Diskusie - 488. stránka fóra
17
Oškrenina na kolene
Ahojte keď som išla z vlaku domov padla som na koleno na betone. Mám tam oškreninu. Mám to velké asi ako 2 prsty na ruke. Mám tam ako keby nejakú vodičku a vyzerá to napuchnuté. Veľmi... Otvor fórum »
2. 5. 2018 13:15
20
Prírodovedecka alebo farmácia
Ahoj. Chcela by som sa opýtať ako hodnotíte farmáciu a prírodovedecku. Hlavne ma zaujíma uplatnenie, dávala som si prihlášky na obe na prírodovedeckej konkrétne molekulárna biológia a biochémia organizmu. Otvor fórum »
2. 5. 2018 13:02
15
Prestup na sš
Ahojte chcem sa spýtať na kritériá prestupu zo SŠ na SŠ . Som v 3 ročníku na obch. aka. a dôvodom prestupu je že má napadol školník. Chcem prestúpiť na ten istý odbor ale či náhodou neviete... Otvor fórum »
2. 5. 2018 07:21
12
Fórum pre Bslečny
Baby skúšali ste už tie nalepovacie podprsenky? Idem na svadbu a mám šaty, kde sa normálna podprsenka absolútne nehodí. Bud nalepovacia alebo bez. Ja nemám problém ísť bez, ale svadba bude aj v kostole a budem úplne vpredu,... Otvor fórum »
1. 5. 2018 22:22
15
Prečo sa všetko vyrába z pšeničnej bielej múky, keď je tak škodlivá?
Prečo sa všetko vyrába z pšeničnej bielej múky, keď je tak škodlivá? Čokoľvek prečítam, tak tomu škodí biele pečivo, biela ryža, pšeničná múka.... Tak prečo to do riti vyrábajú keď je to... Otvor fórum »
1. 5. 2018 21:51
6
Názov filmu
Guys toto som písala už pred rokom a nikam som sa neposunula. Film bol o nejakej blondyne, čo "nechtiac" strčila svoju nadriadenú pod vlak, a deň na to ju povýšili. Za chvíľu sa jej niekto vyhrážal,... Otvor fórum »
1. 5. 2018 20:04
8
Psychologicka poradňa #1
Pokiaľ chcete odľahčiť vašu situáciu v akej ste ( momentálne emocionálne rozpoloženie), napíšte sem. Čím viac crazy shit tým lepšie. . Otvor fórum »
1. 5. 2018 20:04
3
Bakalárka opravný termín
Ahojte, chcem sa spýtať, je tu niekto kto nahrával bakalárku druhý krát do ERZP? Chcem sa spýtať ako to funguje, je potreba prácu prerobiť úplne na kompletku, alebo len to čo mi vytkli, že mám... Otvor fórum »
1. 5. 2018 17:11
14
Mega dôležitá jazykovedná dilema
Drahý birc, ako sa oficiálne nazýva zvyk, ktorý vydáva somár? Proste, pes šteká, mačka mňauká, čo do boha robí somár?! (Ako to znie viem. Ako hrdzavý pánt. Zaujíma ma len, ako... Otvor fórum »
1. 5. 2018 16:36
6
UPJŠ alebo Univerzita Komenského?
Chcela by som sa opýtať na vaše názory/skúsenosti v odbore právo na týchto školách. Vybrať si musím sama a ani tu od vás nehľadám odpoveď na moju dilemu, len by som sa o týchto školách rada viac dozvedela... Otvor fórum »
1. 5. 2018 12:09
54
Prosím o vyplnenie dotazníku ku Bc. práci jednej mojej známej. Téma: trest smrti.
https://docs. google. com/forms/d/e/1FAIpQLSfpd4FuvR5kACZEAwuxVsurFeiMDUTpiWwnuqfZZXbfmOdlIg/viewform Trest smrti vs dnešná spoločnosť. Trest smrti vs doživotie. Vaše názory? Otvor fórum »
1. 5. 2018 11:29
34
Som zadana a stale mi pose jeden chalan
Ahojte birdzáci! Na zaciatiok poprosim strante sa predsudkov. ide o to ze mam vztah uz skoro rok a pocas neho som spoznala jedneho chalana, s ktorym si od zaciatku sadli, no ja som ho od zaciatku brala ako... Otvor fórum »
1. 5. 2018 09:34
4
Kde predávate oblečenie?
Čaute, predovšetkým baby, odporúčite nejakú stránku, bazár alebo hocičo, kde sa vám podarilo predať takmer nové alebo aj nové oblečenie? Otvor fórum »
1. 5. 2018 01:48
15
Tattoo
Ahojte môj priateľ má problém s tým, že si chcem dať spraviť tetovanie (druhé v poradí). Mrzí ma to, že z toho bude sklamaný, ale stále som slobodná a rozhodujem sama za seba. Aký... Otvor fórum »
1. 5. 2018 00:25