Diskusie - 600. stránka fóra
4
Dá sa prekĺznuť do standing zóny na koncerte?
Konkrétne na Viedeňskej Stadthalle. Nemáte niekto skúsenosť ? Bola som tam rok dozadu, ale neviem si spomenúť, či kontrolovali aj do ktorej zóny idem :D Lístky na státie su žiaľ vypredané... Otvor fórum »
11. 10. 2017 17:27
4
Sociální informatika FI MUNI
Ahojte, nájdu sa tu študenti Sociálnej informatiky na MUNI? Plánujem si tam podať prihlášku, avšak doteraz som sa programovať neučila a tak mám obavy, či sa dá štúdium zvládnuť aj bez predošlých základov. Logické myslenie more... Otvor fórum »
11. 10. 2017 13:31
45
Pre ženy - masturbujúci muž- predohra - áno/nie?
Ahojte, pre ZENY: rady sa pozeráte na to ako si to chlap robí alebo je to pre Vás "blbé/trápne"? Myslím to tak, že mužov vzrušuje pohľad na masturbujúcu ženu ale či to platí aj naopak....tot otázka,... Otvor fórum »
11. 10. 2017 10:54
23
Páčia sa vám muži s hrudou
11. 10. 2017 07:44
9
Je toto dobrá poviedka? (v komentári hypertextový odkaz neboli link)
- Áno (vysvetli prečo)
- Nie (nemusíš vysvetľovať, lebo súhlasím)
- Nechce sa mi to čítať, lebo je to dlhé
Hlasuj »
10. 10. 2017 22:52- Nie (nemusíš vysvetľovať, lebo súhlasím)
- Nechce sa mi to čítať, lebo je to dlhé
Hlasuj »
10
Slovenské "neologizmy"
Skúste si spomenúť na nejaké nové slová/frázy, ktoré sa začali používať v slovenskom jazyku za posledné roky? ideálne so slovenským koreňom slova:) (napríklad svojka, slniečkar, na pláž, ... ) Otvor fórum »
10. 10. 2017 22:11
13
Dobry anglictinar, help.
Ahojte mam napísat autorovy ucebnice list, v ktorom sa zameriam na chyby, ktore spravil v tej ucenbnici a vsetko to ma byt po anglicky, Názov knihy je New English File Upper-Intermediate Student Book, vobec sa neviem... Otvor fórum »
10. 10. 2017 20:51
1
Ekonomická univerzita v BA
Tí čo tam chodíte, čo si o tejto škole myslíte? A hlavne... vyhadzujú odtiaľ veľa ľudí? Otvor fórum »
10. 10. 2017 20:06
6
Problém s prihlásením na Instagram- POMOC
Mám problém s prihlásením na INSTAGRAM aj keď mám heslo aj použ. meno. Vždy keď sa chcem prihlásiť na hocijakom zariadení tak to vypíše že: Zistili sme neobvyklý pokus o prihlásenie..posielame bezpečnostný kod na mail. Dám ho a vyhodí... Otvor fórum »
10. 10. 2017 19:43
8
1. sex? Najpreberanejšia téma v mojom okolí.
10. 10. 2017 19:34PHF EUKE
Ahojte, kto študuje/študoval? Potrebujem info. Komentujte a ja napíšem TS ďakujem. Otvor fórum »
10. 10. 2017 18:25
10
Máte poriadok na pracovnej ploche (PC)?
- Áno, mám rád/a poriadok, chcem mať prehľad
- Nie, nechce sa mi to riešiť/nemám čas
- Nevyzerá to tak, ale pre mňa to poriadok je
Ďalšie možnosti »
10. 10. 2017 16:10- Nie, nechce sa mi to riešiť/nemám čas
- Nevyzerá to tak, ale pre mňa to poriadok je
Ďalšie možnosti »
13
Aký je váš obľúbený spisovateľ? A obľúbená kniha? ( beletria )
Hlavne zo svetovo známych spisovateľov. Otvor fórum »
10. 10. 2017 16:04
5
Ahojte, potrebovala by som poradiť. Je tu niekto kto študuje/študoval FCHPT STU v BA?
Som vo 4. ročniku na SZŠ Zahradnickej v BA a uvažujem o tejto škole. Je tu niekto s kým by som si mohla o tejto škole popísať? Rada by som vedela o nej čo najviac informácii od študentov (stránku som... Otvor fórum »
10. 10. 2017 14:38
21
Hovoríte s kýmkoľvek o čomkoľvek?
- áno, prakticky nemám problém so žiadnou témou
- áno, hoci sú ľudia, pri kt.sa urč.témam vyhýbam
- nie, mám presne vnútorne stanovené, s kým sa o čom nebudem rozprávať
Hlasuj »
10. 10. 2017 06:31- áno, hoci sú ľudia, pri kt.sa urč.témam vyhýbam
- nie, mám presne vnútorne stanovené, s kým sa o čom nebudem rozprávať
Hlasuj »
2
Rezervácia Cinema City
Zruší sa mi rezervácia lístku keď sa nedostavím 30 minút pred začiatkom filmu? Otvor fórum »
10. 10. 2017 01:44