Diskusie - 588. stránka fóra
8
Bonzáčka
Ahojte Prečo si niektorý ľudia myslia že zožrali celú múdrosť sveta? Poznám babu ( žiaľ Bohu ) ktorá musí všetko riadiť musí byť všetko podľa nej a ak nie je tak Vám dokáže pekne znepríjemniť zivot. V... Otvor fórum »
2. 11. 2017 07:03
5
10
Twitch - streamovanie v Angličtine alebo Slovenčine?
1. 11. 2017 17:56
4
Darovanie oblečenia
Neviete kde v Prešove by sa dalo darovať oblečenie ? Pozerala som aj na internete ale nič aktuálne som nenašla. Otvor fórum »
1. 11. 2017 17:46
13
LGBT- zoznamka
Ahojte, už dlhšie si všímam, že ma viac priťahujú baby. Je to na základe toho, že ma chlapci šikanovali na základnej a vlastne tým sa bojím chlapcov. Neviete kde sa zoznámiť s niekým? Prípadne ak... Otvor fórum »
1. 11. 2017 16:01
2
Ladenie klavíra
Mám klavír, o ktorom netuším, kedy bol naposledy ladený a veľmi to už potrebuje. Viete mi odporučiť nejakého schopného a cenovo dostupného ladiča? Otvor fórum »
1. 11. 2017 12:57
7
Zvíťazí kandidát za ĽSNS na župana v nejako kraji?
1. 11. 2017 10:39
4
Ako sa odhlasit z apple id-nefunguje dotyk
vedeli by ste mi pomoct ako sa pri predavani mobilu odhlasit z apple id? Nejde zadat cele heslo, nefunguje dotyk na obrazovke, nie je mozne nejake prepojenie stareho nefungujuceho mobilu s novym? p. s. v icloude som uz... Otvor fórum »
1. 11. 2017 10:23
20
Niekto kto mi poradí s pochopením cestovného poriadku? (+1. koment)
Čo znamená veta: "Cestovné lístky zakúpené od zastávky "Internátna" po zastávku "rázc. Kyncel’ová" sú platné aj na nadväzujúcom spoji až po zastávku "Rudohorská, dolná". " Znamená to, že od "Pod Bánošom" pôjde iný autobus? Nikto známy mi... Otvor fórum »
1. 11. 2017 10:19
2
Škola
Ahoj, chcem sa spýtať či tu je niekto kto študoval na prešovskej univerzite dentálnu hygienu. Či prístup profesorov je ozaj taký strašný a aká je náročnosť odboru. Ďakujem Otvor fórum »
1. 11. 2017 10:10
5
Cvičenie
Začnem ramenon pravé je poslkešie a mám ho nižšie ako lavé a na pravom prsnom svale mám ako keby jamku a mám ho mneší ako druhý triceps má tiež svoj mínus ale inak je fajn aj biceps poho. vie mi... Otvor fórum »
31. 10. 2017 22:37
12
Excel: Prienik dvoch množín
Viete niekto ako nájdem v exceli, prípadne akokoľvek inak prienik dvoch setov dát? jeden set dát obsahuje cca 16 000 položiek, druhý cca 500 a ja chcem nájsť položky, ktoré majú spoločné. https://ibb. co/docxoG Otvor fórum »
31. 10. 2017 18:14
4
Stephen king
Ahojte, nenájde sa tu niekto kto má v elektronickej podobe SLOVENSKY preklad MR. MERCEDES? Súrne to potrebujem na bakalárku a zháňam to na nete už 3 hodiny a som neúspešná :( Otvor fórum »
31. 10. 2017 17:50
7
Neprišiel som na Urad prace
Ahojte máte s tým skusenosti ? Pretože ja somtam mal íst včera ale nevedel som o tom a myslel som si že mám prist 31. 10 a nie 30. 10. Síce som na urade bol kvolu rekvalifikacnemu kurzu ale... Otvor fórum »
31. 10. 2017 15:44
11
Aký je váš postoj ku grafity?
Aký ja vás pohľad ku grafity? Robili ste to niekedy? Páči sa vám to? Ste za to aby sa vytvárali miesta kde by sa dali legálne maľovať? Otvor fórum »
31. 10. 2017 12:10
31
Máte už predstavu, ako by mal byť zariadení váš nový byt, alebo dom?
Myslím to tak všeobecne, že či chcete loft, alebo byt s balkonom, alebo dom. A čo by v byte nemalo chýbať. Aké detaili v byte chcete mať, Akú rozlohu by mal mať... Otvor fórum »
31. 10. 2017 07:58- 1 Zavist a zmeny
- 2 30 rokov nezamestnaný panic
- 3 Neznášam súčasnú hudobný produkciu
- 4 Verejne popravy na Slovensku po vzore KLDR
- 1 Váš záverečný verdikt ohľadom kraťasov
- 2 Zavist a zmeny
- 3 Ktoru z telenoviel si pozeral ?
- 4 30 rokov nezamestnaný panic
- 5 Uvitali by ste na Birdze chatbotov pohananych AI?
- 6 Ak by sa z Vasho partnera/ky stal/a alkoholik a alkoholicka.
- 7 Co by ste urobili, ak by som pred Vasimi ocami mydlil barana?
- 8 Neznášam súčasnú hudobný produkciu
- 9 Verejne popravy na Slovensku po vzore KLDR
- Nie, ale poznám ho
- Nie, ani ho nepoznám
Ďalšie možnosti »