Diskusie - 4813. stránka fóra
5
Štúdium v Británii
Studujete niekto na univerzite v Britanii? Najlepsie teda v Anglicku ? Vedeli by ste mi poradiť školu, ktorá je naozaj dobrá ? Samozrejme, že nemyslím Cambridge alebo Oxford. Skôr niečo také kúsok nad priemer ale za prijtelnú... Otvor fórum »
9. 11. 2011 17:32
15
Ťažká otázka
Zdravím, už 5 rokov zháňam jednu pesničku a až teraz ma napadlo že sa môžem spýtať tu :-) V klipe je chlap na elektrickom kresle a okolo behajú policajtky (ale že ECHT policajtky)....zdá... Otvor fórum »
9. 11. 2011 17:06
3
Úprava videa z mobilu
Keď dám na PC video z mobilu, a chcela by som ho pred tým, ako bude na You Tube upraviť, je to možné? /upraviť-zostrihať, pridať hudbu, urobiť spomalený záber/ ? Otvor fórum »
9. 11. 2011 16:58
1
Bezdrotova bezpec. kamera
Potreboval by som poradit. Potrebujem bezdrotovu kameru aj s nocnym videnim, ktora svoj obraz prenasa do TV, nie do PC taku uz mam... Dajte nejaky typ, pripadne link. Dosah 100m cca Otvor fórum »
9. 11. 2011 16:55
17
Spoločníčka
Ahoj baby, neviete prosím vás o nejakej agentúre ktorá sprostredkuváva spoločníčky, ale originál spoločníčky, napríklad na akcie a podobne, nie prostitútky, ktoré sú často nazývaná spoločníčkami. Rada by som robili normálnu spoločníčku(nie štetku) ale... Otvor fórum »
9. 11. 2011 16:36
12
Súrne! prezent
Nejde mi otvoriť túto prezentáciu. tú prvú .. Matej korvín lenka lenková. čo mám s tým robiť, ? súrne to potrebujem ale v mojom power pointe to proste nejde otvoriť. ... Otvor fórum »
9. 11. 2011 16:11
20
Ktorý film z Harry Potter série je tvoj najobľúbenejší?
- Harry Potter a Kameň mudrcov
- Harry Potter a Tajomná komnata
- Harry Potter a Väzeň z Azkabanu
Ďalšie možnosti »
9. 11. 2011 15:53- Harry Potter a Tajomná komnata
- Harry Potter a Väzeň z Azkabanu
Ďalšie možnosti »
53
Ktorý deň máš najťažši v škole ?
9. 11. 2011 15:46
22
Menzes žiadna
ahoj..mam 14 rokov a ešte stale nemam krami vitoky už mam asik 2 roky....za posledny mesiac ale dost silne.. aa moja otazka..neviete kedy približne už by som ich mohla dostať? každa baba už ma v triede krami len ja nie... Otvor fórum »
9. 11. 2011 15:39
44
6
IPod touch
Nevie niekto z vás ako si na iPod touch 2nd pridať za aplikácie obázok? Dá sa to vôbec? :D Ďakujem :D Otvor fórum »
9. 11. 2011 14:05
19
Prejavy rasizmu v literatúre
Práve som dočítala Veľkého Gatsbyho a ostala vo mne táto otázka: Nakoľko by vám v dobrej knihe (t. j. : knihe, ktorá sa vám naozaj páčila, dobre napísaná, so skvelými myšlienkami) prekážali... Otvor fórum »
9. 11. 2011 12:38
3
Ma tu niekto skusenosti s anglinou alebo neminou s programom TAXUS Learning?
mam na mysli: http://www. anglictinapresamoukov. sk/?id=40 Chcem vediet, ako vysledky s tym mate. Ako sa vam to pozdava. Vsetko co vas napadne :) dik keby Otvor fórum »
9. 11. 2011 12:30
54
Neviem co dalej vo vztahu???
ahoj. tak ze som tu novy. ja mam 25 a priatelka ma 21 sme spolu od jej 16 rokov, hned ako sa rozisla s priatelom s ktorim chodila cca. 2 roky. teraz asi prisla kriza do nasho... Otvor fórum »
9. 11. 2011 11:42
4
Predám vypracované otázky na právo TT
Predám vypracované otázky na prijímacie pohovory do TT na právnickú fakultu. Obsahujú okolo 3300 otázok z oblasti teórie práva, slovenských dejín, svetových dejín, filozofie, politického prehľadu, sociológie, psychológie, politológie, ústavy. Mám ich v elektronick Otvor fórum »
9. 11. 2011 11:22