Diskusie - 4662. stránka fóra
20
Žehlička na vlasy
Už druhý krát sa mi pokazila jedna časť žehličky na vlasy, tá jedna platnička proste hreje uplne slabo alebo vôbec .. Nemám bloček takže reklamovať nemôžem ..Neviete z čoho to môže byť ? .. alebo... Otvor fórum »
1. 1. 2012 17:30
33
Aký typ ľudí máte najradšej?
Pri akých ľuďoch sa cítite najlepšie a sú vám sympatickí? Ja mám rada a najviac vyhľadávam prítomnosť ľudí, čo sú väčšinou flegmy (hlavne v situáciach kde niektorí zvyknú fňukať, stažovať sa alebo... Otvor fórum »
1. 1. 2012 17:19
46
Ktory pozdrav je najkrajsi?
1. 1. 2012 17:03
10
Program na upravovanie videa
Čaute, poraďte nejaký program na upravovanie videa, ale NIE MOVIE MAKER !!! a najlepšie by bolo keby to bolo v čestine alebo slovenčine, diky :) Otvor fórum »
1. 1. 2012 16:58
8
Idem si objednavat beats by dr dre studio,,.
. ma s nimi niekto skusenosti co sa tyka prveho pouzivania atd... ? pocul som ze ich treba prvykrat nechat 5 hodin v kuse hrat a az potom sa dostanu do tej kvality zvuku... co je... Otvor fórum »
1. 1. 2012 16:54
5
Kde si viem stiahnuť celý album Don Omar ?
Kde si viem stiahnuť celý album Don Omar ? Otvor fórum »
1. 1. 2012 16:36
26
Budete dnes o ôsmej pozerať Wall-e ho?
- Áno, aj keď som to videl/a už viac krát
- Áno,uvidím to prvý raz
- Áno,ale len preto že nič iné nie je
Ďalšie možnosti »
1. 1. 2012 16:35- Áno,uvidím to prvý raz
- Áno,ale len preto že nič iné nie je
Ďalšie možnosti »
24
Videoklipový remake
Názory, iné nápady, kritika (ale s mierou) beriem hoci čo :) Tak čo si myslíte :) http://www. youtube. com/watch?v=cxVYQ-LqCd8 (Prosím ľudí, ktorých to nezaujíma nech si blbé komentáre nechajú pre seba... Otvor fórum »
1. 1. 2012 16:29
23
Ako ste spokojní s frekvenciou sexu za minuly rok? 1 je velmi nespokojni 10 velmi spokojni
1##2##3##4##5##6##7##8##9##10 Otvor fórum »
1. 1. 2012 16:17
4
Roznasanie letakov v martine
ahojte nemate niekto skusenosti s roznasanim letakov v martine? koho treba kontaktovat alebo kde ist ak ich chcete roznasat? Otvor fórum »
1. 1. 2012 15:55
1
šablóny, vrstvy v AP CS5
... potrebujem vytvotiť, viacvrstvovú farebnú šablónu z obrázku a jdnotlivé farebné vrsvtvy oddeliť. (napr. 4, 5 ... vrstiev) Pozéral som tutorial na youtube, ale nejak to nefungovalo. dakujme Otvor fórum »
1. 1. 2012 15:28
33
20
Je vo vašom meste dosť kultúry?
Je vo vašom meste dosť kultúry, teda koncertov, divadiel, výstav, hudobných klubov? A ak nie je tak čo vám chýba, čo by ste uvítali? A ktoré mesto na slovensku je čo sa týka... Otvor fórum »
1. 1. 2012 15:01
4
Ako sa volá tá pieseň?
je tu niekto kto kukal včera večer o ôsmej panelák?ak hej , tak neviete ako sa volala tá pieseň ktorú spievali na plejbek tí operní speváci? po akom jazyku to bolo spievane? viem, že to bola pieseň ak nie... Otvor fórum »
1. 1. 2012 14:51
10
Kto idete tento rok na Gymnázium Viliama Paulinyho-Tótha?
ja možno áno, chcela by som poznať spolužiakov :D Otvor fórum »
1. 1. 2012 14:48
2
Ako SDKU, KDH, SMK, Penta rozkradli slovensko - Gorilla
http://zlodeji. blogspot. com/ Pozrite sa ako SDKU, KDH, SMK, Penta rozkradli nase SLovensko a teraz idu parazitovat na nasom zdravi vdaka pentakovi Uhliarikovi, zlodejskej SDKU a sviniam z Penty. Otvor fórum »
1. 1. 2012 14:30
6
Prasknutý notebook
Zdravím, chcela by som sa opýtať, či sa dá vymeniť prasknutý rám okolo displaya na notebooku. A koľko približne môže stáť oprava. Otvor fórum »
1. 1. 2012 13:33
8
Film na markíze
Ahojte :) chcem Vás požiadať o pomoc :D hľadám názov filmu, ktorého ukážky len teraz nedávno chodili na markíze. nemám poňatia či ten film už odvysielali alebo nie. Hraje tam asi 4 či 5 mladých báb ...... Otvor fórum »
1. 1. 2012 13:26- 1 Hej! Ja nie som tak prijebaný, aby som dokázal stvoriť tamto.
- 2 Na Birdzi ste najčastejšie
- 3 Pomoc pri práci na VŠ pomocou AI
- 4 Budete mať 17.11.2025 voľno?
- 5 Poznáte slovo riadiť/poriadiť v zmysle "upratovať"?
- 6 A to už prečo?! Akú to tú uzdičku máš?
- 1 Bez koho by bol Birdz krajsie miesto ?
- 2 Hej! Ja nie som tak prijebaný, aby som dokázal stvoriť tamto.
- 3 prečo si všetci myslíte, že ja som nejaký debil?!?
- 4 Je Onlyfans pre hetéru emocionálna drina?
- 5 citite ucinky konsolidacie?
- 6 Na Birdzi ste najčastejšie
- 7 Pomoc pri práci na VŠ pomocou AI
- 8 Budete mať 17.11.2025 voľno?
- 9 Poznáte slovo riadiť/poriadiť v zmysle "upratovať"?
- 10 A to už prečo?! Akú to tú uzdičku máš?