Diskusie - 485. stránka fóra
24
Čo má Rakúsko, a Nemecko nie?
Skoro každý by radšej žil v Rakúsku ako v Nemecku. Čím je pre vás Rakúsko príťažlivejšie? Mňa napadá, že v Rakúsku sú menšie regionálne rozdieli. Je bližšie a má krásne Alpy. Otvor fórum »
8. 5. 2018 20:00
17
Oholiť alebo neholiť ruky ?
Skrátiť strojčekom alebo oholiť ? Otázka skôr pre ženy lebo chcem vedieť ich názor, či sa im to hnusí alebo nie. Pre chlapov je to jedno :) Dávnejšie som si chĺpky skrátil so strojčekom a teraz mi zhustli... Otvor fórum »
8. 5. 2018 19:28
39
Čo sa oplatí na Slovensku vidieť?
Chcela by som ísť s frajerom začiatkom leta na 3-dňový výlet niekde na Slovensku. Čo sa v našej krajine oplatí vidieť? Tipy na nejaké pekné miesta, najlepšie aby sa tam dalo 3 dni aj reálne zabaviť, teda... Otvor fórum »
8. 5. 2018 16:56
3
Babeta - Po ceste a po poli
Chcel by som sa opytat ak by som na babete išiel niekde po ceste alebo po poli ale z vypnutym motorom čiže bicykloval by som natom tak mohli by ma zastavit alebo? Dakujem za normalne odpovede... Otvor fórum »
8. 5. 2018 15:28
25
Tvoja obľúbená rozprávka,,.
Aká je tvoja obľúbená rozprávka? Je jedno či písaná, moderná animovaná atď. Otvor fórum »
8. 5. 2018 15:00
26
Organizujete stretnutia zo základky ?
V podstate ide o to, že na strednej to bolo na pindu, jedine stretko čo zatiaľ vyšlo bolo stretko, po 5 rokoch, ktoré sa zorganizovalo. Účastníte sa takýchto stretávok, ak nie tak prečo ? Otvor fórum »
8. 5. 2018 13:55
8
Požičanie si auta, poprípade testovacia jazda.
Ahojtee. Prosím vás, máte tu niekto skúsenosti s požičiavaním si auta od nejakej autopožičovne? Poprípade vyskúšal tu už niekto testovaciu jazdu na nejakom novom aute, ktoré automobilové firmy ponúkajú? Aké sú podmienky? Sedí vedľa vás pracovník firmy?... Otvor fórum »
8. 5. 2018 12:52
15
Najlepšie miesto
Otázka najmä pre cestovateľov, ale aj pre bežných ľudí, ktorí sa tomu nevenujú... Len pre zaujímavosť som sa chcela opýtať, ktoré miesto vo svete sa vám páčilo najviac? Nemám na mysli tie typické dovolenkové... Otvor fórum »
8. 5. 2018 12:01
1
Tattoo
Ahojtee :D som tu o5 a chcem len povedať to, že to tetovanie som si nakoniec dala :) priateľ sa s tým v poriadku vyrovnal, bol aj somnou v štúdiu :) všetko prebehlo v poriadku, len to... Otvor fórum »
8. 5. 2018 09:30MALL karta
Ahojte, je tu niekto z BA alebo okolia, kto má MALL kartu (z obchodu mall. sk) ? Otvor fórum »
7. 5. 2018 22:12
2
Tattoo
Ahojtee :D som tu o5 a chcem len povedať to, že to tetovanie som si nakoniec dala :) priateľ sa s tým v poriadku vyrovnal, bol aj somnou v štúdiu :) všetko prebehlo v poriadku, len to... Otvor fórum »
7. 5. 2018 20:23
6
Slaba bateria - koniec zaruky NTB
koncom maja mi konci 2-rocna zaruka od zakupenia notebooku HP. v poslednej dobe sa zacina kazit baterka, ked zostava cez 40% baterie, pocitac sa z nicoho nic vypne. nevedeli by ste mi poradit ci bateriu este reklamovat... Otvor fórum »
7. 5. 2018 20:18
2
Oprava headsetu
Ahojte vie niekto kde v BA je nejaký servis, v ktorom by sa mi vedeli pozrieť na headset? nechce sa mi dávať 70€ za nový a nakoľko som si s ním prežil svoje a mám ho rád, verím... Otvor fórum »
7. 5. 2018 14:05
68
Prečo obchytkávate nezadané baby?
Keďže mi to chalani priamo do očí nepovedia ..obraciam sa na birdz :) prečo chalani chodia cez prestávky (na strednej) za babami s kt. sa ani moc nebavia a začnú ich objímať..hladkať po hlave atď. Otvor fórum »
7. 5. 2018 12:46
11
Mobilné dáta a 4ka Sloboda
Ahojte, chcem sa spýtať, či niekto využíva paušál od 4ky Sloboda (nekonečno) +, kde sú neobmedzené dáta a či máte problémy so sieťou, alebo je to v pohode? Díki moc, každá odpoveď pomôže. Otvor fórum »
7. 5. 2018 10:47
3
Referencie v záverečnej práci
Zistila som, že som citát odcitovala v zátvorke v texte, ale do referencie som ho zabudla uviesť. Bude to veľký problém? Otvor fórum »
7. 5. 2018 02:18