Diskusie - 467. stránka fóra
2
Trencianska univerzira Alexandra Dubčeka
Ešte raz to teda skúsim tu. Otázka je len na študentov tejto školy, externá forma. Ktoré dni a ako často chodíte na prednášky? Pýtam sa, pretože má vzali a potrebujem sa zariadiť kvôli dcére. Ďakujem... Otvor fórum »
11. 6. 2018 14:26
6
Anglické Slovesá s To
Ahojte chcem sa spýtat, kedy a prečo používame pri slovesách v angličtine TO? DÍÍK Otvor fórum »
11. 6. 2018 10:42
24
Prevencia herpesu
ahojte prosím vás nepoznáte nejakú účinnú prevenciu proti herpesu? :/ potrebovala by som sa mu naozaj teraz vyhnúť a už začína mierne pálenie Otvor fórum »
11. 6. 2018 10:13
36
Školaaa
Zdravím, chcem sa opýtať, či niekto neviete či je v škole zakázané chodiť bosý... Nemôžem nikde nájsť kde niečo o tom píšu... A učiťelka neni spokojná Otvor fórum »
11. 6. 2018 07:23
6
Dobre takže,,. Ktoré tričká sa môžu prať v pračke ?
Aby som mal jednoduchší život v budúcnosti. Otvor fórum »
10. 6. 2018 20:12
7
Kde zohnat cigaretove dutinky?
Caute, zacal som zvazovat ze vymenim klasicke krabickove cigarety za sulane. A chcel som si kupit cierne dutinky korona ale potom som zistil ze vlastne ich na Slovensku neviem najst, resp. Aspon nie na internete okrem... Otvor fórum »
10. 6. 2018 18:46
6
Dlží peniaze
Ahoj všetci, už asi rok spolupracujem s jedným týpkom, ktorý mi každý mesiac posielal €, ale posledné 3 mesiace mi poriadne neodpisuje alebo sa vyhovára. Mohli by ste mi poradiť ako ho nejak psychicky prinútiť aby mi ich... Otvor fórum »
10. 6. 2018 17:47
7
Práca pre grafičku
Neviem, či to sem patrí (ale veď hoďte si kameňom, ak sa vám uľaví), hľadám si ako grafička prácu z domu (ešte stále študujem na II. stupni a nemám čas chodiť do Bratislavy za všetkým). Veľmi... Otvor fórum »
10. 6. 2018 16:33
2
Purkyňovy vs. Listovy koleje VUT Brno
Ahojte, chystám sa do Brna na VUT na Fakultu architektúry. Chcela som sa opýtať či mi neviete poradiť, ktorý internát si vybrať (dvojlôžkovú izbu). Ak by sa tu našiel niekto kto je priamo odtiaľ tak by... Otvor fórum »
10. 6. 2018 16:04
6
INTEL CPU a nastavenia (VT-d, HPT)
Na roote prebieha diskusia ci sa oplati zapinat VT-d kedze je by default vypnuta. Jedna strana hovori ze to nema vplyv na vykon druha ze to spomaluje pocitac o niekolko percent. Ako to teda je? Okrem toho dalsia... Otvor fórum »
10. 6. 2018 15:39
1
Nemecký preklad pomoc
Ahojte, Prosím Vás potrebovala by som niekoho kto vie nemecky a bol by ochotný preložiť pár viet z/do nemčiny :) veľmi pekne ďakujem. Otvor fórum »
10. 6. 2018 14:45
2
Pomoc s Nákupom z amazonu
Ahojte . chcem si objednať z amazonu toto : https://www. amazon. com/Barber-Straight-Razor-Professional-Edge/dp/B01KKGOVBW ... No ale zijem v rotterdame a nechcu mi to tu poslať . viete mi s tým pomôcť? Otvor fórum »
10. 6. 2018 14:41
13
Koľko stálo vaše auto a koľko ste ochotný dať za auto?
Ak vlastníte auto koľko ste zaň zaplatili? A ak by ste si mali kúpiť auto aký je váš cenový strop? Pýtam sa, pretože ma zaujíma či Slováci kupujú novšie autá alebo im stačia aj staršie... Otvor fórum »
10. 6. 2018 14:21
7
Ktoré z týchto (mojich obľúbených) webov aspoň občas používate?
10. 6. 2018 14:15
1
Test z nemčiny lekcia 10 Direkt neu 1
Ahojte, prosím prosím nemá niekto test z nemčiny lekcia 10 kniha Direkt neu 1? Budem vďačná ak sa niekto nájde Otvor fórum »
10. 6. 2018 14:00