Diskusie - 461. stránka fóra
2
Materialy pre 1 ročník
Ahojte, prosim vas ako to funguje na VŠ externej s knihami a materiálmi k učeniu(1 rocnik technicka) ? Rada by som si pozohanala aj z druhej ruky co treba, len zatial neviem ake.... dozviem sa vsetko az na zaciatku skolskeho... Otvor fórum »
20. 6. 2018 19:46
4
Repas pc kurz
úrad práce mi môže preplatiť repas kurz a rozhodla som pre pc kurz, ale neviem aký si vybrať. nechcela by som moc robiť so štatistikou. aké sú klady - zápory tvorby webových stránok alebo grafika dtp -... Otvor fórum »
20. 6. 2018 16:54
9
Hladáme pár/dievča
Sme mladý pár, ja 24 a ona 20. Hladáme dievča prípadne ďalší mladý pár na skrášlenie volných chvíl. Nevieme však kde hladať, tak aby to ostalo v anonymite. Viete o nejakých stránkach kde by sme... Otvor fórum »
20. 6. 2018 16:02
2
Najde si kon dom
- Jedneho dna ano
- Nehlada, tak ani nenajde
- Je to zle položená otázka (nemá otáznik)
Ďalšie možnosti »
20. 6. 2018 15:13- Nehlada, tak ani nenajde
- Je to zle položená otázka (nemá otáznik)
Ďalšie možnosti »
13
Najtensi kondom
viete poradit najtensi kondom? na nete ich je milion a nevieme ktory je najlepsi Otvor fórum »
20. 6. 2018 10:17
10
Ako na arabčinu
ahojte, prosim vas, nie je tu niekto kto sa ucil po arabsky :) dakujem Otvor fórum »
20. 6. 2018 00:21
13
SEX
Mala by som dosť intímnu otázku ohľadom sexu. Pri sexe moja vagína doslova "prdí". Určite nie som jediná komu sa to stáva, čítala som, že je to normálne. Chcela by som sa spýtať či sa... Otvor fórum »
19. 6. 2018 22:34
2
Farmácia - elektronicka návratka
Čítam na stranke farmacie v BA ze potrebnypercentil a teda som tam a pisu ze najneskor do 10 jula mam potvrdit zaujem o studium prostrednictvom elektr. návratky cez portal AIS (wtf?) A ze viac podrobností bude zaslanych v liste... Otvor fórum »
19. 6. 2018 22:17
9
Krúžky
Otázka najmä na gymnazistov. Stíhali ste počas gymnázia nejaké krúžky? Teda nemyslím tie krúžky na gymnáziu, ale niečo na spôsob ZUŠ, futbalový klub, tanec atď... Lebo ja toho chcem robiť veľmi veľa, konkrétne... Otvor fórum »
19. 6. 2018 21:38Korčuľovanie vs. spevnenie svalov
Počula som, že tu sú samí odborníci, a preto moja otázka znie: nakoľko je účinné korčuľovanie a následné spevňovanie svalstva?Ako často do týždňa je optimálne chodiť?Ktoré svaly viditeľne spevním?A na záver: ak máte vaše foto pred a po...... Otvor fórum »
19. 6. 2018 20:50
26
Čo ste urobili s vecami, ktoré máte od vašich ex-partnerov?
- Mám ich založené niekde v skrini, nepoužívam ich
- Stále ich využívam/mám ich na viditeľnom mieste
- Vrátil/a som ich
Ďalšie možnosti »
19. 6. 2018 19:58- Stále ich využívam/mám ich na viditeľnom mieste
- Vrátil/a som ich
Ďalšie možnosti »
6
Štúdium zubariny na Slovensku
Dobrý deň, uvažujem nad štúdium zubariny na Slovesnku. Chcel by som si s niekým popísať čo študuje tento odbor. Zatiaľ ďakujem. Otvor fórum »
19. 6. 2018 19:46
3
Potrebujem zmenu!
Uz dlhsiu dobu mam pocit, ze potrebujem nieco vo svojom zivote zmenit, nemam vsak ani tusenie co. Mozno to znie zufalo, ale potrebuje pomoc, co mam zmenit? Otvor fórum »
19. 6. 2018 18:24Fakulta aplikovanych jazykov EUBA
Ak je tu niekto, kto tam chodi - ak tam pojdem, staci ak mam nemcinu na urovni B1? Otvor fórum »
19. 6. 2018 18:09
12
Aké sú portály ktoré najčastejšie navštevuješ?
Poďme si rozšíriť obzory Otvor fórum »
19. 6. 2018 17:51
3
Magián Kočner
- Nešťastná obeť praktík špinavých protislovenských prostitútiek
- Zločinec, ktorý mal už dávno sedieť v base
- Má kontakty na podsvetie
Ďalšie možnosti »
19. 6. 2018 12:15- Zločinec, ktorý mal už dávno sedieť v base
- Má kontakty na podsvetie
Ďalšie možnosti »
3
Kosmalt alebo Pražská 2?
Ahojte, zo školy mi ponúkli ubytovanie na Kosmalte alebo na Pražskej 2. Neviete niekto niečo viac o tej Pražskej 2? Nikde som o nej nič nenašla. Neviete, či je tam lepšie alebo horšie ako na Kosmalte? Otvor fórum »
19. 6. 2018 09:51