Diskusie - 701. stránka fóra
2
8
Vyhodenie z VŠ, intrak
Neviete ako to funguje, že ak má vyhodia z vysokej školy automaticky má vyhodia aj z intraku alebo intrak môžem využiť dokedy ho mám zaplatený? Otvor fórum »
10. 5. 2017 09:25
6
Farmácia prijímačky
Ahojte, mám otázku a neviem na koho sa s tým obrátiť. Na stránkach farmácie Brno aj BA je napisane že podklady na prijímačky nie sú, no na bazároch je veľa ľudí čo ich predáva tak neviem,... Otvor fórum »
10. 5. 2017 09:16
8
Darovanie spermi
Ahojte darovali ste už niekto niekedy spermie? Ako to prebieha? Dajú Vám nejakú finančnú odmenu? A tie vyšetrenia ktoré Vám robia sú spoplatnené? Vopred vďaka :) :) Otvor fórum »
10. 5. 2017 08:25
27
Máte nejaký top hit? Ktorá pesnička vám znie v hlave?
Ahojte, znie vám tieto dni nejaká super pieseň v hlave? Ak áno, ktorá? A aká je momentálne vaša najobľúbenejšia pesnička? Otvor fórum »
9. 5. 2017 22:27
30
Komentovanie hokeja
Môžme sa striedať a satiricky komentovať aktuálne dianie na ľade. Otvor fórum »
9. 5. 2017 21:15
16
Naj neziskovky pre pomoc zvieratám
Ktoré/ktorú neziskovku zaoberajúcu sa pomocou zvieratám alebo útulok pokladáte za najlepšiu? Prečo? Prípadne, aj ktorú nemáte radi a prečo. Otvor fórum »
9. 5. 2017 20:46
6
Nedokazem si najst brigadu
Ahojte, kde by ste si hladali brigadu na 3 mesiace? Ja si ju hladam uz pol roka a vsade nechavam kontakty, no nik sa mi neozyva... nemate nejaky napady? Dakujem pekne za rady :) Otvor fórum »
9. 5. 2017 20:36
5
Dá sa v ČR niekde online pozerať hokej?
Lebo som v Prahe a neviem ako si môžem pozrieť hokej:D Otvor fórum »
9. 5. 2017 20:30
41
Láska
Ako by podľa vás mal vyzerať vzťah ? Myslíte si že existuje pravá láska ? A čo by ste všetko boli schopný urobiť pre človeka ktorého milujete ? Otvor fórum »
9. 5. 2017 19:05
4
Cukrovka / sacharidové jednotky
Toto je len otázka či tu niekto má cukrovku a či nahodou nepozná nejakú stránku kde sú dobré rozpísané sacharidové jednotky alebo také niečo. Že aký produkt má koľko :) Lebo niekedy ma to zabíja všetko rátať :) Ďakujem... Otvor fórum »
9. 5. 2017 16:50
4
SIM karta zadarmo
Niektorí operátori ponúkajú SIM karty zadarmo ako napríklad o2. Je nejaká viazanosť k týmto kartám. Mám na mysli ak ju kúpim a nechám po 12 mesiacoch nechám prepadnúť alebo dobijem kredit len raz za dobu týchto 12 mesiacov.... Otvor fórum »
9. 5. 2017 16:33
13
Všimli ste si ICH aj vy?
Ak pozeráte šou Tvoja tvár znie povedome alebo Borisove vlogy či Instagram aj Facebook vyššie spomínaných, určite ste natrafili na niekoľko sľubne divných momentov. Všimli ste si aj vy, že Lina Mayer a Pyco majú k sebe... Otvor fórum »
9. 5. 2017 16:02
4
Ako spravne zazehlit nazehlovacku
Neviete mi poradit ako na nazehlovacky?Na rifloch mam od vyroby urobene diery, na ktorych boli nalepene nazehlovacky. Postupnym pranim a nosenim sa mi odliepaju. Klasicke zazehlenie tlakom a horucou zehlickou nepomaha, odliepaju sa hned ako vychladnu. diky Otvor fórum »
9. 5. 2017 14:55
5
KDE MÔŽEM CHODIŤ NA BASKETBAL?
Neviete, kde by som sa mohla prihlásiť na basketbal, v Trnavskom kraji? Chcela by som niekam chodiť, ale fakt neviem kde, a čo som sa už pýtala na iné športy(volejbal, hádzaná), vrajže už som moc stará... Otvor fórum »
9. 5. 2017 13:28
8
Sporiaci účet
Uvažujem, že by som malej Bíb založila sporiaci účet. Oplatí sa to? A v ktorej banke by to bolo najrozumnejšie? Raďte ľudkovia milí :D Otvor fórum »
9. 5. 2017 12:11
12