Diskusie - 4709. stránka fóra

12

Ako mam naučiť psa spať sameho
 No mam taky problem mam šťeňa čivavky treti den a asi som ho trochu naučila na seba lebo stale zavija ked nieje pri mne čo i len 5 min a prave teraz som ho uspala v pelechu takže konečne zaspal... Otvor fórum »
16. 12.  2011 09:25

63

Ako ste prišli na svoj nick-username????
 co znamena?preco taky?ten moj je podla Jirko Malchárek (* 28.  jún 1966,  Jeseník,  Česko-Slovensko) je slovenský bývalý automobilový pretekár a politik.  Vo vláde Mikuláša Dzurindu bol podpredseda vlády a minister hospodárstva.  DISKUTUJTE A NEROBTE ... Otvor fórum »
16. 12.  2011 08:15

1

Chce niekto prácu na čiastočný úväzok alebo na dohodu?
 Čaute,  zháňam asi tak 2-3 ľudí do novootváraného fresh juice and smoothies baru v Žiline,  v ZOC Max.  Jedná sa o prípravu ovocných a zeleninových štiav a smoothies (ovocná šťava s jogurtom) v odšťavovačoch a mixéroch. ... Otvor fórum »
15. 12.  2011 23:49

16

Odblokovanie mobilu pre t-mobile
 Chystam sa kupit nokiu 500,  no je blokovana na t-mobile co je snad jedina siet,  ktoru nemam..:D   Tak mam par otazociek na niekoho,  kto s tym ma nedavne skusenosti.    1.  Kde?... Otvor fórum »
15. 12.  2011 23:13

15

Na papier
 keď robíte nejaké rozhodnutia či už dôležité alebo menej   beriete si papier a snažíte sa zhodnotiť pre aj proti?    (nemusí to byť skutočný papier) poprípade popíšte ako sa rozhodujete pri závažných rozhodnutiach... Otvor fórum »
15. 12.  2011 22:57

50

Skinny jeans
 Myslíte si,  že úzke nohavice pristanú aj chlapcom/muzom ? Otvor fórum »
15. 12.  2011 22:31

23

Netradičné kombinácie
 viete mi poradiť hudbu kombinujúcu viaceré štýly - napr.  metal s elektronikou alebo tak,  prípadne niečo vychádzajúce z klasiky.. a taak,  jednoducho niečo nie celkom bežne kombinované.  (?) Otvor fórum »
15. 12.  2011 22:14

56

BIRDZ stretko v Nitre
 Čaute birdzáci :) Padol taký nápad zorganizovať také menšie mini stretko v Nitre.  Neviem,  či už tu niekedy bolo,  tak prečo nie? Zopár by nás už bolo (4-5 zatial).  Vítaný je každý,  nemusíte byť len... Otvor fórum »
15. 12.  2011 21:49

19

Aký je rozdiel medzi kolkami a bowlingom?
 Pretož jedna teta teraz v televízore tvrdí že medzi tým rozdiel je,  ale ja osobne rozdiel nevidím (?) Otvor fórum »
15. 12.  2011 21:41

8

UMB-Právnická fakulta
 čaute, je tu medzinami niekto,  kto tam chodí, chcel  by som vedieť, čo na školu hovoríš, pripadne či si bol/a na prípravnom kurze k prijimacim skúškam. Dík Otvor fórum »
15. 12.  2011 21:36

26

Nájde niekto Cristiana Ronalda na ihrisku ?
 http://i40. tinypic. com/hwjzsx. jpg Otvor fórum »
15. 12.  2011 21:21

19

Beznadejné,,. dať mu šancu???
 Rozisla som sa  pred pol rokom s chlapcom... dost sme sa hadali a uz nam to moc neklapalo... tuzila som mat niekoho ineho , noveho....preslo uz vela casu a ja mam noveho chlapca... chlapca ktoreho nelubim... mam ho iba... Otvor fórum »
15. 12.  2011 21:19

3

Modelarstvo v KE
 Zdravim.  Hladam nejaky modelarsky obchod v Kosiciach.  Dakujem za rady :) Otvor fórum »
15. 12.  2011 21:18

24

Strach z tmy
 Strasne sa bojim tmy hlavne ked vecer idem spat.... Uz si s tym neviem dat rady...  Neviete mi niekto pomoct prosim? :( Otvor fórum »
15. 12.  2011 21:18

30

Ruština
 Oplatí sa mi chodiť na ruštinu? Nabudúci rok idem na gympel čiže už začínam uvažovať aký si dám druhý jazyk.  Máte s ruštinou niake skúsenosti? Alebo si mám dať račej nemčinu? Ale tá ma velmi neláka... Otvor fórum »
15. 12.  2011 21:06

12

Anarchia
 Myslite si že ak by nastala,  resp.  sa nejakým prirodzeným spôsobom sformovala anarchia a teda nastalo by akési bezvladie,  tak môžeme predpokladať že by nastal chaos a ľudia by sa navzájom utláčali,  bojovali a silnejší by... Otvor fórum »
15. 12.  2011 20:24- 1 prečo si všetci myslíte, že ja som nejaký debil?!?
 - 2 Ked neni zena ani muz - tak aj baran dobry
 - 3 citite ucinky konsolidacie?
 - 4 Hej! Ja nie som tak prijebaný, aby som dokázal stvoriť tamto.

- 1 Akým spôsobom používate Ai asistentov?
 - 2 Bez koho by bol Birdz krajsie miesto ?
 - 3 Je Onlyfans pre hetéru emocionálna drina?
 - 4 prečo si všetci myslíte, že ja som nejaký debil?!?
 - 5 Co uznavate viac?
 - 6 Ked neni zena ani muz - tak aj baran dobry
 - 7 citite ucinky konsolidacie?
 - 8 Hej! Ja nie som tak prijebaný, aby som dokázal stvoriť tamto.