Diskusie - 509. stránka fóra
7
Pomoc: Dotazník pre diplomovú prácu
Ahojte. V rámci diplomovej práce realizujem prieskum zameraný na elektromobily. Budem rád keď si nájdete čas a pomôžete mi s vyplnením anonymného dotazníka na tejto adrese http://bit. ly/dizajn-dotaznik Vopred Vám ďakujem za... Otvor fórum »
23. 3. 2018 21:26
2
Prestup studijny program
Zdravim, nema niekto skusenost s prestupom medzi studjinymi programami po 1. rocniku bc. Zvyknu to schvalit ak su tam za 1. rocnik 2 rozdielne predmety? A ak to schvalia treba tie predmety dorobit ? jedna... Otvor fórum »
23. 3. 2018 20:25
15
Jazyková bariéra na českých vysokých školách
Čaute slováci študujúci v Česku(Brno, Olomouc, Praha... ) , študujete napríklad informatiku, máte skúšku a máte sa naučiť hromadu teórie, učíte sa tú teóriu bezhlavo po česky alebo si ju prekladáte do slovenčiny a tak... Otvor fórum »
23. 3. 2018 20:09
33
Vysnívaná dovolenka
Ahojte, pri prezeraní kadejakých tripov a dovoleniek mi napadlo, opýtať sa vás, do akých krajín by ste sa chceli pozrieť a prečo? PS. : Vonku je síce čoraz príjemnejšie, ale prečo si to tu aspoň... Otvor fórum »
23. 3. 2018 20:03
2
Pomoc s diplomovkou
Ahojte je tu niekto kto sa vyzna v statistickych testoch (t-test, Mann-Whitney test, chi-kvadrat test a podobne bullshity) na testovanie hypotez? V stredu odovzdavam diplomovku a toto je posledna vec ktora mi chyba ale ja tomu nerozumiem. ... Otvor fórum »
23. 3. 2018 15:45
8
Amazon
Ahojte, ak si objednavam elektroniku zo zahraničia cez Amazon, budem mať nejaku zaruku? Otvor fórum »
23. 3. 2018 14:58
6
Kolegyne v práci
strasne malo znakov je tu nato aby som vysvetlila tému. Robim v kancelárií na technickom útvare a nie som spokojna s kolegynami. Su strasne drze, vulgarne aj ked im clovek nic neurobil. Nie len ku mne... Otvor fórum »
23. 3. 2018 14:05
4
Pošta - otázka
Dá sa zistiť , či mám balík na pošte iba podľa mena bez podacieho lístku ? thanks Otvor fórum »
23. 3. 2018 06:41
12
Liq u icity
Caaaaaute, kto ide v sobotu na hospitality?@mayben nebodaj :)?a este? Otvor fórum »
23. 3. 2018 00:37
11
53
Kedy ste mali prvú cigu?
Pochváľte sa kedy ste mali prvú cigu? Ako to chutilo? A prečo ste si potiahli? Otvor fórum »
22. 3. 2018 20:33
6
Dobrý zubár v Prievidzi
Pekný vecer prajem :) prosim poradte mi nejakeho fakt ze dobreho zubara, ktory dokaze odviest kvalitnu pracu a ma ludsky pristup v prievidzi respektive prievidzsky okres. Dakujem krasne Otvor fórum »
22. 3. 2018 20:26
4
Paradajky - prosím prosím
pridávam ako fórum, aby ste si to viacerí všimli :D mám doma paradajkové pyré, alebo teda lúpané paradajky a neviem čo s týým, poraďte niečo fajnové Otvor fórum »
22. 3. 2018 18:11
8
"Vyšlá" faktúra
Ahojte! Mám taký menší problém. Robím prácu do školy, kde som napísal vyšlú faktúru: "Vystaví sa na zákazníka vyšlá faktúra, na základe ktorej firme zaplatí. " Podľa mojej profesorky vraj vyšlá faktúra neexistuje.. ako by som "vyšlá"... Otvor fórum »
22. 3. 2018 17:00
13
Co mu to vypadlo z vacku? :D vraj sparatko.
https://www. youtube. com/watch?v=Mq6f9sA7rc4 Otvor fórum »
22. 3. 2018 16:19
- Nie
- Iná možnosť (koment)
Hlasuj »