Diskusie - 487. stránka fóra
11
BIOS - PC Asus
Zdravím :) Ja sa v tom nevyznám..idem si pre radu :D Mám ntb ASUS F556UQ-DM948T. Funguje paradne... ale už tak 3 mesiace mi tak cca. raz za mesiac ..počas práce na ňom ukáže modrú obrazovku-smutného smajla, reštartuje... Otvor fórum »
4. 5. 2018 14:44
6
Preklad latina
Zdravím, vedeli by ste niekto preložiť ,,TEMPUS OMNIA FERT, SED ET AUFERT OMNIA TEMPUS" ?? Otvor fórum »
4. 5. 2018 11:51
7
Hálova 16
Ahojte, som v 8 ročníku na Zš a mali sme rozmýšlať nad Sš. Na nete som našiel elektrotechnickú školu v Bratislave spše hálova 16 na ktorej by som chcel študovať odbor Informačné a sieťové technológie. Otázka znie,... Otvor fórum »
3. 5. 2018 20:41
62
Komunikácia
Ahojte, taký rýchly prieskum rečových schopností birzdákov :D Nemáte problém/strach/trému, atd, keď si máte niečo objednať v mekáči alebo vybaviť niečo či už osobne alebo telefonicky a podobné prípady kde začínate hocijakú komunikáciu :D Otvor fórum »
3. 5. 2018 20:28
9
Do Kyjeva za zábavou ?
Boli ste už niekto v Kyjeve na tripe ? Napadlo ma, že by sme sa tam vybrali s partiou čisto chalani, a chcel by som vediet či sa to oplatí a či sa tam dá dobre zabaviť :)... Otvor fórum »
3. 5. 2018 17:47
4
Farmácia UK BA - percentil
Neviete náhodou aký by mohol byť tohto roku percentil pre prijatie na farmáciu UK v Bratislave? Niekde som čítal, že minulý rok to bolo 50. Je to reálne a pohybuje sa to tak bežne alebo minulý rok bola... Otvor fórum »
3. 5. 2018 17:09
2
Súťažime?
Ahojte, ak by ste si niekto našli prosím pár sekúnd a zahlasovali za túto fotku, boli by sme veľmi vďační :) https://www. letemsvetemapplem. eu/soutez/18/05/81/ Ďakujemee :))) Otvor fórum »
3. 5. 2018 16:42
5
Pomoc s výcvikom psa
Ahojte, mám doma 4 mesačné šteniatko-fenku, krizenec zlatého retrievera a kokerspaniela. Chcem ju naučiť na vôdzku, ale zakaždým, keď jej ju pripnem, ľahne si a nechce sa pohnúť, ... Otvor fórum »
3. 5. 2018 16:08
12
Turistická výbava- pomer cena kvalita
Zdravím BIRDZ-áci, poraďte mi, kde na internete sa dá kúpiť kvalitná turistická výbava (stačí taká čo sa po roku nerozpadne) za čo najnižšiu cenu (low budget). Presnejšie, hľadám spacák do cca 0°C, karimatku,... Otvor fórum »
3. 5. 2018 10:17
5
Súťaž - pár sekúnd Vášho času za hlas :)
Ahojte, ak by ste si niekto našli prosím pár sekúnd a zahlasovali za túto fotku, boli by sme veľmi vďační :) https://www. letemsvetemapplem. eu/soutez/18/05/81/ Ďakujemee :))) Otvor fórum »
3. 5. 2018 00:17Internáty v Košiciach na stredné školy
Ahojte. Potrebovala by som poradiť ktorý internát pre stredné školy je v Košiciach najlepší ? Otvor fórum »
2. 5. 2018 20:01
8
ZLOVNÍK - výkladový zlovník slovenského jazyka
Nazdar ľudkovia, chcem vám predstaviť projekt Zlovník a pozvať vás na naše stránky: http://zlovnik. anyt. eu/ , alebo na fb: www. facebook. com/zlovnik/. Zlovník je - zatiaľ len - virtuálna kniha, ktorá je plná vtipných či... Otvor fórum »
2. 5. 2018 17:12
35
Kedy?
V akom veku ste zistili, že sa Vám páčia ľudia rovnakého pohlavia? A ako ste to povedali rodičom a ako to vzali? Celkom ma to zaujíma :D Otvor fórum »
2. 5. 2018 14:23
9
RAW fotky na JPG formát
Ahojte poznáte nejaký program na konvert fotiek? Kamarát je fotograf a fotí len v tomto programe a mne to nič neotvorí Za každú radu budem moc vďačný :) Otvor fórum »
2. 5. 2018 14:16
- Nie
Hlasuj »