Diskusie - 572. stránka fóra
7
Keratín ??
Ahojtee keďže mám veľmi zničené vlasy odporučil sa mi keratín na vlasy konkrétne brazílsky -cocochoco. Ale ! Keďže ich mám popraskané nemá sa najprv ostrihať až potom dať keratin? Nemám s tým skúsenosti, za každú radu budem vďačná Otvor fórum »
30. 11. 2017 19:36
14
Ak niekomu na internete nieco vycitas, znamena to ze:
30. 11. 2017 19:21
7
UPJS filozoficka fakulta - medziodbor (učiteľstvo) chodí tam niekto? Dá sa to zvládnuť?? Budem rada za každú odpoveď
Ahojtee chcela by som sa spýtať ohľadom tejto školy, chcem tam ísť študovať konkrétne na medziodbor Sjl a bio(učiteľstvo), no bojím sa že má neprijmú alebo niečo podobné. Poznáte tú školu? Je ťažká alebo dá sa? Poprípade... Otvor fórum »
30. 11. 2017 15:35
12
Sex
Ahojte kamoši, prosím vás poraďte mi niečo fajnové, čo upiecť na chatu :) ideálne niečo na sladko, ale aj slané tipy uvítam. dopredu dík Otvor fórum »
30. 11. 2017 15:03
19
Ako sa prihovorit chalanovi?
Ahojte paci sa mi jeden chalan ale neviem ho oslovit a ocividne ani on mna a chcela som ho hladat na fb ale neviem ako sa vola ale nechodim snim do školy vidim ho len ked je vonku z mackami... Otvor fórum »
30. 11. 2017 13:52
33
Koľko miniete peňazí na vianočné darčeky?
30. 11. 2017 11:13
15
Vráti sa?
Ahojte....s bývalým partnerom sme mali 7 ročný vzťah... pred polrokom mi oznámil, že sa chce rozísť... dôvod? vraj ho to nebaví ako niekedy, že sa nechce obmedzovať a chce si robiť veci podľa seba... a to mi deň... Otvor fórum »
30. 11. 2017 09:39
4
Do koľkých dní si musím dať spraviť vodičák po skúškach?
Do koľkých dní si musím dať spraviť vodičák po skúškach? Napríklad keby prídem až na 5. pracovný deň, čo mi urobia? Otvor fórum »
30. 11. 2017 09:26
7
Aký darček/-y ste naposledy kúpili niekomu blízkemu?
Ahojte, aké darčeky ste naposledy kúpili niekomu blízkemu – kamošovi, kamoške, rodine, kolegovi, to je jedno... Otvor fórum »
30. 11. 2017 09:19
3
Byt - svietidlá - lampy - ovládanie
tak že zapnem jeden vypínač v miestnosti a zapnú sa všetky lampy v tej miestnosti? Prípadne aj kombinácie napríklad denné nočné svetlá atď. Existuje na to nejaké univerzálne riešenie? Bolo by super keby bolo aj dialkové ovládanie, alebo... Otvor fórum »
30. 11. 2017 08:57
12
Ako stiahnuť jednoducho videá z youtube?
Zdravím :) viete o nejakej jednoduchej metóde na sťahovanie? Ideálne niečo také ľahké ako je savedeo, stránka ktorá bohužiaľ už nefunguje :( tam som len skopírovala link a stiahla... konvertovanie a sťahovanie nejakých prídavných aplikácií do pc je... Otvor fórum »
30. 11. 2017 01:30
3
Ukradnutý iPhone 7 + pomoc s iCloud
Ahojte! Nenájde sa tu niekto kto sa vyzná do iPhonov ? Ukradli mi telefón , nemala som zálohované fotky v iCloude-> nedostatok pamäte. Prihlásila som sa do nového , ale fotky chýbajú pochopiteľne.... Otvor fórum »
29. 11. 2017 20:49
5
Nádherné bytosti ( Beautiful Creatures )
Ahojte , poznáte tento film ? viem že su aj knihy ale neviete či bolo natočené aj pokračovanie , resp. druhá čast ? hladal som to ale nic som nenasiel . . Otvor fórum »
29. 11. 2017 14:18
15
Ako vnímate mužov s náušnicami?
- Pozitívne, páči sa mi to
- Neutrálne, je to ich vec čo sa im páči
- Negatívne, nepáči sa mi to/nehodí sa im to
Ďalšie možnosti »
29. 11. 2017 12:13- Neutrálne, je to ich vec čo sa im páči
- Negatívne, nepáči sa mi to/nehodí sa im to
Ďalšie možnosti »