Diskusie - 459. stránka fóra
2
Prisťahovalectvo, alebo kde sú najhoršie predmestia v Europe?
Vy z birdzu čo veľa cestujete, kde ste videli najškaredšie predmestia? V ktorom štáte? Otvor fórum »
24. 6. 2018 15:25
4
Domová dekorácia
Rozhodla som sa , že si zariadim izbu a pracovný stôl podľa feng shui a potrebujem dáke vecičky pokupovať a preto potrebujem nájsť dáky fajny lacný obchodík/bazár/výpredajový obchod buď na nete alebo ak ste dakto z Ružomberoka tak z mesta. Otvor fórum »
24. 6. 2018 12:33
4
Iphone 8 Plus wifi/bluetooth problem
ahoj, kupil som si ten stroj, všetko je ok, až na to, že keď chcem počúvať hudbu cez bt sluchadla, reprák, tak sa wifi stáva prakticky nepoužiteľnou ... rýchlosť downloadu padá z... Otvor fórum »
23. 6. 2018 19:31
23
Mali ste už z očí?
Ahojte. Mali ste už niekedy z očí? veríte na to? Viete čo to je? Musí to byť prekliatie alebo stačí keď sa na vás niekto škaredo kukne? Otvor fórum »
23. 6. 2018 18:50
4
Software - projektovanie domov, bytov,,
Pozná niekto program na projektovanie domov, bytov a nebytových priestorov? Projektovanie, dizajn. Niečo, čo používajú architekti.. alebo iba nadšenci. Môže byť aj platený program v EN. Otvor fórum »
23. 6. 2018 17:26
11
Krém na tvár
Už ma nebavia drahé krémy na pleť , ktoré sú v plastvom obale a obsahujú chemikálie ktoré neviem ani prečítať... prosím napíšte ak poznáte dáke krémy na pleť ktoré majú jednoduchý obsah a najlepšie by bolo ak ich predávajú v... Otvor fórum »
23. 6. 2018 16:17
38
Napíš čím teraz žiješ? Čo ti teraz zaberá najviac času?
Môže to byť čokoľvek. škola, práca, ale naj také detaili ako čítanie kníh, pozeranie filmov, chodenie do fitka, turistika. Čokoľvek čo teraz robíš najradšej. Otvor fórum »
23. 6. 2018 07:48
8
Kariéra aj bez VŠ
Napíš ak máš dobrú prácu a nemáš diplom, ako si sa naučil nejaké potrebné znalosti, vypracoval sa, čo si preto urobil alebo obetoval, aké ťažké boli začiatky... Otvor fórum »
22. 6. 2018 21:45
21
Sexizmus v práci. Baby máte s tým skúsenosť?
Čelili ste už sexuálnemu obťažovaniu? V práci, alebo v škole? Otvor fórum »
22. 6. 2018 19:57
17
Koľko z birdzákov bolo už v Berlíne?
A čo si myslíte o tomto meste? Čo sa vám páči, a čo nie? Otvor fórum »
22. 6. 2018 16:56
3
Hľadám partiu na Topfest
Čaute, Mam 22rokov a som zo Žiliny a som pozitívne naladený človek :D akurát som sa dozvedel ze moji kamaráti co sme boli dohodnutí nejdu na topfest na Zelenej vode. Nájde sa niekto ku komu by som... Otvor fórum »
22. 6. 2018 15:30
12
Prečo chodíš voliť?
- pre istotu, čo ak môj hlas bude práve ten, čo niečo zmení
- something, something, občianska povinnosť
- robia to všetky kúl kids, snažím sa zapadnúť
Ďalšie možnosti »
22. 6. 2018 12:50- something, something, občianska povinnosť
- robia to všetky kúl kids, snažím sa zapadnúť
Ďalšie možnosti »