Diskusie - 517. stránka fóra
5
Nevyužitý priestor na podnájom
Zdravím, u nás v dedine sa ponúka na podnájom jeden menší priestor bola to bývala predajňa textilu. Poraďte čo by sa tam dalo podniknúť. Mimochodom je to mala dedinka tak 1200 obyvateľov a krčiem a obchodov už... Otvor fórum »
10. 3. 2018 16:14
4
Industrial
Mám industrial už 10 dní. Ale v strede mi tlačí na chrupavku a vytvára otlak. Chcem si ho dať dole a do dolnej dierky dať samostatnú náušnicu ale bojím sa že mi nezarastie alebo zostane moc viditeľná jazva. ... Otvor fórum »
10. 3. 2018 15:51
2
Spánok
Ahojte, je tu tiež dakto kto to má so spankom rovnako tak ako ja, že zaspí o 4 ráno a potom už o pol osmej vstáva? Otvor fórum »
10. 3. 2018 15:36
5
MDM
Prečo sa na Slovensku neoslavuje aj Medzinárodné deň mužov? Ja ako muž sa cítim byť diskriminovaný, keď sa všade vôkol mňa obdarovávajú ženy a muži nie. Otvor fórum »
10. 3. 2018 13:12
8
Stupnice
Vie mi niekto poradiť ako sa učiť stupnice ? poprípade poradiť ktoré stupnice sa treba učiť ?hlavne ak hrám podladenú gitaru Otvor fórum »
10. 3. 2018 00:06
1
UNIZA vs. TUKE
Čaute :) Podala som si prihlášku na TUKE a UNIZA odbor Stavitelstvo . Neviem sa teda rozhodnúť kam. Pravdu povediac viac ma láka UNIZA. A ak sa tu najde este niekto z FS... Otvor fórum »
9. 3. 2018 21:20
12
Slúchadlá
Ahojte, potreboval by som poradiť s kúpou nových slúchadiel (štuplových do uší)... :D Mohli by ste mi prosím poradiť, že aké sú podľa vášho vedomia najlepšie slúchadlá (cca do 35€)? Otvor fórum »
9. 3. 2018 17:21
3
FF UK informačné štúdiá
Nazdar, má niekto skúsenosti s týmto odborom? Najlepšie niekto, kto tam už študuje. Chcel by som tam ísť zo strednej umeleckej, a potrebujem vedieť, či je to náročné, prípadne či tam máte matiku, ... Otvor fórum »
9. 3. 2018 13:58Webrebel 2 videá
Zdravím nemáte niekto videá webrebela 2? Mám len polku webrebela 2, potom celý JS a wr1. Otvor fórum »
9. 3. 2018 11:07
7
Dar k mdž pre starkú
čo vám napadlo? myslíte, že by to mohlo byť aj niečo ako nejaká ozdoba s textom o starkej, alebo to sa nehodí? cestujem zajtra a s kvetom to neriskujem... prosím, poraďte :) Otvor fórum »
8. 3. 2018 20:46
13
Je to trápne.
Ako mám niekomu napísať, že si ma s niekým pomýlil? Vypisuje mi jeden chalan, ktorý si myslí, že som niekto iný. Ako mám reagovať? Otvor fórum »
8. 3. 2018 19:55
8
Šport
Ahojte, chcem sa vás opýtat, čo je podla vás dvôležitejšie ? Študium alebo sport ? Mislím si že väčšina povie študium pretože bez toho ssa neda "pracovať" Ale ajtak, keď milujete sport čo... Otvor fórum »
8. 3. 2018 19:28
4
Študuje niekto na UKF psychológiu, sociálnu prácu ? ,,alebo na SPU bezpečnosť a kontrolu potravín?
Študuje niekto na UKF psychológiu, sociálnu prácu ? ..alebo na SPU bezpečnosť a kontrolu potravín? ..... mala by som pár otázok ohľadom štúdia , prijímačiek a zložitosti predmetov nakoľko sa neviem rozhodnúť , na ktorej... Otvor fórum »
8. 3. 2018 13:54