Diskusie - 510. stránka fóra
17
Srakotinky z nasho detstva!
Torpi ma inspiroval na zalozenie tohto fora, aby sme nostalgicky zaspominali na nasu "mladost" :D ja som postla pred par dnami zuvackove hodinky, dnes tu mame nalepky z monte.. Hadzte fotecky veci, ktore si pamatate vy a... Otvor fórum »
22. 3. 2018 15:33
10
Seriály
Ahojte, viete niekto o stránke kde sa dajú sťahovať celé série seriálu v angličtine aj s anglickými titulkami? Už som to skúšala aj na utorrent, prvých 13 častí som nemala problém, ale teraz už to blbe...... Otvor fórum »
22. 3. 2018 13:31
8
Prihlásili ste sa už niekedy do talentovej show?
Prihlásili ste sa už niekedy do Superstar, Hlasu Česko Slovenska alebo ČS má talent? Ale pokojne aj do nejakých menších? Alebo nad tým uvažujete? Ako to prebiehalo? Akú ste mali s tým skúsenosť? Prípadne niekto váš blízky? Otvor fórum »
22. 3. 2018 11:12
11
Rpg hry
Ahojte, nepoznáte niekto náhodou nejakú dobrú RPG hru, ktorá funguje a pravidelne je tam aspoň ako taký počet ľudí? Dostala som chuť vrátiť sa do imaginárneho sveta, ale neviem nájsť nič aktívne, kde nie sú len... Otvor fórum »
21. 3. 2018 22:48
2
Recyklácia bežných vecí
Dnes ma zaujali 2 články, ktoré postnem v komentári nižšie. Začala som teda rozmýšľať, ako by som mohla zrecyklovať napríklad topánky. Samozrejme, môžem ich predať, darovať alebo jednoducho vyhodiť do smetného koša. Existuje... Otvor fórum »
21. 3. 2018 21:58
6
Channel Zero-Candle Cove (Skutočnosť?)
Ahoj všetci ! Pred pár dňami som začala pozerať seriál Channel Zero. Na YT som sa dostala k videu, kde je celá epizoda tohto programu. Viete mi povedať o samotnom programe niečo viac? Existuje? Existoval? Vysielali ho... Otvor fórum »
21. 3. 2018 21:52
42
Bol si si istý VŠ?
Bol si si úplne istý vysokou školou, na ktorú si podával prihlášku, alebo si mal predsa len pochybnosti (či nájdeš uplatnenie, či ťa to bude baviť..)? Podal si prihlášku na viacero rozličných odborov? Oľutoval si niekedy výber?... Otvor fórum »
21. 3. 2018 21:23
13
Ako ochorieť?
Prosím vás mali by ste nejaké rady ako ochorieť? Nechcem ísť von a ani spať s niečim mokrým. Potrebujem to súrne do zajtrajšieho rána. Otvor fórum »
21. 3. 2018 20:33
3
SOČ
Nejaký nápad na tému SOČ(stredoškolska odborná činnosť ) nejaka téma čo sa týka zdravotníctva a aby sa toho dalo veľa nájsť :) Ďakujem Otvor fórum »
21. 3. 2018 20:25SOČ
Nejaký nápad na tému SOČ(stredoškolska odborná činnosť ) nejaka téma čo sa týka zdravotníctva a aby sa toho dalo veľa nájsť :) Ďakujem Otvor fórum »
21. 3. 2018 20:25
12
Si momentálne zamilovaný?
21. 3. 2018 19:55
3
Podnikovohospodárska fakulta v Ke EUBA
Čaute :D, je to naliehavé, je tu dakto, čo študuje na Podnikovohospodárskej fakulte EUBA v Košiciach alebo dakto, čo tam podával prihlášku? Chcel by som vedie, že jaké je tam štúdium? Je tam veľmi ťažká... Otvor fórum »
21. 3. 2018 19:37
14
Kde sa vnútorne cítite najlepšie?
Môžu to byť hory, more, dedina, mesto proste kde je vám najlepšie? Napríklad mne bolo najlepšie v Rakúsku pri sesternici. Otvor fórum »
21. 3. 2018 18:29
9
Program na Sobotu a Nedeľu
Ahojte túto Sobotu a Nedeľu mám ísť s jednou maminou kolegyňou na "dámsku jazdu" iba my dve a mám vymyslieť program v BA kdekoľvek chcem na sobotu a nedeľu ale ja netuším nemáte nejaké návrhy? Otvor fórum »
21. 3. 2018 17:43
1
Práca v Bratislave
Čaute. Máte niekto skúsenosť s firmou Document Logistic v Bratislave v Rači? Ak áno, tak aké?? A kde pracujete vy? A kde v BA ste boli spokojný a pracovalo sa Vám dobre?? Otvor fórum »
21. 3. 2018 17:18
18
Spánok a únava
Ahoj Bľudia, v poslednom čase mam väčší problém s únavou a spánkom. Snažím sa spať 6-7h/deň a vždy ráno som neskutočne unavená. Keď nemusím ráno vstávať a nenastavim si budík spím aj 10-13h, zobudím sa a... Otvor fórum »
21. 3. 2018 16:10
24