opýtať, že na akú strednú školu by som mala ísť, aby som bola neskôr architektka ... stačila by stavebná a neskôr vysoká ? ale gymnázium? či je na to... Otvor fórum »
8. 5. 2017 12:27Prekladatelstvo
Uz som tu tym spamovala viac krat ale zobrali ma/zoberu, to už viem, na pk do bystrice a do nitry, vie mi niekto poradiť že ktora škola je na tom lepsie, mozete aj tak v celku, citala... Otvor fórum »
8. 5. 2017 11:26Podobná pesnička
Ludia nieco take podobne ako Make Will made it -on The come up. Dikyy Otvor fórum »
8. 5. 2017 10:41
1
Ubytovanie Prešov- povolené návštevy
Ahojte, zháňam si nejaké ubytovanie v Prešove na leto... ide o dlhodobejšie ubytko a nie každý hotel bez problémov súhlasí s prijímaním návštev. Poznáte nejaké lacnejšie, či už hotel atd´kde nemajú problém s návštevami??? Otvor fórum »
8. 5. 2017 01:46
4
Hra online
Poznate nejaké aplikácie, hry pre android, kt. môžu hrať dvaja kamarati na vlastnych zariadeniach proti sebe online? Väčšina multiplayerov je urobená tak, ze buď to môžu hrať dvaja znami, ale na jednom... Otvor fórum »
7. 5. 2017 21:10
25
Aký notebook?
Budem si musieť zaobstarať nejaký ntb, rozpočet som si dal 600€ MAX. Ide mi hlavne o výdrž batérie a veľkosť (do tých 13, 3"). Nemusí byť nový. Čo by ste mi odporučili? Mám v ponuke macbook... Otvor fórum »
7. 5. 2017 20:11
9
Farbenie vlasov-pomoc
Ahojte, je tu niekto kto sa vyzná vo farbení vlasov? Ja si ich už pár rokov farbím sama, tak chcem aby to tak aj zostalo, pretože s kaderníčkami nemám dobré skúsenosti. Ale moja otázka. Mám... Otvor fórum »
7. 5. 2017 19:53
7
Kurzy Swingu
Je tu niekto, kto si uz vyskusal kurz doboveho tanca Swing v studiu B-Swing v Bratislave? (alebo aj inde) Otvor fórum »
7. 5. 2017 18:00
3
Internet
Ahojte, potrebujem poradiť ohľadom internetu. Dnes som nakonfigurovala novy wifi router ZTE, všetko funguje, vsetk stránky okrem googlu, youtube a gmailu, čo mi cez dáta normálne funguje. Treba este niečo nastaviť alebo... Otvor fórum »
7. 5. 2017 17:29
10
Máte radi inštrumentálnu hudbu
Tak ako ste na tom ? Zaujíma ma hlavne gitarová inštrumentalna hudba (Satriani , Vai ... ) :) Otvor fórum »
7. 5. 2017 14:43
3
Aký je to film ?
Dobrý deň na markíze zhruba pred 5 rokmi bežal sem tam taký jeden film. Boli tam malé deti ktoré mala strážiť taká stará babka. Ale oni ju neposlúchali tak ich chcela chytiť. Nakoniec ich chcela streliť z... Otvor fórum »
7. 5. 2017 11:47
7