Diskusie - 4799. stránka fóra
33
Ja som sa mu bala povedat jak tu bol, že ho lubim
potrebujem pomoc.. kamrat bol na slovneksu a odoisle do zahraničia a vraj pride po novom roku ale ja som sa mu bala povedat jak tu bol že ho lubim abo niečo podobne... a teraz to lutujem lebo odisiel a dozvdel... Otvor fórum »
13. 11. 2011 15:17
30
Myslíte , že ma príjmu na gymnázium ?
Takže , v prvom rade som deviatačka a chystám sa na strednú. Veľmi rada by som šla na gymnázium ale mám veľmi veľké obavy , že ma nepríjmu . moje vysvedčenia : 6r.... Otvor fórum »
13. 11. 2011 15:09
29
Polopriesvitné webky
Aký máte na ne názor? Páčia sa vám, alebo práve naopak? Všimli ste si že väčšina userov s polopriesvitnou webkou má aj fotky vo vlastných fotoalbumoch polopriesvitné a často to kazí dojem zo samotnej fotky? Otvor fórum »
13. 11. 2011 14:40
23
Facebook skupina
Chcela by som založiť skupinu na fb, ale to tak, aby ostatný nevedeli že ja som administrátorka (nepátajte sa prečo). Chcem sa spýtať, má tu z vás niekto vlastnú skupinu? Ako ste ju rozbehli? Koho ste... Otvor fórum »
13. 11. 2011 14:19
14
Rým
potrebujem rym na slovo "krvavý " a "nedosiahol" .. viem ze zbytocna anketa mozte ju o 10 minut vymazat len teraz to rychlo potrebujem vdaka Otvor fórum »
13. 11. 2011 13:29
54
Čo sa vám vybaví v mysli pri slove sloboda ?
Čo sa vám vybaví v mysli pri slove sloboda ? Otvor fórum »
13. 11. 2011 13:25
3
Fórum bez nadpisu
Mam proble s the sims 2. Som to instaloval z napaleneho CD a na inom PC to vraj normalne ide, tak som zacal s instalaciou a doslo to do 3% a potom to proste stoji. Hodinu som... Otvor fórum »
13. 11. 2011 13:16
42
Co myslite , aka je najlepsie veta alebo nieco na zacatie rozhovoru z neznámym clovek cez internet ?
Co myslite , aka je najlepsie veta alebo nieco na zacatie rozhovoru z neznámym clovek cez internet ? Otvor fórum »
13. 11. 2011 13:06
3
Každý človek je vrah
Každý človek je v paralelnom vesmíre vesmíre vrah. Ako ste sa s tým zmierili ? Otvor fórum »
13. 11. 2011 12:50
35
Dracula (Stoker)
Čítali ste originálneho Dráculu od Brama Stockera? Práve som ju dočítal... veľmi dobrá kniha. Otvor fórum »
13. 11. 2011 12:43
8
Dá sa nejakým spôsobom nastaviť, aby sa mi po otvorení prehliadača načítalo viac predvolených stránok samo?
Najlepšie na google chrome, poprípade mozillu alebo operu. :) Otvor fórum »
13. 11. 2011 12:34
19
Keby ste si mohli vybrať, radšej patríte k menšinám či väčšinám? /napr. ľaváci sú menšina oproti pravákom atď/
- Nie,radšej som väčšina,menšiny sú často terčami posmechov /alebo akýkoľvek iný dôvod/
- Radšej som menšina,som vzácnejší/a ,hoci vždy je možnosť že budem ostatným na smiech /alebo podobný dôvod/
- Neviem sa rozhodnúť
Ďalšie možnosti »
13. 11. 2011 12:28- Radšej som menšina,som vzácnejší/a ,hoci vždy je možnosť že budem ostatným na smiech /alebo podobný dôvod/
- Neviem sa rozhodnúť
Ďalšie možnosti »
9
Ktotrý seriál sa vám najviac páči z týchto ?
Teória veľkého TESCA##Zebra 11##Akty seX##Aštar-trek##Sex nechce##Doktorka Skinová##Luna A##Beverly Uchyls##Mc Gayver##Po hotovosť Otvor fórum »
13. 11. 2011 12:01
15
Pandorf v Rakúsku alebo v Maďarsku dáke shoping centre?
Chcem ísť na budúci týždeň v sobotu do Pandorfu ale počul som že sa oplatí aj v Maďarsku nakúpiť tak ako to je? Radšej by som išiel do Pandorfu ale neviem či nebude náhodou sviatok a či budú mať výpredaje... Otvor fórum »
13. 11. 2011 11:43
29
Poznáte Matkina?
Čo si myslíte o jeho / jej knihách? Brak, priemer, či literárny nadpriemer? Píše to podľa vás muž, alebo žena? Vyjadrite prosím svoj názor hlavne tí, ktorí niečo od neho čítali, resp. majú k... Otvor fórum »
13. 11. 2011 11:34
2
Uf ako spustim access???
stiahla som si office 2010 skusobnu verziu (60 dni) ... a ked chcem spustit access stale mi vypisuje : nepodarilo sa spustit tuto aplikaciu, pretoze jej subezne zdielana konfiguracia je nesprávna. podrobne informácie najdete v denniku udalosti a... Otvor fórum »
13. 11. 2011 10:58