Diskusie - 4631. stránka fóra
30
Ako spacifikovať bývalého?
Som asi pol roka po rozchode s priateľom a stretávam ho pravidelne, pretože máme spoločných kamarátov. Problém je, že sa do mňa zvykne dosť škaredo navážať keď sa stretneme aj pred inými ľuďmi, čo... Otvor fórum »
9. 1. 2012 00:18
2
Stánky
Ako fungujú novinové stránky a predaj časopisov ? napr. nový čas ... Tie noviny majiteľ kúpi za malú cenu a potom predáva za cenu čo je na novinách alebo ako to je ? Ďakujem... Otvor fórum »
8. 1. 2012 23:36
26
O2
Keď mám obyčajnú kartu. A len si dobíjam kredit tak mám o2 fér? znamená to aj to že po 3 minútach môžem volať zadarmo v sieti o2? Otvor fórum »
8. 1. 2012 23:30
10
Strojček na zuby
Má tu niekto z vás skúsenosti s fixným strojčekom na zuby? Myslím napr. či to bolí, doba nosenia, koľko ma to približne vyjde a či mi nebudú musieť kvôli nemu trhať iné zuby. Otvor fórum »
8. 1. 2012 23:21
5
Ako sa volá tá pesnička ?
http://www. youtube. com/watch?v=oo-EG7ZJ2oA napíšte mi prosím ako sa volá tá prvá pesnička Otvor fórum »
8. 1. 2012 23:19
6
Internetový obchod s látkami,,,,
Nepoznáte niekto e-shop, kde by sa dala kúpiť látka - konkrétne tyl čierny alebo fialový? Najlepšie slovenský, ale môže byť aj český. Otvor fórum »
8. 1. 2012 23:08
21
Čo robíte s tými koncami z toustového chleba, ak sú "na rade"?
- Normálne ich jem
- Vyhadzujem ich
- Zoberiem si krajec pod ním (koniec sa tak posúva stále dole)
Ďalšie možnosti »
8. 1. 2012 22:49- Vyhadzujem ich
- Zoberiem si krajec pod ním (koniec sa tak posúva stále dole)
Ďalšie možnosti »
1
Podvody Keitha Barryho
neviete niekto kde by sa dal stiahnut dokument Podvody Keitha Barryho alebo kupit od neho nejaka kniha? ale ina v CZ/SK jazyku ak niekto viete pomôžte mi prosím ja to už hladám asi 6 hodín a stále nič :( Otvor fórum »
8. 1. 2012 22:28
43
Chcem umelý penis
Ahojte, neviete, či by bolo cudne, kebyze som ako Lady Gaga s umelym penisom? Tymto by som chcel apoukazat, ze clovek ma bujnu fantaziu. co si myslite? Otvor fórum »
8. 1. 2012 22:18
33
Psychologická finta ?
Mám taký problem, no nie je to ani problém, ale lezie to na nervy :D Ked sa mi sníva erotický sen, tak vždy ked už ide na vec, tak sa zobudím :D ... Otvor fórum »
8. 1. 2012 21:50
21
Chcem robit cosplay teh silence ,,.
Helou birzdaci, je tu niekto kto sa venuje cosplaying-u? mam zaujem vyrobit vlastny cosplay The Silence , /pre tych ktory nevedia o co ide :D ... Otvor fórum »
8. 1. 2012 20:57
22
Paci sa mi jedna baba ale ja ju az tak nepoznam
no poznam ju od skolky ale ona chodi na gymnazium a od skolky som ju videl 3x ... strasne sa mi paci ale ja neviem ci jej to mam tiez povedat kedze ona byva dalej od mojej dediny a ja... Otvor fórum »
8. 1. 2012 20:51
36
Syr na pizzu
aky syr by ste pouzili na pizzu.. zhanam nieco co sa pekne roztopi. . Otvor fórum »
8. 1. 2012 20:39
18
Led svietiace tricka? dobra vec na party/diskoteku?co si myslite?
. nevem ci poznate tvz sviace Led tricka . to su take co reaguju na hudbu a podla nej svietia. jedno som kupil brachovy na narodky, bolo u mna do tyzdna a je to srandovna vec. na party , diskosku.... Otvor fórum »
8. 1. 2012 20:24
15
Ekonomická univerzita v BA - Národne hospodárstvo
..Je tu niekto odtiaľ ?? Aké to tam je,, oplatí sa tam ísť ?? Otvor fórum »
8. 1. 2012 20:19
- Serie na mňa? Fájn, aj ja naňho
- Som tučná !!
Ďalšie možnosti »