Diskusie - 517. stránka fóra
4
Industrial
Mám industrial už 10 dní. Ale v strede mi tlačí na chrupavku a vytvára otlak. Chcem si ho dať dole a do dolnej dierky dať samostatnú náušnicu ale bojím sa že mi nezarastie alebo zostane moc viditeľná jazva. ... Otvor fórum »
10. 3. 2018 15:51
2
Spánok
Ahojte, je tu tiež dakto kto to má so spankom rovnako tak ako ja, že zaspí o 4 ráno a potom už o pol osmej vstáva? Otvor fórum »
10. 3. 2018 15:36
5
MDM
Prečo sa na Slovensku neoslavuje aj Medzinárodné deň mužov? Ja ako muž sa cítim byť diskriminovaný, keď sa všade vôkol mňa obdarovávajú ženy a muži nie. Otvor fórum »
10. 3. 2018 13:12
8
Stupnice
Vie mi niekto poradiť ako sa učiť stupnice ? poprípade poradiť ktoré stupnice sa treba učiť ?hlavne ak hrám podladenú gitaru Otvor fórum »
10. 3. 2018 00:06
1
UNIZA vs. TUKE
Čaute :) Podala som si prihlášku na TUKE a UNIZA odbor Stavitelstvo . Neviem sa teda rozhodnúť kam. Pravdu povediac viac ma láka UNIZA. A ak sa tu najde este niekto z FS... Otvor fórum »
9. 3. 2018 21:20
12
Slúchadlá
Ahojte, potreboval by som poradiť s kúpou nových slúchadiel (štuplových do uší)... :D Mohli by ste mi prosím poradiť, že aké sú podľa vášho vedomia najlepšie slúchadlá (cca do 35€)? Otvor fórum »
9. 3. 2018 17:21
3
FF UK informačné štúdiá
Nazdar, má niekto skúsenosti s týmto odborom? Najlepšie niekto, kto tam už študuje. Chcel by som tam ísť zo strednej umeleckej, a potrebujem vedieť, či je to náročné, prípadne či tam máte matiku, ... Otvor fórum »
9. 3. 2018 13:58Webrebel 2 videá
Zdravím nemáte niekto videá webrebela 2? Mám len polku webrebela 2, potom celý JS a wr1. Otvor fórum »
9. 3. 2018 11:07
7
Dar k mdž pre starkú
čo vám napadlo? myslíte, že by to mohlo byť aj niečo ako nejaká ozdoba s textom o starkej, alebo to sa nehodí? cestujem zajtra a s kvetom to neriskujem... prosím, poraďte :) Otvor fórum »
8. 3. 2018 20:46
13
Je to trápne.
Ako mám niekomu napísať, že si ma s niekým pomýlil? Vypisuje mi jeden chalan, ktorý si myslí, že som niekto iný. Ako mám reagovať? Otvor fórum »
8. 3. 2018 19:55
8
Šport
Ahojte, chcem sa vás opýtat, čo je podla vás dvôležitejšie ? Študium alebo sport ? Mislím si že väčšina povie študium pretože bez toho ssa neda "pracovať" Ale ajtak, keď milujete sport čo... Otvor fórum »
8. 3. 2018 19:28
4
Študuje niekto na UKF psychológiu, sociálnu prácu ? ,,alebo na SPU bezpečnosť a kontrolu potravín?
Študuje niekto na UKF psychológiu, sociálnu prácu ? ..alebo na SPU bezpečnosť a kontrolu potravín? ..... mala by som pár otázok ohľadom štúdia , prijímačiek a zložitosti predmetov nakoľko sa neviem rozhodnúť , na ktorej... Otvor fórum »
8. 3. 2018 13:54
7
Slúchadlá do uší
Čaute Birdzáci... Vedeli by ste mi poradiť nejaké super slúchadlá do uší za primeranú cenu, t. j. do 35eur? Zatiaľ sa mi pozdávajú Marshall Mode alebo JBL T110. Otvor fórum »
8. 3. 2018 13:48