Diskusie - 520. stránka fóra
20
Problém s telefónom-Samsung
Telefon si hocikedy z ničoho nič začne robiť čo chce, posúvať obrazovku, otvárať aplikácie a ržchlo sa mínajú %. Keď ho zamknem, nejde dotyk na display. Musím vybrať baterku, dať na nabíjačku a až tak zapnut, keby som ho zapol... Otvor fórum »
4. 3. 2018 12:56
15
Kvalitné farebné šošovky
Ahoj :) vedeli by ste mi prosím poradiť značku/aspoň stránku, kde by sa dali objednať farebné dioptrické šošovky? Potrebovala by som nejaké kvalitné, lebo mám také gaštanové oči, a chcela by som modrú farbu. ... Otvor fórum »
4. 3. 2018 10:40
9
Test na drogy
mám taký problém, som pravidelný užívateľ marjanky, naposledy som mala v štvrtok a v nedeľu mi má dať mama testy na drogy v tele.. asi pôjde o moč alebo sliny. Ako to oklamať? Už je sobota a... Otvor fórum »
3. 3. 2018 15:56
1
Príjímací pohovor na SSOŠ
Ahoj ľudia, chcem sa váš opýtať, čo sa vás pýtali na prijímacom pohovore na súkromnú strednú? Otvor fórum »
3. 3. 2018 15:31
25
Pozvať ju von?
Boli sme s kamarátmi v meste, klasická párty. Kecal som tam s jedným dievčaťom, ale musela celkom skoro odísť. Opýtal som si číslo, dala mi ho bez slova. Píšeme si týždeň, myslíte, ... Otvor fórum »
3. 3. 2018 12:28
7
Manažment verejnej správy VS. Masmediálna komunikácia
Ahojte. Podal som si prihlášku na výšku na manažment verejnej správy a masmediálnu komunikáciu. Je to od seba totálne odlišné a ja sa neviem rozhodnúť. KOMENTÁR POKRAČOVANIE. Otvor fórum »
2. 3. 2018 20:34
20
Kto vás najviac inšpiruje?
Ahojte, kto vás najviac inšpiruje/motivuje a prečo? :) Otvor fórum »
2. 3. 2018 20:33
3Instagram
Prosím pomôžte mi. Mám samsung galaxy s7 a keď na instagrame chcem s niekým streamovat tak mne to neukázal ani tých 2 smajlikov že niekoho pridat. A keď niekto streamuje a niekoho chce pridať tak pri mojom mene... Otvor fórum »
2. 3. 2018 20:26
1
THE NEW YORK TIMES
Ahojte, viete niekto kde by som túto dennú tlač mohla na západnom Slovensku zohnať? Viem, že je možnosť dostať sa k online podobe, mám však záujem o klasickú papierovú verziu. Ďakujem za všetky odpovede:) Otvor fórum »
2. 3. 2018 17:18
20
Psychosomatické choroby
Stalo sa vám už, že aj napriek strave, vitamínom, pohybu a pod. sa vám prejavil nejaký zdravotný problém na základe prežitej traumy alebo vyvolanej spomienky na ňu? Skrátka, že psychika prevalcovala zdravé spôsoby života? Viac... Otvor fórum »
2. 3. 2018 15:30
4
WordPress hosting
Aky webhosting pouzivate pre svoje WordPress weby? Na zaklade clanku https://punchwp. com/sk/wordpress-hosting/ povazujem za najlepsie slovenske WordPress hostingy ten od WebSupportu a Webglobe Yegon. Otvor fórum »
2. 3. 2018 14:54
22
Koľko ušetríte z výplaty?
Zoberme váš príjem po zdanení (netto) a ostatné (príjmy z prenájmov, dávky, príspevky, ) Ak zaplatíte všetky životné náklady (podnájom, energie, jedlo, mobil, internet, auto, motorka, hypotéka, pôžička, ... Otvor fórum »
2. 3. 2018 13:44
7
Ty a výpoveďe
2. 3. 2018 11:17
9
Vy čo ste žili v Nemecku, je Nemecko dobrá krajina na život?
2. 3. 2018 10:38
11
Ktoré počasie je najpresnejšie ?
Ktora aplikacia na android na predpoved pocasia je podla vas najpresnejsia ? Lebo fakt neviem comu mam verit ked v jednej je predpoved -6 a v dalsej -13 :D Otvor fórum »
2. 3. 2018 00:57