Diskusie - 4982. stránka fóra
10
Pozná tu niekto kapelu Haemorrhage?
Pozná tu niekto kapelu Haemorrhage? Otvor fórum »
9. 9. 2011 20:21
9
Dá sa,,.
... použiť certifikát/osvečenie z Akadémie vzdelávania - angličtiny použiť namiesto maturity? Koľko sa tam chodí? dá sa to niekde použiť? Otvor fórum »
9. 9. 2011 19:14
45
Dokážete akceptovať názory ľudí aj keď s nimi nesúhlasíte?
alebo ste schopní sa s človekom aj pohádať len aby ste dokázali, že len ten váš názor môže byť správny? Tak ako ste na tom ? :) Otvor fórum »
9. 9. 2011 18:57
6
Xbox 360 kINECT
- Ano vlastnim a som s nim spokojný
- Ano vlastním ale niesom s ním spokojný
- Nie nevlastním
Ďalšie možnosti »
9. 9. 2011 18:20- Ano vlastním ale niesom s ním spokojný
- Nie nevlastním
Ďalšie možnosti »
2
LF Partnera - Lezenie
Zdravím . Nebýva dakto v okoli Buchlovic , Uherske Hradiste a venuje sa lezeniu ? Chodim tam na tyzdnovky a nechcem zanevriet na lezenie , takze ci sa tu dakto taky nachadza skym by som mohol vyrazit Otvor fórum »
9. 9. 2011 18:00
24
Možem pozvať najlepsiu kamaratku mojej expriatelky niekam von?
Ahojte, potreboval by som poradit. Je tu jedno dievča, ktore sa mi platonicky páči už niekolko rokov, len nikdy som nemal príležitosť sa snou nejak zblížiť. A zhodou okolností je to najlepšia kamarátka mojej ... Otvor fórum »
9. 9. 2011 17:49
13
22
Čo z nudy ?
Ahojte , chcel by som vedieť , čo mám robiť keď sa nudím a žiadné návrhy ako napr. čítanie knihy alebo ísť von s kamošmi , neberem :D ... Otvor fórum »
9. 9. 2011 17:32
25
Niečo na večer ?
Potrebujem pomocť . . Neviem čo mám robiť po dlhých nudných večeroch ..Chodím často von ale ked nie som tak sa totálne nudím . Potrebujem nejaku aktivitu :) Vopred dakujem :D Otvor fórum »
9. 9. 2011 17:22
9
Staršia gitara
Máme doma gitaru ktorá má asi 15 rokov, možno menej, a chcela by som ísť na krúžok gitary. Myslíte, že pre začiatočníka by postačovala? Alebo si mám hneď kúpiť novú? Alebo to je úplne jedno? Už... Otvor fórum »
9. 9. 2011 17:20
2
Šikovné to ženy, priatelia,,,, mňau
Tak toto video ma dostalo... no nespievajú nádherne? Až sa mi tlačia slzy do očí, niektorý ľudia majú naozaj obrovský dar... ach, kam sa hrabe lejdy gaga, kto mi povie? ... Otvor fórum »
9. 9. 2011 16:58
14
Názov filmu
Ahojte :) pred pár mesiacmi som sa dostala k upútavke jedného filmu-žena sa chcela rozísť s partnerom, pretože už ho neľúbila. Lenže potom zistila, že je tehotná, lebo on pred sexom prepichol naschvál kondóm, aby mali dieťa. ... Otvor fórum »
9. 9. 2011 16:13
50
Tehotenstvo
Som v 10 týždni tehotenstva, v 4 mi začali tzv. "ranné nevoľnosti", ktoré u mňa trvajú celé dni... Som slabá, mám nechutenstvo skoro ku všetkým jedlám aj k veľa vôňam a pod. Jedlo väčšinou... Otvor fórum »
9. 9. 2011 15:34
52
Ako presvedčiť rodičov???
Ahojte ľudia! Bývam v celkom veľkom byte a strašne by som chcela psa. Problém je, že my už máme kocúra ale to by sa dalo zariadiť... Väčšie problémy sú tie že: chcem dá sa povedať že celkom veľkého psa,... Otvor fórum »
9. 9. 2011 15:21
12
Reklamácia baterky v mobile
Čaute, potrebujem radu. Mám nový mobil (tak mesiac, no) a úplne je úžasný, Samsung Galaxy Mini, ale baterka mi vydrží priemerne tak deň. Sprvu som sa nad tým nepozastavovala, lebo som sa s... Otvor fórum »
9. 9. 2011 14:53
9
Právo Komenského BA - prijatie bez skúšok
Prosím Vás vie mi niekto možno z osobnej skúsenosti povedať či je pravda, že na Právo na Komenského berú bez prijímacích pohovorov v prípade, že máte samé jednotky ? (z profilových predmetov ), nám to povedala učiteľka,... Otvor fórum »
9. 9. 2011 13:49