Diskusie - 662. stránka fóra
11
Učiteľstvo
Ahojte, veľmi chcem byť učiteľkou ale veľa ľudí v mojom okolí ma od toho odhovára vraj s mojimi známkami mám ísť radšej niečo iné dosť ma to demotivuje. Chcela by som učiť dejepis v kombinácii s jazykom(sjl, anj,... Otvor fórum »
3. 7. 2017 13:09
7
Matematika ve starověku. Egypt a Mezopotámie
Čaute, hľadám všade, kde by si dala zohnať publikácia: BEČVÁŘ J. , BEČVÁŘOVÁ M. , VYMAZALOVÁ H. : Matematika ve starověku. Egypt a Mezopotámie, Edice Dějiny matematiky, svazek č. 23, Prometheus,... Otvor fórum »
2. 7. 2017 22:10
5
4
Preepers
Poznáte ľudí čo sa pripravujú na ekonomický kolaps prípadne sú členmi nejakej komunity? Myslíte si, že je to hlúposť, alebo je to pomerne dobrý nápad byť sebestačný a pripravený na horšie časy? Otvor fórum »
2. 7. 2017 20:38
16
Zvyknete si tajne fotografovať ľudí alebo veci?
2. 7. 2017 17:12
8
Chata!
Ahojte. S kamošmi máme zajednanú chatu Lucia na 9. -12. júl, avšak nebudeme sa môcť zúčastniť a tak hľadáme za seba náhradu, lebo záloha je už zaplatená. Tu máte link na chatu, všetky potrebné... Otvor fórum »
2. 7. 2017 16:38
4
Nový iPhone každý rok [MIMOZEMŠŤAN]
Zdravíčko, neviem či ste už postrehli, ale u mimozemšťana majú momentálne takú akciu, že vám dajú nový iPhone každý rok, keď si teraz budete akokeby "splácať" iPhone, ktorý si u nich vyberiete. Ceny sú... Otvor fórum »
2. 7. 2017 15:31
31
Aké najlepšie pivo ste pili? A najhoršie?
Každý má iné chuťové poháriky a zmysly, preto by ma zaujímalo, aké najlepšie pivo ste kedy pili? A ktoré bolo najhoršie? Prípadne pridajte aj ceny tých pív. Najdrahšie neznamená najlepšie a naopak. Ďakujem. Otvor fórum »
2. 7. 2017 15:29
3
Financovanie 4. roku bakalárskeho štúdia v ČR
Viete niekto ako je to u Slovákov? Chodil som rok na jednu vš, kt. som nechal a teraz idem na inú. V ČR sú hradené až 4 roky bakalára, ale na webe Min. školstva SR... Otvor fórum »
2. 7. 2017 12:38
8
Hladám nápad na videa na moj YT kanál
Ahojte idem si založiť yt kanál kam by som rád pridával zaujímavé videá ohladom android smartfónov , len neviem sčím začať či videom a zlapšení chodu androidu alebo o recenzii na nejakú aplikáciu prípadne niečo inšie , prosím poradte. Otvor fórum »
2. 7. 2017 12:24
28
Aka je vasa oblubena filozoficka otazka?
Myslim si, ze kazdy z nas aspon raz rozmyslal nad nejakymi filozofickymi otazkami. Ktora je ta vasa oblubena? Popripade mate k nej nejaku super toeriu? :D Otvor fórum »
2. 7. 2017 09:29
12
TAKŽE ČO ROBIŤ V LETE???
- skončila škola a teraz mám zrazu prazdne dni nasledujuce 2-3 mesiace... Otvor fórum »
2. 7. 2017 00:40
6
Gitara
Hráte niekto na gitaru? Chcem začať a nikdy som nehral na gitare. Poradíte mi prosím akú kúpiť a kde nájsť nejakého "učiteľa"? Poprípade nejaké odporúčania na kurzy ale prosím za normálne ceny. Otvor fórum »
1. 7. 2017 22:56
6
Práca denného študenta staršieho ako 26 rokov
Ahojte chcem sa spýtať, ideálne ak tu niekto študuje právo, ako je to s prácou, ak by som chcel pracovať popri škole. Som študent denného štúdia, ale mám už viac ako 26 rokov. :(... Otvor fórum »
1. 7. 2017 20:39
- Tauferovy koleje
- Koleje akademie
Hlasuj »