Diskusie - 4648. stránka fóra
35
Čo práve teraz musím,,. ("musím ako musím")
- učiť sa na skúšky alebo maturitu (nie...maturita bude v tretej možnosti)
- chodiť do práce...
- učiť sa na maturitu
Ďalšie možnosti »
5. 1. 2012 11:27- chodiť do práce...
- učiť sa na maturitu
Ďalšie možnosti »
17
Problem s fotoaparatom
ahoj predvčerom mi spadol fotoaparat na zem a objektív sa trocha skrivil do strany a teraz keď ho zapnem tak sa vysunie na krivo a stále sa zasuva a vysuva neviete prosim čo z tym? Otvor fórum »
5. 1. 2012 10:34
31
Dali ste niekedy svojej polovičke silnú facku?
- Áno, som muž a ľutujem to, ženu ani kvetinou neudrieš
- Nikdy
- Áno, som žena, zaslúžil si
Ďalšie možnosti »
5. 1. 2012 10:23- Nikdy
- Áno, som žena, zaslúžil si
Ďalšie možnosti »
2
Ako poslať zo Samsungu galaxy ACE pesničky??
Kamoška dostala tento telefón na vianoce, a len sa s ním učí narábať , avšak jediné čo jej nejde je posielanie pesničiek cez bluetooth. Na nete sme našli návod : Zaspnúť bluetooth-ísť na pesničku ktorú chce poslať-... Otvor fórum »
5. 1. 2012 10:16
3
Fakulta špeciálne inžinierstva v Žiline
Neni tu niekto kto by mi priblížil ako to funguje a ako je to s matikou a informatikou na Bezpečnostnom manažmente na Žilinskej univerzite? Mám v pláne nechať doterajšie štúdium na UKF v Nitre pretože to neni to čo... Otvor fórum »
5. 1. 2012 10:08
27
Kto je podľa Vás najvtipnejší/najtrápnejší fejk tuto???
Lebo som sa fakt pobavila na niektorých tak si žiadam ešte trocha zábavy :D Otvor fórum »
5. 1. 2012 09:49
22
Bude všetko ok?
Nechcem predbiehať, že sa môže stať najhoršia vec, na ktorú teraz myslím. Ide o jednu babu. Túto sobotu (7. 1. ) to bude presne rok, čo s ňou budem chodiť. Lenže situácia nie je... Otvor fórum »
5. 1. 2012 08:15
5
Ako mám podporiť človeka v tom, čo robí?
Môj brat sa rozhodol, že po 6 rokoch prestáva fajčiť, piť, začne zdravo jesť a bude cvičiť. Lenže už sa párkrát o dačo také pokúšal, a vždy sa na to vysral po týždni. Lenže... Otvor fórum »
5. 1. 2012 07:34
16
Môžete sa vrátiť do minulosti a zmeniť jednu z uvedených možností, ktorá by to bola ?
- Zachrániť lásku, ktorú som stratil/a
- Podať si loto s číslami, ktoré mi vyhrajú jackpot (viete ich, kedže ste z buducnosti)
Hlasuj »
5. 1. 2012 05:29- Podať si loto s číslami, ktoré mi vyhrajú jackpot (viete ich, kedže ste z buducnosti)
Hlasuj »
26
Som z tohto v péčku,,,,
http://bohjack. host. sk/_vcm. htm http://www. ultrapc. cz/magicka-koule/ môže mi to niekto vysvetliť? nejaký vydrbaný matematický fígel! Otvor fórum »
5. 1. 2012 01:54
123
Kamaráti na Birdzi
Nemám žiadnych kamarátov na birdzi :( Kto sa chce kamarátiť? Som priateľska, chápava, rozumná ! :D Časom zistíte viac... O:) Otvor fórum »
5. 1. 2012 00:16
29
Einsteinova hádanka
Na ulici je 5 domov, každý inej farby. V každom dome žije osoba inej národnosti. Každý obyvateľ domu pije iný typ nápoja, fajčí inú značku cigariet a chová iné zviera. ... Otvor fórum »
5. 1. 2012 00:06
19
Turnaj - Víkend Šampiónov je zrušený !!!
Je toto ku*va normalne ? v tomto pos*anom state nemoze byt nic ? alebo co dpc ? je mi s toho fakt zle (grc) http://www. denniksport. sk/article/199110/bratislava-nepovolila-turnaj-vikend-sampionov-ufa-sports-zvazuje-kroky Otvor fórum »
4. 1. 2012 23:57
2
Ejakulat
ahoj komu ked sa hra z babou stoji mu tak mu tecie z penisu ejakulat je to normalne ????? Otvor fórum »
4. 1. 2012 23:48
11
Hviezdoslavov Kubín
AHojte, nevedel by mi niekto z Vás poradiť niečo na Hviezdoslavov Kubín? Som v 7. ročníku. Je jedno či je to próza alebo poézia. Vopred ďakujem :) Otvor fórum »
4. 1. 2012 23:46
- schudol som
- nezmenil som sa
Ďalšie možnosti »