Diskusie - 625. stránka fóra
14
Aký je váš postoj k nahote?
- Mám problém sa pred hocikým vyzliecť
- Som schopny/a vyzliect sa len pred partnerom a lekarom
- Nemam problem vyzliect sa pred hocikym, ale neláka ma to
Ďalšie možnosti »
1. 9. 2017 08:42- Som schopny/a vyzliect sa len pred partnerom a lekarom
- Nemam problem vyzliect sa pred hocikym, ale neláka ma to
Ďalšie možnosti »
20
Reč tela
Čus, čus, čuuuuus. Jednoduchá otázka: Zameriavate sa na druhých ľudí s tým, že si všímate ich reč tela? Otvor fórum »
31. 8. 2017 22:02
17Instagram
Máte instagram? Ak áno, tak napíšte sem vaše IG-meno (pokiaľ ho nemáte súkromný). Bude sranda. :D Otvor fórum »
31. 8. 2017 20:41
7
Košické linky
Ahojte zas xd. Nemohli by ste mi poradiť niektorí čo poznáte košické autobusové linky ? Potrebujem vedieť kedy aká linka chodí z Michalovskej na Staničné námestie. Ja nie som z Košíc no a potrebujem to vedieť ešte do... Otvor fórum »
31. 8. 2017 20:08
11
Problém s automatickou prevodovkou
Ahoj mám malí problém. Automatická prevodovka Audi a6 2. 5TDI rok v. 2004 keď dupnem na plyn alebo rozbieham z kopca začne klepať, trhať. Niekedy keď zastavím tak mi na displeji začnú blikať všetky rýchlosti a... Otvor fórum »
31. 8. 2017 19:03
9
Sociálna a pracovná psychológia
Čaute :) chcel by som sa opýtať na odbor sociálna a pracovná psychológia na fakulte FSEV UK nakoľko ma tam prijali na Mgr. stupeň, či neviete či to je dobrá fakulta a odbor a či je z toho... Otvor fórum »
31. 8. 2017 16:31
17
Dokážete mať viacero rozčítaných kníh/rozpozeraných seriálov zároveň?
- Áno, nerobí mi ti problém
- Nie, skôr jednotlivo
- Nečítam knihy/nepozerám seriály
Ďalšie možnosti »
31. 8. 2017 15:02- Nie, skôr jednotlivo
- Nečítam knihy/nepozerám seriály
Ďalšie možnosti »
Erasmus Barcelona
Čaute nechystáte sa niekto v blízkej budúcnosti na erasmus do Barcelony alebo neboli ste tam niekto náhodou na erasme ? Ďakujem za všetky reakcie :) Otvor fórum »
31. 8. 2017 14:20
40
Kam na VŠ?
Zdravím :) som 18 ročná baba a idem do maturitného ročníka študujem agropodnikanie a premýšľam na ktorú VŠ, zaujímam sa o učiteľstvo ale keď pozerám na tie minimal. € neviem ako by som v budúcnosti rodinu zabezpečila. ... Otvor fórum »
31. 8. 2017 11:00
13
Mam 15 a berú ma ako dieťa 2
Moja mama mi nechce dovolit zafarbiť si vlasy alebo sa maľovať lebo vraj mam byt ako tie pekne prirodzene baby inak nezapadnem..cize asi by som sa hneď teraz mala ist s nimi najebať..inak nezapadnem však že? Otvor fórum »
31. 8. 2017 01:55
25
Akú máte pamäť?
Ahojte. Už dlhšie si všímam v mojom živote, že mám viac fotopamäť, ako pamäť, ktorá si pamätá názvy miest, mená ľudí a prosto menej si pamätám nejaké slovo. Ste tu niekto na tom podobne?... Otvor fórum »
30. 8. 2017 23:27
7
Čierna kórejská maska na tvár
Rozmýšľam, že si to kúpim, ale najskôr sa chcem opýtať na vaše skúsenosti..pomohla vám? alebo naopak uškodila? Otvor fórum »
30. 8. 2017 23:11
12
Prasknuté pánty - ntb
Ahojte :) Nachádza sa tu nejaký IT znalec pc/ntb a pod. ? Prasklo mi niečo na ntb znova :/ Neviem či to vyžaduje opravu alebo sa na to vykašlať a riešiť to až v hod 12-tej? ... Otvor fórum »
30. 8. 2017 22:53
14
Ktora kava je najlepšia ?
Ahojte :) Predtým som nikdy tak nepil kávu a tak som cca v zime na odporúčanie kamarátky skúsil od tchibo: black-white a chcem sa spýtať, poradíte nejakú dobru kávu, ktorú môžem tiež skúsiť ? Hlavne... Otvor fórum »
30. 8. 2017 21:10
6
Film Únos (2017) na internete
Zdravím. Neviete, či je slovenský film Únos z tohto roku už na internete buď na stiahnutie alebo online sledovanie? Ďakujem Otvor fórum »
30. 8. 2017 20:10
- Nie, nedôverujem/nedôverujem skoro nikomu
- Iná odpoveď
Hlasuj »