Diskusie - 470. stránka fóra
8
Ktoré krajské mestá sú na Slovensku uspešné a ktoré nie?
Podľa mňa sú úspešné: BA, TT, NR, ZA, KE, TN. A neúspešné sú: PO, BB. A úspešnosť beriem z hľadiska ekonomiky, nezamestnanosti, kultúry. Otvor fórum »
6. 6. 2018 10:54
23
Ako bojujete s prokrastináciou?
Nemám rada tento v súčasnosti tak spopularizovaný výraz, ale kvôli stručnosti otázky som sa ho tento krát rozhodla použiť. Zaujímali by ma vaše odpovede :) Otvor fórum »
5. 6. 2018 20:42
34
V ktorom od Slovenska chudobnejšom štáte by ste si vedeli predstaviť život?
Každý chce žiť len v bohatých krajinách. Vedeli by ste si prestaviť život aj od Slovenska v chudobnejšom štáte? Napríklad v Maďarsku, Poľsku, Srbsku, alebo hocikde inde? Otvor fórum »
5. 6. 2018 14:00
22
Vdelavacie okienko pre VEGETARIANOV.
Tak som sa dopocul ze do jedal ako jogurt (napr Danone), cukriky (Skittles, Lentilky) zuvacky, zavarane ovocie sa pridava farbivo E120 ktore sa ziskava tak ze sa chytia chrobaky vysusia poemlu sa na prasok, Otvor fórum »
5. 6. 2018 13:20
17
Ako byť objektívne dosť dobrým
V dnešnej dobe je latka nastavená vysoko. Nech už robíte čokoľvek, vždy sa nájde niekto kto robí danú vec lepšie. Vždy dá človeku niečo vytknúť. Ako si vybudovať zdravé sebavedomie a cítiť sa dobre, ako... Otvor fórum »
5. 6. 2018 10:31
8
Koľko pavúkov ročne zješ v spánku?
5. 6. 2018 04:51
5
Krátky dotazník
Ahojte potrebujem pomoc s prieskumom do školy za každého účastníka budem velice vďačná :D Otvor fórum »
4. 6. 2018 22:21
9
Štúdium na vš v zahraničí
Ahojte kamoši. Už dlhšie sa zamýšľam nad štúdiom Magisterského stupňa v zahraničí..chcela by som sa Vás spýtať na Vaše názory, či si myslíte že sa to na tie 2 roky oplatí a keď áno tak kde :)... Otvor fórum »
4. 6. 2018 21:51
8
Bolesť hlavy
Už ma týždeň a pár dní bolí hlava. Nepoznáte niečo čo by ma tej bolesti zbavilo? Otvor fórum »
4. 6. 2018 18:55
17
Aké máte zvonenie budíku? Aké?
- Predvolené/Jedno z tých predinštalovaných
- Pesničku (pokojná/pomalá/veselá/atd)
- Pesničku (agresívna/rýchla/iritujúca/atď.)
Hlasuj »
4. 6. 2018 15:49- Pesničku (pokojná/pomalá/veselá/atd)
- Pesničku (agresívna/rýchla/iritujúca/atď.)
Hlasuj »
17
Najpresnejšie počasie
Ahojte, nepoznáte nejakú stránku s čo najpresnejšou predpoveďou počasia? Každá stránka, ktorú poznám hovorí inak a zakaždým je aj tak úplne inak :) Ďakujem za odpovede Otvor fórum »
4. 6. 2018 11:36
22
Eroticky roman
Čítal z vás niekto kvalitný mozno aj zaujímavý erotický román? Poraďte prosimmm niekto niečo Otvor fórum »
3. 6. 2018 21:37
- Karmen
- Eliška
Hlasuj »