Diskusie - 608. stránka fóra
2
Magisterske studium a učitelstvo
Mam jeden dotaz, som v poslednom bakalarskom ročníku na sukromnej ekonomickej škole, mam zaujem byt učitelom odborných eko predmetov, moje bakalarske zameranie je Ekonomika podniku, aky typ VS druheho stupna by ste zvolili? Je možne ist... Otvor fórum »
27. 9. 2017 18:28
4
Hľadám Film
Ahojte haldam film, kde sa muz hral na namorníka a psal si s akoze mladou babou ktora nebola mlada. Ta to prezradila žene a ata si zacala pisat s jeho kolegom ktoreho zabil zbytocne. Neviete ako sa... Otvor fórum »
27. 9. 2017 18:16
12
Ohľadne zásad
Ahojte, inšpirovala som sa jedným forom. Mali by ste problém sa vyspať s niekým, kto sa vám páči aj fyzicky, ale aj inými vecami vás priťahuje v prípade že viete, že by to... Otvor fórum »
27. 9. 2017 11:19
23
Slováci čo žijete, alebo pracujete v Čechách ako sa k vám správajú Česi?
Proste ako vás berú? Či sa k vám správajú ako k bratskému národu? Otvor fórum »
27. 9. 2017 11:05
17
Jednorazovka.
Baby - chalani rozdali ste si to len tak s nikým napríklad na diskotéke ? Aké to bolo ? Aké ste mali potom z toho pocity? . Otvor fórum »
27. 9. 2017 08:16
24
Ktoré jazyky (okrem Slovenského, Českého) ovládaš?
26. 9. 2017 21:31
28
Sebapoškodzovanie
No všetko je dole v komente a inak ak mám v nadpise chybu ospravedlňujem sa (na moje pochabé znalosti zo slovenčiny až príliš dlhé slovo ; ) (thumbus) ) Otvor fórum »
26. 9. 2017 21:12
1
Isic
Ahojte, mal už niekto taký problém že ste si predĺžili isic skôr ako ste zaplatili poplatok za transcard a potom vám to nešlo aktivovať na termináli? Nikto mi nevie poradiť a už neviem čo mám s tým robit, ... Otvor fórum »
26. 9. 2017 20:43
2
Orange vs. SWAN LTE
Ako uz z nazvu vyplyva, chcel by som sa spytat na vase nazory na LTE internet od poskytovatelov spomenutych vyssie. Co sa tyka dostupnosti, tak ta je v mojom meste vporiadku. Skor ma zaujima realna stabilita... Otvor fórum »
26. 9. 2017 20:39
3
Bilingválne gymnázium Košice
Ahojte, som z Michaloviec a chcel by som ist na bilingvalne gymnazium do Košíc neviem ci by som to zvadol. je bilingvalne tazke ? Neviem na ktore gymanzium rozmyslal som nad sv Edtitou, Opatovskou cestou vopred dakujem... Otvor fórum »
26. 9. 2017 20:25
2
Hľadám Film
Hľadám film, kde si ženatý muž písal s nieakou mladou. A potom si s nou písal jeho kolega , mladý chlapec ktoreho zabil. Na zaver filmu sa dozvedáme, že tá žena bola nieaka stara ina... Otvor fórum »
26. 9. 2017 20:21
22
Najlepšie boxerské rukavice
Ahojte boxeri! Prosím vás, poraďte mi, aké sú najlepšie boxerské rukavice? Alebo také, ktoré ako boxer by ste chceli, poprípade aké sú najlepšie/najkvalitnejšie značky. Otvor fórum »
26. 9. 2017 16:18
3
Syrové pukance
Ahojte, ké sú podľa vás nalepšie syrové pukance? Dnes som na nich dostala chuť (neviem prečo, nikdy som ich nejedla) a kúpila som si nejaké kauflandácke ale hlboko ma sklamali :( Otvor fórum »
26. 9. 2017 15:52
32
Aké najväčšie individuum ste stretli na ulici?
Stretli ste niekoho crazy oblečeného, človeka s podivnou vecou, rozprávajuceho podivné veci..? ..jednoducho keď ste si povedali wtf :) Otvor fórum »
26. 9. 2017 15:42
7
Nevyhovujúce prečiarknite.
V čase vzniku úrazu som bol pod vplyvom alkoholu alebo iných návykových látok. áno-nie*** *** nevyhovujúce prečiarknite. Bol som triezvy, takže v tomto prípade mám prečiarknúť áno? Otvor fórum »
26. 9. 2017 14:15
4
Prosím o radu
Dobry den , prosim o jednu radu. Zhanam si psychiatra v Bratislave , ale zhanam takeho psychiatra u ktoreho nie je treba sa telefonicky objednat dopredu ale dá sa na jeho vysetrenie vyckat v cakarni. Nepoznate... Otvor fórum »
26. 9. 2017 12:12Urgentná zdravotná starostlivosť
Chcela by som sa spýtať na odbor Urgentná zdravotná starostlivosť na VŠ v Prešove. Ohľadom prijímacích skúšok a či je problém sa tam dostať. Študujem strednú zdravotnícku školu. Otvor fórum »
26. 9. 2017 11:46