Diskusie - 622. stránka fóra
2
VŠVU / Grafika
ahojky! ešte som tu nikoho nevidel rozoberať tento odbor, ak teda je niekto práve študujúci a má chuť bližšie opísať prijímačky na grafiku, portfólio a iné veci na upokojenie, tak by som bol velmi potešený:) Otvor fórum »
4. 9. 2017 12:55
45
BIRDZ slovná hra :D
Tak už dlho tu nič také nebolo tak to treba napraviť no napíšem prvú vetu a vy pokračujte ďalej každý jednu vetu no ale môžete sa zapojiť samozrejme aj viackrát (thumbs) tak ..... Išiel Janko na vandrovku cez les... Otvor fórum »
4. 9. 2017 11:47
2
Hotelová akadémia Nitra
Ľudia aká je táto škola? Som deviatačka a chcela by som sem ísť. Tak aký sú tam ľudia, je to ťažká škola, a je podľa vás lepšia francúžtina či španielčina? Ďakujeem :) Otvor fórum »
4. 9. 2017 11:03
7
Ig fotky
ahojte, niektorí používajú štýl fotiek že jednu fotku dajú na 3 časti a pridajú po jednom a keď otvoria profil je to v celku a pekné. Neviete niekto cez čo a podľa čoho to orezavaju? Otvor fórum »
4. 9. 2017 01:07
9
Čo si myslíte o tejto pesničke?
https://www. youtube. com/watch?v=FM7MFYoylVs Podľa mňa je úplne úžasná a strašne ju rád počúvam :3 Otvor fórum »
4. 9. 2017 00:24
5
Práca v zahraničí
čaute, prosím vás neviete poradiť nejaké overené agentúry na prácu v zahraničí ? poprípade nejaké typy ohľadom tejto témy. Otvor fórum »
3. 9. 2017 22:23
5
Plávanie na VŠ
Ahojte, nevie niekto ako to funguje s plávaním na VŠ ako predmet telesná u dievčať? Je jedno ake by som mala plavky či musim mať cele? A tak isto mate skúsenosti že je potrebna kupacia čiapka? Otvor fórum »
3. 9. 2017 21:57
2
Bilingválne gymnázium z 8. ročníka
Ako je už v nadpise uvedené.. chcem ísť na bilingválne z osmičky:D to znamená, že si musím dobrať deviatku.. Mojou otázkou je aké je zhruba najpodstatnejšie učivo deviatky a do čoho by som sa mala pozrieť aby som bola... Otvor fórum »
3. 9. 2017 21:27
17
častá masturbácia
Honím si každý deň večer pred spaním asi pol hodinku - hodinku ako kedy niekedy aj kratšie. No problém je že neviem bez toho zaspať. Môže sa to na mne nejako časom odraziť že budem npr. mať... Otvor fórum »
3. 9. 2017 20:58
28
Jeseň - chladné počasie, skorá tma, depresia?
Ahojte. Ako ste na tom s pomalým, ale za to istým príchodom jesene? Ako to prežívate? Všímate si zmeny? Napríklad ja jeseň vôbec nemusím. Vonku začína byť skoršie tma, začína byť chladnejšie, celkovo na mňa... Otvor fórum »
3. 9. 2017 20:33
29
Ktorá je najkrajšia? (obrázky v komente)
3. 9. 2017 18:52
4
Ochrana osôb a majetku
Čo si myslýš o odbore ochrana osób a majetku :D ? Otvor fórum »
3. 9. 2017 18:41
14
VŠ-Študijné pobyty a stáže v zahraníčí
Ahojte, keby máte príležitosť a záujem šli by ste na nejaký pobyt cez VŠ?, rozhodli by ste sa ísť už v prvom ročníku(keby sa dá) alebo by ste mali strach že neskor už nedobehnete učivo?, a ktorú krajinu by ste... Otvor fórum »
3. 9. 2017 18:26
9
Prolongácia ISIC
Ahojte. Zajtra mám zápis na UMB ako prvák na filozofickej fakulte, ale nie je to môj úplne prvý rok na výške, čiže mám ISIC a potrebujem si ho predĺžiť. Chcem vedieť, kde si môžem dať... Otvor fórum »
3. 9. 2017 18:16
16
Čo robíte v nepriaznivom počasí?
Aké aktivity robíte ak pre počasie zostanete neplánovane doma? :) Otvor fórum »
3. 9. 2017 13:58
12
Čo si o tom myslíte? Váš názor prosím
Ahoj..Pred pár týždňami sa somnou rozišiel môj chlapec. Po 4 dňoch od rozchodu sa mi ráno o 1 ozval s uplnou blbosťou. O pár tyždňov som mala oslavu tak som ho pozvala a nečakane prišiel, hneď na druhý deň mi... Otvor fórum »
3. 9. 2017 13:41