Diskusie - 567. stránka fóra
13
" ľúbim ťa :D "
Ak Vám to niekto napíše na FB na nástenku koho poznáte osobne par dni tak je to len tak zo srandy alebo len tak kamarátsky keď je tam ten smajl že ? A keď niečo niekto napíše a dá... Otvor fórum »
8. 12. 2017 13:51
3
Naj mobil s prednou kamerou!
Ahojte, prosím poraďte mi nejaký mobil, ktorý ma naozaj dobrú prednú kameru a fotky su pekne zaostrené, neskreslené no proste dokonalé selfie, už som zúfalá.. ! Ktorý by ste mi odporučili, alebo ktorý vyhovuje vám? Otvor fórum »
8. 12. 2017 11:26
3
Názov časti oblečenia
Caute, tak som dnes pozeral Peaky Blinders a no videl som to aj na kope inych miest ale to iba ako priklad. No potreboval by som vediet nazov takych tych veci co sa nosia na rukave kosele aby... Otvor fórum »
8. 12. 2017 02:52
4
Hľadám ojazdené auto
Zdravim, potreboval by som pomoc pri vybere auta. Auto by malo byt od rocniku 2009 vyssie, do 6 300€, do 150 000 km najazdené. Pri Škode Fabie ideálne od 2014 ročníku, pri BMW 1... Otvor fórum »
8. 12. 2017 02:09
7
Vie niekto programovať atmegy?
Zdravím všetkých milých ľudí :) Potrebovala by som pomôcť s programom v atmeli. Jedná sa o jednoduché vykresľovanie signálov, lenže si s tým akosi neviem rady. Kostru mám už napísanú (zrejme zle :D ). Ak by... Otvor fórum »
8. 12. 2017 00:35
6
Dá sa uživiť remeslom?
Tentoraz mám na mysli remeslá tradičného typu :) umelecké kováčstvo, stolárstvo a podobné :) Je možné sa na SK živiť touto formou? Alebo sú tieto remeslá pomaly mŕtve? Napadá vás nejaké remeslo, ktoré má... Otvor fórum »
7. 12. 2017 22:27
3
Obnovenie vymazané facebook účtu
Potrebovala by som poradiť. Myslíte, že by bola nejaká možnosť obnoviť už vymazaný fb účet? Ak s tým máte niekto skúsenosti, nápíšte ich sem prosím. Ďakujem Otvor fórum »
7. 12. 2017 20:52
7
Kľuky
Ahojte, potrebovala by som poradiť ako začať robiť kľuky. Potrebujem sa to naučiť, len neviem ako začať. Nikdy som ich robiť nevedela. Nejaké rady na začiatok :) (... a prosím majstrov sveta aby si blbé... Otvor fórum »
7. 12. 2017 19:06LEARN2CODE potrebujem pomoc
Ahojte chcel by som sa opýtať či niekto nemáte prístup ku všetkým kurzom od learn2code. Treba mi ešte pozrieť pár videí z viacerých kurzov a skončilo mi predplatné. Nebol by mi niekto ochotný poskytnúť prístup na jeden deň?... Otvor fórum »
7. 12. 2017 17:56
27
Aký bol váš prvý kontakt s počítačom?
Kedy ste prvý krát prišli do styku s počítačom? Ako si na to spomínate? Otvor fórum »
7. 12. 2017 15:57
5
MOBIL ( FOTOAPARÁT)
Ahojte, uvažujem nad kúpou nového mobilu, no doteraz som nebola spokojná s foťákom-s prednou kamerou, ktorá bola akási vždy rozmazaná a oči vôbec nezaostrené..také zombíkovské :D (mám Samsung galaxy s6) Aký by ste mi doporučili? S ktorým ste vy spokojní?... Otvor fórum »
6. 12. 2017 23:55
8
Nabíjanie iphone
Ako si nabíjať iphone aby baterka vydržala čo najdlhšie? Nejaké rady? Z 0 na 100%? Alebo ako? Dik bb Otvor fórum »
6. 12. 2017 19:57
5
Ako pracujú zvárači ?
Je tu niekto zvárač ? Mohli by ste popísať ako vyzéra váš pracovný čas ? Ide skôr o prácu ktorá sa vykonáva osamote alebo je to práca v kolektíve ? Otvor fórum »
6. 12. 2017 19:02
5
Kto má skúsenosti s brazílskym keratínom? Konkrétne cocochoco
Ahoj o týždeň idem na keratin, odporúčal mi ho aj kaderník, lebo mám veľmi zničené vlasy, takže musím si to dať. Dúfam že táto kúra mojim vlasom prospeje a nie ešte viac zničí. Lebo už... Otvor fórum »
6. 12. 2017 15:37