Diskusie - 608. stránka fóra
17
Jednorazovka.
Baby - chalani rozdali ste si to len tak s nikým napríklad na diskotéke ? Aké to bolo ? Aké ste mali potom z toho pocity? . Otvor fórum »
27. 9. 2017 08:16
24
Ktoré jazyky (okrem Slovenského, Českého) ovládaš?
26. 9. 2017 21:31
28
Sebapoškodzovanie
No všetko je dole v komente a inak ak mám v nadpise chybu ospravedlňujem sa (na moje pochabé znalosti zo slovenčiny až príliš dlhé slovo ; ) (thumbus) ) Otvor fórum »
26. 9. 2017 21:12
1
Isic
Ahojte, mal už niekto taký problém že ste si predĺžili isic skôr ako ste zaplatili poplatok za transcard a potom vám to nešlo aktivovať na termináli? Nikto mi nevie poradiť a už neviem čo mám s tým robit, ... Otvor fórum »
26. 9. 2017 20:43
2
Orange vs. SWAN LTE
Ako uz z nazvu vyplyva, chcel by som sa spytat na vase nazory na LTE internet od poskytovatelov spomenutych vyssie. Co sa tyka dostupnosti, tak ta je v mojom meste vporiadku. Skor ma zaujima realna stabilita... Otvor fórum »
26. 9. 2017 20:39
3
Bilingválne gymnázium Košice
Ahojte, som z Michaloviec a chcel by som ist na bilingvalne gymnazium do Košíc neviem ci by som to zvadol. je bilingvalne tazke ? Neviem na ktore gymanzium rozmyslal som nad sv Edtitou, Opatovskou cestou vopred dakujem... Otvor fórum »
26. 9. 2017 20:25
2
Hľadám Film
Hľadám film, kde si ženatý muž písal s nieakou mladou. A potom si s nou písal jeho kolega , mladý chlapec ktoreho zabil. Na zaver filmu sa dozvedáme, že tá žena bola nieaka stara ina... Otvor fórum »
26. 9. 2017 20:21
22
Najlepšie boxerské rukavice
Ahojte boxeri! Prosím vás, poraďte mi, aké sú najlepšie boxerské rukavice? Alebo také, ktoré ako boxer by ste chceli, poprípade aké sú najlepšie/najkvalitnejšie značky. Otvor fórum »
26. 9. 2017 16:18
3
Syrové pukance
Ahojte, ké sú podľa vás nalepšie syrové pukance? Dnes som na nich dostala chuť (neviem prečo, nikdy som ich nejedla) a kúpila som si nejaké kauflandácke ale hlboko ma sklamali :( Otvor fórum »
26. 9. 2017 15:52
32
Aké najväčšie individuum ste stretli na ulici?
Stretli ste niekoho crazy oblečeného, človeka s podivnou vecou, rozprávajuceho podivné veci..? ..jednoducho keď ste si povedali wtf :) Otvor fórum »
26. 9. 2017 15:42
7
Nevyhovujúce prečiarknite.
V čase vzniku úrazu som bol pod vplyvom alkoholu alebo iných návykových látok. áno-nie*** *** nevyhovujúce prečiarknite. Bol som triezvy, takže v tomto prípade mám prečiarknúť áno? Otvor fórum »
26. 9. 2017 14:15
4
Prosím o radu
Dobry den , prosim o jednu radu. Zhanam si psychiatra v Bratislave , ale zhanam takeho psychiatra u ktoreho nie je treba sa telefonicky objednat dopredu ale dá sa na jeho vysetrenie vyckat v cakarni. Nepoznate... Otvor fórum »
26. 9. 2017 12:12Urgentná zdravotná starostlivosť
Chcela by som sa spýtať na odbor Urgentná zdravotná starostlivosť na VŠ v Prešove. Ohľadom prijímacích skúšok a či je problém sa tam dostať. Študujem strednú zdravotnícku školu. Otvor fórum »
26. 9. 2017 11:46Príprava na Bilingvalne gymnazium metodova
Ahojte tentp rok budem robi primackyna metodku francuzske bil. Gymnazium a pozeral som si ajspravil tie ukazky testov ale nieje tam toho vela jr nejaky sposob ako sa mozem na tie primacky pripravit? Dakujem za odpoved Otvor fórum »
25. 9. 2017 23:42
6
Sťahovanie hudby s prebalom albumu
Ahojte, už dlho hľadám nejakú stránku na sťahovanie hudby s obrázkom. Vždy po stiahnutí ostane iba hudobná stopa bez prebalu. Odkiaľ takto sťahujete Vy? Otvor fórum »
25. 9. 2017 21:03
6
Hra na gitaru
Je dobré sa ako začiatočník učiť hrať na gitaru songy ? Ale radšej iba základy. Mám ju 2 týždne zatiaľ si len tak brnkám a naučil som sa pár akordov hoc to niekedy vŕzga. Chcem sa aj do... Otvor fórum »
25. 9. 2017 19:11