Diskusie - 585. stránka fóra
5
Jawa pionier - prihlásenie
Mám doma pioniera, mam od neho aj papiere ale je prihlásený na staré československé značky, chcel by som sa opýtať, či sa dá prihlásiť na normálne a koľko by ma to stálo ? Otvor fórum »
7. 11. 2017 22:46
6
Najlepšie odjeby :D
Cawteee ľudkovia :D Spomínate si na nejaké vaše odjeby, alebo ako niekto odjebal vás? Dajte len tak sem do komentov. :D Že by sa bolo na čom zasmiať. :D Otvor fórum »
7. 11. 2017 22:18
4
Tlmocnictvo - prekladatelstvo alebo režia
rozmýslam na aku vysoku skolu ist a su dva smery, ktore ma tak najviac tahaju. prekladatelstvo (anj/frj/spaniel/holand - nejake 2 z nich) na FF UK v BA. alebo este mam vemi blizky vztah k rezirovaniu - na VSMU... Otvor fórum »
7. 11. 2017 21:41
1
Umelecká škola
Ahoj ja chcem ísť na umeleckú skolu v TN a tak by som sa chcel spýtať že aké tam sú talentovky(čo ste museli kresliť, čo ste tam robili)?? Ďakujem za odpoveď. Otvor fórum »
7. 11. 2017 20:11
33
Súhlasíte s tvrdením že:
Čo si myslíte o tomto: "Zmenou vlastného myslenia zmeníte svet. " Súhlasíte s tým alebo nie? A prečo? Otvor fórum »
7. 11. 2017 19:02
9
Oplati sa iPad?
Ahojte. Rozmyslam o kupe iPadu. Chcem nieco vacsie ako mobil no notebook mame doma a chcem mat nieco svoje. Oplati sa mi ho kupit ak na nom budem potrebovat vykonat len minimalnu studentsku pracu to jest prezentacie,... Otvor fórum »
7. 11. 2017 18:38
12
Ako presvedčiť rodičov aby som mohla prestúpiť na inú školu?
Ahojte :D Chodím na 8roč, gympel, na základke by som teraz bola deviatačka ešte len....No zvyšok dole v komentári bo sem to asi nevtrepem :D Otvor fórum »
7. 11. 2017 16:17
21
Rada
Chcem sa s vami poradiť, poslednou dobou mám za sebou také ťažšie obdobie. Mam po rozchode, ktorý nebol najľahší a znášala som to ťažšie. Posledný týždeň však mávam divne pocity. Pocity otupenosti, je... Otvor fórum »
7. 11. 2017 14:32
24
Máte na sebe radi drahé veci?
7. 11. 2017 12:54
11
Torrents and VPN
Napr. na piratebay ma stále upozonuje, že nemám chránenú VPN (lebo som im nezaplatil) a môžem mať obrovské pokuty za sťahovanie... Mám sa báť či radšej do zaplatiť? :D (žijem v USA) Otvor fórum »
7. 11. 2017 01:48
25
Čím to je?
Niekedy keď idem spať tak mávam také stavy že nemôžem zaspať, stále sa prehadzujem, myslím na úplne nezmyselné veci, trasiem sa ale nie je mi zima. Je to nejaký stres alebo čo? Otvor fórum »
6. 11. 2017 19:43
49
Kavarande" isť alebo nie ?
Ahojte, Na intraku stretavam holku, co sa na mna velmi pekne usmieva, nasiel som si jej meno na fb a pozval ju von na kavu vinko alebo jedlo. Odpisala ze ma frajera, ze vinko nie, ... Otvor fórum »
6. 11. 2017 17:42
1
Umelecká škola Trenčín
Ahoj. Ja chcem ísť na fotografický dizajn a tak by som sa chcel spýtať či tam niekto chodí a keď áno tak aké boli talentovky?? Otvor fórum »
6. 11. 2017 16:58
10
Neodpisuje
Ahoj. Kamarát s ktorým sme boli párkrát von, mi prestal odpisovať. Mali sme ísť spolu na akciu, ale musela som to zrušiť, keďže chodím do zahraničia na školu, tak som mu to napísala, odpovedal,... Otvor fórum »
6. 11. 2017 16:47- 1 Váš záverečný verdikt ohľadom kraťasov
- 2 Zavist a zmeny
- 3 Ktoru z telenoviel si pozeral ?
- 4 30 rokov nezamestnaný panic
- 5 Uvitali by ste na Birdze chatbotov pohananych AI?
- 6 Ak by sa z Vasho partnera/ky stal/a alkoholik a alkoholicka.
- 7 Co by ste urobili, ak by som pred Vasimi ocami mydlil barana?
- 8 Neznášam súčasnú hudobný produkciu
- 9 Verejne popravy na Slovensku po vzore KLDR