Diskusie - 4941. stránka fóra
10
Muzikál
Poraďte prosím nejaký veselý muzikál alebo hudobný film, niečo ako Hairspray Otvor fórum »
24. 9. 2011 15:09
14
Technicka univerzita Zvolen
Je ťažké dostať sa na technickú univerzitu? Chcela by som ísť študovať ekológiu a využívanie krajiny, neviete či je veľký zájuem o tento odbor? Príjmačky sa nerobia a priemer vysvečiek mám okolo 2. 00 a chodím na gympel... mýslite,... Otvor fórum »
24. 9. 2011 14:57
7
Poistná matematika?
Oplatí sa ísť študovať finančnú alebo poistnú matematiku?? A čo zamestnanie? Dá sa získať práca? Lebo moje okolie ma prehovára, aby som to nešla študovať, pretože bez známostí si prácu nenájdem a potrebujem 3 roky praxe a že... Otvor fórum »
24. 9. 2011 14:50
7
Je tu niekto, kto robil prijimacky na logopediu na UK v BA a je ochotny sa podelit o "dojmy":D?
Na podanie prihlasok mam este 4 mesiace cas, ale nic nechcem zanedbat a tak by som rada vedela, co sa na prijimackach vyskytlo... Na stranke UK sa pise, ze je tam nos, bio cloveka, ... Otvor fórum »
24. 9. 2011 14:19
9
Steam-problém
Čaute. Mám taký problém-internet mi ide dobre, všetko je OK, len steamu jebe a píše mi túto chybnú hlášku: http://imageshack. us/f/221/beznzvujx. jpg/ Čo s tým mám robiť? Som zúfalý, na steam sa nechcem obracať kedže... Otvor fórum »
24. 9. 2011 13:53
17
Páčia sa Vám pesničky od Pittbula ??
celkom dobré pesničky má##veeeľmi##nie nepáči##nepoznám Otvor fórum »
24. 9. 2011 13:41
8
Filmy
Ahojte nepoznáte niekto nejaké dobré filmy podobného žánru ako je gympl, brakout alebo také nejaké? jednoducho povedané také nejaké streetové filmy alebo ako by som to nazval :D vopred Ďakujem Otvor fórum »
24. 9. 2011 13:24
10
Brigáda
Rada by som si našla nejaku brigádu(najlepšie roznášanie letákov) v Ružomberku ... nevedeli by ste mi niečo poradiť? poprípadne nejaku stránku kde sa niečo podobné dá nájsť... dakujem :-) Otvor fórum »
24. 9. 2011 12:58
15
Šaty na stužkovú
ahojte, nepoznáte náhodou niekto nejakú fakt dobrú predajňu spoločenských šiat v Bratislave, kde by som si mohla kúpiť pekné jednoduché šaty na stužkovú, nie prečačkané a nie za 200 eur? Už som prešla asi tisíc... Otvor fórum »
24. 9. 2011 12:56
10
Čierna farba na oblečenie
Chcela by som si zafarbiť vyblednuté čierne oblečenie. Vedeli by ste mi prosím poradiť nejaký obchod, kde dostať takúto farbu na zafarbenie čierneho oblečenia, poprípade aj nejaký konkrétny výrobok? Za Vaše odpovede ďakujem. Otvor fórum »
24. 9. 2011 12:56
3
Nick Drake
Poznáte anglického speváka Nicka Drakea? Je úžasný, hoci ho tak málo ľudí pozná, hlavne na Slovensku. čo si o ňom myslíte? Pre info: http://www. youtube. com/watch?v=Y2jxjv0HkwM Otvor fórum »
24. 9. 2011 12:41
13
Môže mi tu niekto pomôcť s css-kom?
Niekto ochotný , kto sa nudí .. nespravíte mi prosim birdz menu ..? vo photoshope som mimo... Otvor fórum »
24. 9. 2011 12:32Sochy z piesku, sochy v skalách-projekt
Do školy robím s kamoškou projekt. Má to byť vlastne titulka (časopis) kde budú naše zážitky z leta. Jeden jej a jeden môj plus nejaké tie fotky. Obidve robíme dosť podobné témy. Taliansko, ona o... Otvor fórum »
24. 9. 2011 12:31
5
Otázka, ako to rieši štát ?
Muž predá svoje spermije. Niekto ich použije a žena bude mať dievča. Daný muž sa ožení a bude mať chlapca. Ten chlapec si vezme dievča z otcových spermijí. Ako to vyrieši štát, keď sa... Otvor fórum »
24. 9. 2011 12:18
3
Lampiony stastia
kde sa daju kupit najlacnejsie lampiony stastia v bratislave lebo ich je strasne vela tych rpedajcov Otvor fórum »
24. 9. 2011 11:43
- stredne dlhy
Hlasuj »