Diskusie - 552. stránka fóra
3
Vysoká škola: Psychológia
Rozmýšľam v poslednej dobe veľmi intenzívne nad vysokou školou. Rozhodovala som sa medzi medicínou a psychológiou. Hovorila som si pre a proti a vyhrala u mňa psychológia. Myslíte si že som sa rozhodla správne? Ak je tu niekto z... Otvor fórum »
8. 1. 2018 21:38
4
Politológia / Verejná správa?
Ahojte, rozmýšľam kam na výšku. Zaujali ma dva študijné odbory - politológia a verejná správa. Rozhodujem sa medzi nimi a vôbec si nie som istý. Čo by ste mi vy skôr poradili? Ktorou cestou sa uberať... Otvor fórum »
8. 1. 2018 18:28
38
Ktoré vedy sú vám najbližšie?
8. 1. 2018 15:40
17
Vysoká škola (ekonomia) študovať v ČR či lepšie na SR?
Čaute, je tu niekto kto študuje/oval odbor ekonómie alebo finance (môže byť aj iný odbor) na ESF MUNI? Potrebujem s niečím poradiť... Respektíve mám ísť študovať ekonómiu do ČR či ostať na SR? keď to... Otvor fórum »
7. 1. 2018 23:24
22
Právo?
Ahojte :) Mala by som záujem o štúdium práva ale nie som ešte pevne rozhodnutá či na Slovensku alebo v Čechách... Je tu niekto z Masarykovej z Brna , právnicka fakulta alebo z Ke ,... Otvor fórum »
7. 1. 2018 22:22
9
Bitcoin mining
Dobrý deň všetkým, prepáčte ak som to dal do zlej témy ale chcel by som sa opýtať. Mal by som záujem kúpiť si AntMiner R4, len ho neviem nikde nájsť na originál stránkach je všetko vypredané nepozná... Otvor fórum »
7. 1. 2018 22:19
41
Ako sa dostať k herectvu ?
Ahojte chcela by som sa dostať nejak na strednú herečku alebo dačo take. Od malička ma to bavilo a viacej ľudí mi povedali že mám talent. Veselý by ste mi poradiť ako mám pokračovať ? Otvor fórum »
7. 1. 2018 21:06
5
Stredná umelecká škola na Sklenárovej v BA
Máte niekto skúsenosti s touto školou?Oplatí sa na ňu ísť?A ak ste ju už náhodou niekto dokončili, tak dalo Vám to aj niečo do života, našli ste si dobrú prácu po tejto škole?Za každú informáciu o tejto škole Vám budem... Otvor fórum »
7. 1. 2018 20:46
12
Aky bicykel kupit?
Idem si kupit bicykel aky si mam vybrat? Vidim rozne znacky a ceny od nejakych 150 (je mi jasne ze to bude shit) do niekolko tisic eur. Nepotrebujem nic specialne len v ramci volneho casu a udrziavania formy aby... Otvor fórum »
7. 1. 2018 19:36
7
Maturita 2018
Ahoj chcem sa spýtať..neviete presne dátum kedy vychádza ústna skúška? Či každá škola to má iný dátum v máji? Pripravujete sa nejako špeciálne? Lebo mne sa moc nechce a mám z toho zlý pocit Otvor fórum »
7. 1. 2018 18:06
33
Sesternica mojej sesternice je?,,.
Páči sa mi jedno dievča, viem že jedna baba v škole je jej sesternica. Nejak som sa dostal k tomu, že mi starká povedala, že(tej baby čo sa mi páči sesternica) je moja veľmi veľmi veľmi... Otvor fórum »
7. 1. 2018 17:02
2
Multimediálne technolóie UNIZA -Žilina
Ahojte rozmýšlam nad týmto odborom a chcem vedieť či je to dobrá škola a hlavne odbor je tu niekto kto tam chodil poprípadne ešte chodí? a dalej by ma zaujímalo ako je to tam s matikou a s odbornými... Otvor fórum »
7. 1. 2018 16:54
2
Africké slimáky
Ahojte, neviete o niekom kto daruje africké slimáky achatina reticulata- len nitransky alebo banskobystrický kraj. Ďakujem :) a áno, inzeráty som pozerala, nebudem kontaktovať ľudí ktorí ich pridali v roku 2011 Otvor fórum »
7. 1. 2018 15:16
20
Núdzová antikoncepcia
Koľko dní po užití núdzovej antikoncepcie (Ellaone) mi ju nájdu v krvi? Otvor fórum »
7. 1. 2018 14:32
2
Jazykové pobyty v zahraničí
Chcela by som sa vás opýtať aké máte skúsenosti s jazyk. pobytmi v zahraničí, ktorá agentúra je najlepšia aj cenovo výhodná, čo všetko to obnáša, zážitky, skúsenosti, kde a ako dlho ste boli, ... Otvor fórum »
7. 1. 2018 13:09
18
Zlá farba na vlasy
Ahojte mala som hnedé vlasy svetlejsie. Do toho som si ale nafarbila vlasy s schwarzkopf color expert 4. 0 Chladná hnedá.... chytilo mi to úúúplne do čierna. Má niekto skúsenosť s touto farbou? Vymýva sa rýchlo? ĎAKUJEM... Otvor fórum »
7. 1. 2018 11:48
13
Bylinne cigarety
Počuli ste už o niečom takom? Neviete kde sa to da kupiť? Mali ste ich už? Otvor fórum »
7. 1. 2018 09:15