Diskusie - 4710. stránka fóra

10

Čaute nemčinári
 Potrebovala by som preložiť dve A4 slovných spojení (predložky, zámená, podst. m) a dve A4 podstatných mien.  Všetko je to pre začiatočníkov a žiakov na prvom stupni (ževraj) ale keďže googlu prekladaču neverím (pretože vždy mi preloží čosi iné)... Otvor fórum »
15. 12.  2011 19:37

2

"Slepá mapa"
 Hej birdzáci nepoznáte nejaký link na stiahnutie programu "slepej" mapy ako-tak, najmä aby to obsahovalo moria, zálivy pol. , lebo zajtra totižto píšeme malú písomku, tak by sa mi to bohato zišlo, Ďakujem :) Otvor fórum »
15. 12.  2011 19:14

27

Ako naňho ??
 Ako mám zbaliť chalana,  ktorý má 17 a ešte vôbec nemal dievča,  takže je úplne neskúsený.  Viem,  že sa mu páčim on vie,  že sa páči mne,  ale nejak sa nevieme dať dokopy... ... Otvor fórum »
15. 12.  2011 19:11

15

Akrylové farby
 Ahojte :) Je možné použiť akrylové farby (kohinoor) na textil ako napríklad tričká a iné oblečenie? Myslím bez toho aby sa mi to zmylo,  keď vyperiem :) Otvor fórum »
15. 12.  2011 19:09

2

Ako sa da vymazat forum ??
 Ahoj mna aj moju kamaratku by zaujimalo ci sa daju vymazavat clanky(fora) co zme napisali ale uz ich nechceme mat uverejnene ??    Dakujem . Otvor fórum »
15. 12.  2011 18:55

54

Dokázali by ste podviesť ?
 Konkrétne - dokázali by ste podviesť  dievča  ktoré lúbite ak  by ste boli  pod vplyvom alkoholu ?  Mám na  mysli aj   boskávanie .  Alebo  ak  boskávanie neberiete ako ... Otvor fórum »
15. 12.  2011 18:48

30

Steliete si postel??
 Zvyknete si stlať? :D Pretože ja som asi stratený prípad,  čo sa týka udržiavania poriadku okolo seba :D Keď som bola decko plachta bola vždycky jak obrus a na posteli nebolo jediné smietko a teraz je všetko posteľné prádlo... Otvor fórum »
15. 12.  2011 18:35

42

Znamenia
 Pozná  niekto z vás nejakého škorpióna?  Fakt sú taký žiarlivý,  majetnícky,  podozrievavý,  vždy za niekým doliezajú? Neviete mi niekto opísať ich charakteristiku poznám jedného a nikdy neviem čo mám od neho čakať je taký divný...... Otvor fórum »
15. 12.  2011 18:15

19

Ktoru gitaru ????
 Takze chcel by som elektricku gitaru a nechcem do toho moc investovat... ktoru z tychto sa najviac oplati kupit ?   http://www. shop. muzikus. sk/sk/stagg-s250-bk-elektricka-gitara-typu-strat-19297. html      http://www. eplay. sk/index. php?category= Otvor fórum »
15. 12.  2011 17:30

8

Vianočný darcek
 Máte nejaky dobry napad,  na darcek pre 20 rocneho chalana? nieco mile,  ale nie velmi drahe...  ? :D Otvor fórum »
15. 12.  2011 17:22

11

Bolesť pri malej potrebe
 V poslednej dobe som postrehla že mi pri malej potrebe začne bolieť brucho  (presnejšie na lavej strane dole),  ale hned po vycikaní to prestane    .. Neviete čo to môže byť ? :O Otvor fórum »
15. 12.  2011 17:11

22

Romanticka pesnička :)
 Slovenskaaa ale,  prosim poradte,  aku by som mohla použit do videa,  pekne slova,  zo zenskeho pohladu k mužovi .. dakujem ste zlatickaa :) Otvor fórum »
15. 12.  2011 17:06- 1 prečo si všetci myslíte, že ja som nejaký debil?!?
 - 2 Ked neni zena ani muz - tak aj baran dobry
 - 3 citite ucinky konsolidacie?
 - 4 Hej! Ja nie som tak prijebaný, aby som dokázal stvoriť tamto.

- 1 Akým spôsobom používate Ai asistentov?
 - 2 Bez koho by bol Birdz krajsie miesto ?
 - 3 Je Onlyfans pre hetéru emocionálna drina?
 - 4 prečo si všetci myslíte, že ja som nejaký debil?!?
 - 5 Co uznavate viac?
 - 6 Ked neni zena ani muz - tak aj baran dobry
 - 7 citite ucinky konsolidacie?
 - 8 Hej! Ja nie som tak prijebaný, aby som dokázal stvoriť tamto.